Groepsreizen Amerika

1 rondreizen

Groepsreis Western Discovery

De groepsrondreis Western Discovery brengt je langs de mooiste plekken in West-Amerika. Zo breng je onder andere een bezoek aan Palm Springs, Monument Valley, Lake Powell, Bryce Canyon en Yosemite National Park. De rondreis begint en eindigt in Los Angeles en tussen alle mooie natuurparken breng je ook een bezoek aan Las Vegas en San Francisco.
16 dagen, vanaf € 2.800,- p.pBekijk rondreis

Pagina 1 van 1

Een groepsreis door Amerika staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Je leert onwijs veel nieuwe mensen kennen en hotels, vervoer en excursies worden allemaal voor je geregeld. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is aan de reisspecialisten van American Vacation door te geven wanneer je wilt gaan en wij zullen de beschikbaarheid voor je nakijken.

Kies uit verschillende data voor groepsreizen door Amerika

Ben je benieuwd wanneer je dit jaar de reis kan boeken? Bij de verschillende groepsreizen staan de data van wanneer ze plaatsvinden. En naast dat je de beschikbare data kunt bekijken, zie je ook meteen waar je overnacht.

Boek jouw reis vandaag nog!

Boek jij een van onze groepsreizen door Amerika? Laat ons telefonisch weten in welke maand je het liefste op vakantie gaat. Je bereikt ons door te bellen naar 010-2584211. Wij bekijken dan de beschikbaarheid en laten je de tarieven weten. Wil je van tevoren de tarieven weten? Vraag in dat geval vrijblijvend en gratis een offerte aan.