Vragen & contact

Bij American Vacation willen we je altijd zo goed en snel mogelijk informeren. Heb je een vraag over jouw boeking of vakantie? Of wil je een afspraak maken? Kies dan één van de beschikbare mogelijkheden.

Telefonisch contact

Onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten helpen je graag met het vinden van jouw droomvakantie in Amerika! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via:
010 258 42 11

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag en zondag gesloten
Feestdagen gesloten

Contactgegevens

Cypresbaan 17
2908 LT Capelle aan den IJssel
info@americanvacation.nl
Kvk nr. 24444077

Adviesgesprek

Wanneer je nog vragen hebt, nog niet precies weet wat je wilt of wanneer je je reisplannen door ons wilt laten toetsen, kun je met al je vragen bellen of een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor (alleen op werkdagen). Je bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of thee je reiswensen met ons te bespreken. We nemen de landkaart van je gewenste bestemming erbij en nemen met jou de geplande route-ideeën door. Er is uitgebreid tijd om al je vragen en reisplannen te bespreken, reken op circa 1,5 uur.

Bel of mail ons vooraf voor het maken van een afspraak. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de juiste specialist tijd voor je vrijmaakt.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Op de pagina veelgestelde vragen vind je vrijwel alle antwoorden op vragen met betrekking tot het het boeken van je vakantie tot toeristische informatie en betalingen. Staat de door jou gewenste informatie er niet bij, neem dan contact op met ons op.