Maatwerk reizen
Goede service
Scherpe prijzen

Camperreis West Amerika

Voel je echt vrij met een camperreis door West Amerika. Deze reis brengt je op de mooiste plekken die de Westkust rijk is. Bezoek bruisende steden zoals Las Vegas en Los Angeles en komt tot rust in het prachtig en afwisselend natuurschoon. Het team van American Vacation stelt jouw reis volledig op maat samen, zodat je zeker weet dat je tijdens jouw vakantie optimaal geniet.

Tijdens jouw camperreis door West Amerika ervaar je cultuur, natuur en steden

Van de invloeden van de Native Americans in Monument Valley tot aan het bezoeken van wereldberoemde filmsets in Los Angeles en van het klimmen van Angels Landing in Zion National Park tot aan de indrukwekkende uitzichten bij Bryce Canyon National Park en Grand Canyon National Park. Tijdens jouw camperreis door West Amerika ga je het allemaal met eigen ogen zien, doen en beleven.

Onze aanraders

Rondreis Westkust USA
Aanrader

West USA - 23 dagen

Rondreis California

West USA - 23 dagen

Rondreis Florida
Aanrader

Oost USA - 16 dagen

Rondreis Texas

West USA - 23 dagen

Rondreis Oregon
Aanrader

West USA - 16 dagen

Rondreis Route 66

West USA - 23 dagen

Vul je rondreis met excursies en attracties aan

Wellicht ben je al bekend met een aantal excursies en attracties die je kunt combineren met jouw camperreis door West Amerika. Wat dacht je van een helikoptertour bij de Grand Canyon. Een tour door de bekende filmsets van Universal Studio’s in Los Angeles. Of een ticket naar het indrukwekkende Alcatraz in San Francisco. Voorkom lange wachttijden en uitverkochte bezoeken en boek de excursies tijdens het samenstellen van jouw reis.

Laat jouw reis door ons samenstellen

Geïnteresseerd in een volledig verzorgde camperreis, zodat je in West Amerika niet voor onverwachtse momenten komt te staan? Neem contact met ons op via 010-2584211. Wij starten graag met het samenstelen van jouw onvergetelijke reis.

Veel bekeken pagina’s:

[link aantal=”3″]