Motorhuur Our Bikes don’t ride themselves

Ben je op zoek naar voordelige motorhuur in de Verenigde Staten? Boek deze dan via ons. Eaglerider heeft in de USA & Canada tientallen verhuurlocaties. Hierdoor beschik je altijd over een locatie in de buurt van je bestemming.

Motorhuur in de USA kun je combineren met onze rondreizen of één van de citytrips aan de westkust van Amerika.

Enkele routesuggesties zijn:

  • Je kunt je citytrip Las Vegas prima combineren met een aantal dagen motorhuur vanaf Las Vegas langs de Hoover Dam, Grand Canyon NP, Page/Lake Powell, Bryce Canyon of andere highlights in de omgeving.
  • Wellicht wilt u graag DE Route 66 rijden vanaf Chicago tot aan Los Angeles.
  • De Pacific Coast Highway vanuit San Francisco tot Los Angeles is een prachtige route om met de motor te rijden.
  • Wat dacht je van de prachtige vergezichten waaronder Yellowstone National Park in de Rocky Mountains. Motorhuur is mogelijk vanuit Denver, Colorado of Sturgis, South Dakota.

Bekijk ook eens onze motor groepsreizen door Amerika

Ga mee met een van onze vele begeleide groepsreizen! Geen stress over route, hotels en planning. Het maximale uit de vele highlights, steden en nationale parken halen met de wetenschap op tijd weer aan te komen. Het is veiliger, maar bovenal veel gezelliger.

Bekijk hier onze motoren.

Western Discovery Classic

Iedere paar uur wisselt het landschap. Van zee en Mexicaanse strandtentjes, via zandduinen met giga cactussen tot roze rotspartijen waartussen haarspeld-weggetjes slingeren. Behalve naar beroemde National Parks voert deze bijzondere motortour u ook naar sprookjeswereld Las Vegas en typische Wild West dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Western Discovery II

De wereld ligt aan je voeten tijdens het toeren over de befaamde Highway 1 naar het geweldige San Francisco. Tijdens deze afwisselende motorreis doorkruis je de bekendste Nationale Parken, we pikken het mooiste deel aan de Route 66 mee en genieten van de meest bochtige bergweggetjes.

Historic Route 66

Vertel iemand dat u op motorreis gaat en iedereen vraagt meteen: ‘Route 66’? Deze ‘Mother Road’ of ‘Main street of America’ werd in 1926 aangelegd om het wilde westen bereikbaar te maken. Hij voert u dwars door acht staten. Onderweg pakken we de Grand Canyon en Las Vegas mee.

Onze motorreizen zijn in samenwerking met USA Reizen b.v. Bij het boeken van een motorreis gaat u akkoord met de reisvoorwaarden en huurvoorwaarden van USA Reizen b.v.

logo-usamotorreizen