Groepsreis Splendor of the West

Met de groepsrondreis Splendor of the West reist u langs de mooiste Nationale Parken van West Amerika. Zo brengt u een bezoek aan de Grand Canyon, Monument Valley, Bryce Canyon en Yosemite National Park. De rondreus begint in Los Angeles en eindigt in San Francisco. Tussen de bezoeken aan de mooie natuurparken verblijft u ook twee dagen in Las Vegas.

2 pers € 3.559,-
Incl. vluchten en verblijf

Dagindeling groepsreis Splendor of the West

 • Dag 01: Aankomst Los Angeles
 • Dag 02: Los Angeles – Palm Springs – Phoenix
 • Dag 03: Phoenix – Sedona – Grand Canyon
 • Dag 04: Grand Canyon – Monument Valley – Page/Lake Powell
 • Dag 05: Page/Lake Powell – Kanab – Bryce Canyon
 • Dag 06: Bryce Canyon – Zion – Las Vegas
 • Dag 07: Las Vegas
 • Dag 08: Las Vegas – Death Valley – Mammoth Lakes **
 • Dag 09: Mammoth Lakes ** – Yosemite
 • Dag 10: Yosemite – San Francisco

** Winter route: De Tioga Pass is mogelijk gesloten vanwege weers- of wegomstandigheden, in dit geval overnacht u in Fresno of Visalia en een bezoek aan de Mammoth Lakes is niet mogelijk (De winter route geldt voor iedereen die vertrekt tussen oktober en mei onder normale sneeuwcondities).

Highlights groepsreis Splendor of the West

 • Bezoek aan de glamoureuze woestijnretraite van Palm Springs
 • Tour naar de Navajo Indian Reservation en bezoek aan Monument Valley
 • Loop langs de rand van Bryce Canyon Nationaal Park
 • Shop ‘till you drop’ bij discount designer verkooppunten in Las Vegas
 • Wandeling door Yosemite National Park
 • Sightseeingtour door San Francisco inclusief Union Square en Fisherman’s Wharf

Belangrijk

 • Prijs is exclusief ontbijt, lunch en dinner
 • Standaard Engelstalige groepsleider. Wilt u graag een Nederlandstalige groepsleider, dan kan dit op aanvraag voor u geregeld worden.
 • Prijs is inclusief één hotelovernachting voor start groepsreis en één hotelovernachting na einde groepsreis

Boek nu compleet verzorgde rondreis en vlieg met United Airlines en krijg een upgrade naar Economy Plus Seats gratis* Bekijk de voorwaarden

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen uw rondreis exact afstemmen op uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen.

Dag tot dag omschrijving groepsreis Splendor of the West

Hier vind u de dag omschrijvingen van de groepsrondreis Splendor of the West.

Dag 1: Aankomst Los Angeles

Aankomst Los Angeles International Airport (LAX) je gaat met een Shuttle naar het hotel. Vandaag ontmoet je de ATI Tour Director in het hotel.

Dag 2: Los Angeles – Palm Springs – Phoenix

Vandaag begint je reis en brengt je door Palm Springs, de winterspeelplaats voor Hollywood-royalty’s, met zijn levendige binnenstad en perfect onderhouden golfbanen aan de voet van het ruige San Jacinto-gebergte. Een zee van windturbines markeert de ingang van deze woestijnoase. Daarna passeert u Indio, thuisbasis van het Int ‘l Date Festival in de Coachella-vallei.

Dag 3: Phoenix – Sedona – Grand Canyon

Een reis door de Sonoran-woestijn, het rijkste, meest biologisch gevarieerde woestijn-ecosysteem van Noord-Amerika. Daarna naar Sedona, een stad gelegen in een uniek geologisch gebied en omringd door kenmerkende rode -rots monolieten. Rijdt vervolgens door de adembenemende Oak Creek Canyon voordat u aankomt bij het Grand Canyon National Park. Majestic Grand Canyon National Park is een van de 7 grote natuurlijke wonderen van de wereld. Stop bij de rand om de steile kloven van de kilometerslange, kleurrijke canyon en stijgende torens die gevormd zijn door de machtige Colorado-rivier, volledig te ervaren.

Dag 4: Grand Canyon – Monument Vallei – Page/Lake Powell

Terwijl je vandaag verder reist, zul je de Navajo Indian Reservation binnengaan, langs de handelspost van Cameron. Ga verder door de Painted Desert om Monument Valley te bezoeken, een gebied dat misschien de meest iconische beelden van het Amerikaanse Westen belichaamt. In de middag kun je naar Page.

