Maatwerk reizen
Goede service
Scherpe prijzen

Camperreis Oost Amerika

Een 23-daagse camperreis door Oost Amerika boek je bij de reisspecialisten van American Vacation. Tijdens deze reis beleef je het échte Amerika. Het overweldigende New York, de prachtige Niagara Falls en de hoofdstad van de Verenigde Staten zijn slechts enkele highlights die jij tijdens jouw camperreis ervaart.

Bezoek meerdere staten tijdens de camperreis door Oost Amerika

Iedere staat heeft weer haar eigen charme. Deze charme ervaar je tijdens jouw camperreis door Oost Amerika. Bezoek het vrijheidsbeeld, Ellis Island en het bruisende Times Square in New York. Bezoek een van de heftigste slagvelden tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in Gettysburg. En komt zo dicht mogelijk bij de Niagara Falls per boot.

Onze aanraders

Rondreis Westkust USA
Aanrader

West USA - 23 dagen

Rondreis California

West USA - 23 dagen

Rondreis Florida
Aanrader

Oost USA - 16 dagen

Rondreis Texas

West USA - 23 dagen

Rondreis Oregon
Aanrader

West USA - 16 dagen

Rondreis Route 66

West USA - 23 dagen

Boek een excursies bij jouw reis

Het laatste dat je wilt, is dat er ter plekke wordt verteld dat jouw excursie vol is geboekt. Daarom is het verstandig om van tevoren deze excursies vast te leggen. Wat dacht je van een helikoptertour over New York, walvissen spotten in Boston of een bezoek aan de begraafplaats van de vermoorde presidenten Kennedy in Arlington.

Stel jouw reis samen zoals jij het wilt

Of je nu gaat voor onze standaard camperreis door Oost Amerika, of deze samen wilt stellen met een van de excursies die we je bieden, laat ons jouw voorkeur weten door te bellen naar 010-2584211.

Veel bekeken pagina’s:

[link aantal=”3″]