Onze specialisten

Onze specialisten stellen zich graag aan je voor. Bel 010 258 42 11 of mail info@americanvacation.nl ons gerust.

Creating Stories | American Vacation
Cypresbaan 17
2908 LT Capelle aan den IJssel

Elvira

Specialisme: Amerika, Canada en Cruises.

Reizen is mijn passie. Inmiddels heb ik meer dan 40 reizen gemaakt in Amerika en Canada en in 2012 ben ik zelfs in Amerika getrouwd.

Sinds 1 mei 2008 ben ik werkzaam bij American Vacation en sinds 29 november 2018 zijn wij overgenomen door Creating Stories / IJslandspecialist. Een mooie nieuwe kans bij een groeiend bedrijf en hierdoor bieden we nu zelfs de mogelijkheid om je reis naar Amerika of Canada te combineren met een stop-over op IJsland.

Mijn specialismes zijn de Verenigde Staten van Amerika, Canada en Cruises. Bijzonder gek ben ik op de Verenigde Staten. De veelzijdigheid van dit prachtige land, de ongerepte natuur, mooie stranden maar ook de steden gaan nooit vervelen. Hoe mooi is het om de zonsopgang of ondergang mee te mogen maken in de Grand Canyon of een van de andere Nationale Parken. De vele mogelijkheden van activiteiten zoals het raften op de Colorado River,  paardrijden in Bryce Canyon NP of een leuke fiets tour in San Francisco of Los Angeles maken jouw reis compleet. Ook de Rocky Mountains hebben een onvergetelijke indruk op mijn achtergelaten. Wie heeft er niet gehoord van Yellowstone National Park, maar er echt zelf rondlopen kan ik iedereen aanraden. Wat een bijzondere natuur! Wil je hier wat meer over weten, bekijk dan onze rondreis Rocky Mountains. Zoveel mooie plekken en zoveel keuze, ook ik heb weer mooie plannen voor het komende jaar en natuurlijk help ik je graag om ook jouw droomreis samen te stellen.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak bij ons op kantoor, de koffie staat klaar!