Dag 5: Page/Lake Powell – Kanab – Bryce Canyon

Bezoek de machtige Glen Canyon Dam, de op een na hoogste dam van betonnen bouwwerken in Amerika. Vanaf hier kun je genieten van het uitzicht op het prachtige Lake Powell met zijn kristalhelder water. Betreed de Mormoonse staat Utah, je passeert de stad Kanab voordat je de spectaculaire Bryce Canyon bezoekt, waar een tour door een veelkleurige wereld van zandstenen torens en pinakels je zult verbazen zo mooi. Laat deze avond, als het weer het toelaat, kun je de spectaculaire nachthemel gevuld met fonkelende sterren en schitterende sterrenbeelden zien en eventueel kunt genieten van de geur van het kampvuur.

Dag 6: Bryce Canyon – Zion – Las Vegas

Vandaag naar het Zion National Park en zie de massieve rotsformaties gebeeldhouwd door wind en tijd en je zult ook de Virgin River zien stromen. Deze middag ervaar je het contrast van Las Vegas, de oogverblindende ‘entertainmenthoofdstad van de wereld’, waar 24 uur per dag winkels, nachtelijke shows en natuurlijk gokken beschikbaar zijn.

Dag 7: Las Vegas

Vandaag kun je op je gemak genieten van de vele attracties die Las Vegas te bieden heeft. Naast winkels van wereldklasse, bruisende casino’s en Broadway-topbeurzen, kun je gewoon over de beroemde Strip slenteren om zijn verbazingwekkende bezienswaardigheden te bewonderen, of ‘shoppen tot je erbij neervalt’ bij designerwinkels.

Dag 8: Las Vegas – Death Valley – Mammoth Lake **

Vandaag begint met een stop bij het iconische welkomstbord van Las Vegas waar je misschien je fotogeheugen van Las Vegas wilt vastleggen. Na van het glamour reuze Las Vegas te hebben genoten, zal het vanmiddag een scherp contrast zijn om de stille en extreme omgeving van Death Valley te betreden. Stop bij Zabriskie Point en Furnace Creek Ranch alvorens verder te gaan door de vallei en de Sierra Nevada Mountains op te gaan naar de alpine badplaats Mammoth Lakes **. Het gebied werd bekendheid als een goudmijnstad in de 19e eeuw en tegenwoordig staat het bekend om het superieure skiterrein en verbluffend mooie uitzichten op de bergen.

** Winter route: De Tioga Pass is mogelijk gesloten vanwege weers- of wegomstandigheden, in dit geval overnacht u in Fresno of Visalia en een bezoek aan de Mammoth Lakes is niet mogelijk (De winter route geldt voor iedereen die vertrekt tussen oktober en mei onder normale sneeuwcondities).

Dag 9: Mammoth Lake ** – Yosemite

Sta op met de ochtendzon en sluit je aan voor een optionele seizoensgebonden tocht met de schilderachtige gondel naar de top van Mammoth en geniet van een smakelijk ontbijt terwijl je een prachtig uitzicht hebt over Californië, van de woestijnbodem tot zijn torenhoge pieken. Vervolgens brengt je reis vandaag je naar de Tioga Pass ** in het schilderachtige wonderland van Yosemite National Park. Hier ervaart u de vallei en zijn pracht waaronder de gletsjervormige granieten formaties van El Capitan, Half Dome, de schitterende Bridal Falls en de Yosemite Falls. Overnachting is in het nabijgelegen Modesto.

Dag 10: Yosemite – San Francisco

Vertrek is vanmorgen vroeg om aan te komen in San Francisco, een van de meest geliefde steden in Amerika. Geniet van een uitgebreide rondleiding voordat u aankomt in uw hotel. Rondreis eindigt bij aankomst hotel.

Kaart

Groepsreis Splendor of the West

Datums 2018

Groepsreis Splendor of the West is te boeken op de onderstaande vertrek datums.

Maand Dag
April 13, 27
Mei 4, 18, 25
Juni 8, 15, 22
Juli 6, 13, 20
Augustus 3, 10, 17, 24, 31
September 7, 21, 28
Oktober 12, 26

Hotels

In onderstaande hotels verblijft u tijdens de groepsreis Splendor of the West.

Dag Plaats Hotel
01 Los Angeles Holiday Inn Anaheim
02 Phoenix We Ko Pa Resort
03 Grand Canyon Yavapai West
04 Lake Powell / Page Best Western Lake Powell
05 Bryce Canyon Ruby’s Inn
06-07 Las Vegas Luxor Las Vegas – Pyramid Rooms
08 Mammoth of Fresno (Winter) Mammoth Mountain Inn of Piccadilly Inn Shaw
09 Yosemite Gateway Ramada Modesto

Offerte aanvragen

*) Genoemde vanaf tarieven op onze website zijn gebaseerd op 2 personen voor reizen in het laagseizoen.

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.