Groepsreis California Dreaming

Groepsrondreis California Dreaming is een 7-daagse rondreis door het Westen van Amerika. De rondreis start in Los Angeles en eindigt in San Francisco. Tijdens deze rondreis brengt u een bezoek aan het glamoureuze Las Vegas. Daarna brengt u een bezoek aan o.a. Death Valley, het prachtige Mammoth Lake en Yosemite National Park. Tijdens de laatste dag van de reis kunt u een bezoek brengen aan de wijnvelden in Napa Valley. Hier kunt u uiteraard ook deelnemen aan een heerlijke wijnproeverij.

2 pers € 3.169,-
Incl. vluchten en verblijf

Dagindeling groepsreis California Dreaming

 • Dag 01: Aankomst Los Angeles
 • Dag 02: Los Angeles – Mojave Desert – Las Vegas
 • Dag 03: Las Vegas – Death Valley – Mammoth Lakes **
 • Dag 04: Mammoth Lakes ** – Yosemite
 • Dag 05: Yosemite – San Francisco
 • Dag 06: San Francisco (Napa Valley optioneel)
 • Dag 07: Vertrek San Francisco

** Winter route: De Tioga Pass is mogelijk gesloten vanwege weers- of wegomstandigheden, in dit geval overnacht u in Fresno of Visalia en een bezoek aan de Mammoth Lakes is niet mogelijk (De winter route geldt voor iedereen die vertrekt tussen oktober en mei onder normale sneeuwcondities).

Highlights groepsreis California Dreaming

 • Wandeling door Yosemite National Park
 • Sightseeingtour door San Francisco inclusief Union Square en Fisherman’s Wharf
 • Shop ‘till you drop’ bij discount designer verkooppunten in Las Vegas
 • Foto stop bij het iconische Las Vegas Sign

Belangrijk

 • Prijs is exclusief ontbijt, lunch en dinner
 • Standaard Engelstalige groepsleider. Wilt u graag een Nederlandstalige groepsleider, dan kan dit op aanvraag voor u geregeld worden.
 • Prijs is inclusief één hotelovernachting voor start groepsreis en één hotelovernachting na einde groepsreis

Boek nu compleet verzorgde rondreis en vlieg met United Airlines en krijg een upgrade naar Economy Plus Seats gratis* Bekijk de voorwaarden

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen uw rondreis exact afstemmen op uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen.

Dag tot dag omschrijving groepsreis California Dreaming

Hier vind u de dag omschrijvingen van de groepsrondreis California Dreaming.

Dag 1: Aankomst Los Angeles

Aankomst op (LAX) Los Angeles airport je gaat op eigen gelegenheid met een shuttlebus naar je hotel.

Dag 2: Los Angeles – Mojave Desert – Las Vegas

Vandaag ontmoet je de ATI Tour Director en vertrekt naar Las Vegas, de altijd  ‘Entertainment hoofdstad van de wereld’ genoemd, voor non-stopplezier, gokken en entertainment.

Dag 3: Las Vegas – Death Valley – Mammoth Lake **

Vandaag begint met een stop bij het iconische welkomstbord van Las Vegas waar je misschien je fotogeheugen van Las Vegas wilt vastleggen. Na van het glamoureuze Las Vegas te hebben genoten, zal het vanmiddag een scherp contrast zijn om de stille en extreme omgeving van Death Valley te betreden. Stop bij Zabriskie Point en Furnace Creek Ranch alvorens verder te gaan door de vallei en de Sierra Nevada Mountains op te gaan naar de alpine badplaats Mammoth Lakes **. Het gebied kreeg bekendheid als een goudmijnstad in de 19e eeuw en tegenwoordig staat het bekend om het superieure skigebied en verbluffend mooie uitzichten op de bergen.

** Winter route: De Tioga Pass is mogelijk gesloten vanwege weers- of wegomstandigheden, in dit geval overnacht u in Fresno of Visalia en een bezoek aan de Mammoth Lakes is niet mogelijk (De winter route geldt voor iedereen die vertrekt tussen oktober en mei onder normale sneeuwcondities).

Dag 4: Mammoth Lake ** – Yosemite

Sta op met de ochtendzon en sluit je aan voor een optionele seizoensgebonden pittoreske gondeltocht naar de top van Mammoth en geniet van een smakelijk ontbijt terwijl je een prachtig uitzicht over Californië bekijkt van de woestijnbodem tot de hoge bergtoppen. Vervolgens brengt je reis je vandaag naar de Tioga Pass ** in het schilderachtige wonderland van Yosemite National Park. Hier ervaart u de vallei en zijn pracht waaronder de gletsjervormige granieten formaties van El Capitan, Half Dome, de schitterende Bridal Falls en de Yosemite Falls. Overnachting in de Yosemite Gateway.

Dag 5: Yosemite – San Francisco

Vertrek is deze morgen vroeg om aan te komen in San Francisco, een van de meest geliefde steden in Amerika. Geniet van een uitgebreide rondleiding voordat u aankomt in uw hotel. Neem deze avond een onvergetelijke City by Night Tour (optioneel).

Dag 6: San Francisco (Napa Valley optioneel)

Vrije dag! Je ATI Tour Director staat klaar om je te helpen bij het maken van je plannen voor de dag: misschien een kabelbaanrit naar Fisherman’s Wharf waar je kunt genieten van een “Taste of San Francisco”: lokale zeevruchten, beroemde zuurdesembroodjes of decadente Ghiradelli’s Chocolate. Of maak een wandeling langs Sea Lions ‘Marina om ze te zien dartelen. Zorg ervoor dat je over de baai uitkijkt naar Alcatraz eiland waar “America’s Most Wanted” zoals Al Capone en “Machine Gun” Kelly opgesloten waren. Een bezoek aan Alcatraz is mogelijk indien je op tijd reserveert. Of bezoek Union Square, je kunt ook kiezen voor een wijnproeverijstocht naar Napa Valley, wereldberoemd om zijn fijne wijnhuizen en prachtige landschappen (optioneel).

Dag 7: Vertrek San Francisco

Je rondreis eindigt bij het uitchecken vanuit je hotel. Je ATI Tour Director kan indien nodig helpen met transfers naar San Francisco International Airport.

Kaart

Groepsreis California Dreaming

Datums 2018

Groepsreis California Dreaming is te boeken op de onderstaande vertrek datums.

Maand Dag
April 12, 26
Mei 17, 24
Juni 14, 21, 28
Juli 12, 19, 26
Augustus 2, 16, 23, 30
September 6, 13, 20
Oktober 4, 11, 18, 25

Hotels

In onderstaande hotels verblijft u tijdens de groepsreis California Dreaming.

Dag Plaats Hotel
01 Los Angeles Crowne Plaza LAX
02 Las Vegas Luxor Las Vegas – Pyramid Rooms
03 Mammoth Lakes of Fresno (Winter) Mammoth Mountain Inn of Piccadilly Inn Shaw
04 Yosemite Gateway Modesto Hotel
05-06 San Francisco Hilton Financial San Francisco

Offerte aanvragen

*) Genoemde vanaf tarieven op onze website zijn gebaseerd op 2 personen voor reizen in het laagseizoen.

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.