Vragen & contact

Bij American Vacation willen we je altijd zo goed en snel mogelijk informeren. Heb je een vraag over jouw boeking of vakantie? Of wil je een afspraak maken? Kies dan één van de beschikbare mogelijkheden.

Telefonisch contact

Onze enthousiaste en ervaren reisadviseurs helpen je graag met het vinden van jou droom vakantie in Amerika! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via:
010 258 42 11

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag en zondag gesloten
Feestdagen gesloten

Contactgegevens

Cypresbaan 17
2908 LT Capelle aan den IJssel
info@americanvacation.nl
Kvk nr. 51261723
BTW nr. NL823183828B01

Adviesgesprek

Wanneer je nog vragen heb, nog niet precies weet wat je wilt of wanneer je je reisplannen door ons wilt laten toetsen, kun je met al je vragen bellen of een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor (alleen op werkdagen). Voor een adviesgesprek rekenen wij eenmalig € 75. Deze kosten worden niet berekend als je je reis ter plekke bij ons boekt. Boek je je reis (onverhoopt) niet via ons, dan dient het bedrag bij je bezoek aan ons contant te worden voldaan. Mocht je niet meteen op kantoor kunnen beslissen maar wel wat later, dan brengen wij de € 75 op de reisfactuur in mindering en hoef je het dus ook niet te betalen. Wij nemen tijdens het gesprek uitgebreid de tijd om al je vragen en reisplannen te bespreken (reken op 1,5 uur) en dit doen wij uiteraard met veel enthousiasme en plezier!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Op de pagina veelgestelde vragen vind je vrijwel alle antwoorden op vragen met betrekking tot het het boeken van je vakantie tot toeristische informatie en betalingen. Staat de door jou gewenste informatie er niet bij, neem dan contact op met ons op.