Vragen & contact

Bij American Vacation willen we je altijd zo goed en snel mogelijk informeren. Heb je een vraag over jouw boeking of vakantie? Of wil je een afspraak maken? Kies dan één van de beschikbare mogelijkheden.

Telefonisch contact

Onze enthousiaste en ervaren reisadviseurs helpen je graag met het vinden van jou droom vakantie in Amerika! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via:
010 258 42 11

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag en zondag gesloten
Feestdagen gesloten

Contactgegevens

Cypresbaan 17
2908 LT Capelle aan den IJssel
info@americanvacation.nl
Kvk nr. 24444077

Adviesgesprek

Wanneer je nog vragen heb, nog niet precies weet wat je wilt of wanneer je je reisplannen door ons wilt laten toetsen, kun je met al je vragen bellen of een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor (alleen op werkdagen). Voor een adviesgesprek rekenen wij eenmalig € 75,- en dit dient contant te worden afgerekend. Boek je je reis (onverhoopt) niet via ons, dan wordt er geen restitutie gegeven voor de kosten van de afspraak. Indien je de reis bij ons boekt, dan brengen wij de € 75,- op de reisfactuur in mindering en hoef je het dus ook niet te betalen. Wij nemen tijdens het gesprek uitgebreid de tijd om al je vragen en reisplannen te bespreken (reken op 1,5 uur).

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Op de pagina veelgestelde vragen vind je vrijwel alle antwoorden op vragen met betrekking tot het het boeken van je vakantie tot toeristische informatie en betalingen. Staat de door jou gewenste informatie er niet bij, neem dan contact op met ons op.