Onze specialisten

Onze specialisten stellen zich graag aan je voor. Bel 010 258 42 11 of mail info@americanvacation.nl ons gerust.

American Vacation
Cypresbaan 17
2908 LT Capelle aan den IJssel

Elvira

Specialisme: Amerika, Canada en Cruises.

Reizen is mijn passie. Inmiddels heb ik meer dan 20 reizen gemaakt in Amerika en in 2012 ben ik er zelfs getrouwd.

Sinds 1 mei 2008 ben ik werkzaam bij American Vacation en sinds 29 november 2018 zijn wij overgenomen door Creating Stories / IJslandspecialist. Een mooie nieuwe kans bij een groeiend bedrijf en hierdoor bieden we nu zelfs de mogelijkheid om je reis naar Amerika of Canada te combineren met een stop-over op IJsland.

Mijn specialismes zijn de Verenigde Staten van Amerika, Canada en Cruises. Bijzonder gek ben ik op de Verenigde Staten. De veelzijdigheid van dit prachtige land, de ongerepte natuur, mooie stranden maar ook de steden gaan nooit vervelen. Hoe mooi is het om de zonsopgang of ondergang mee te mogen maken in de Grand Canyon of een van de andere Nationale Parken. De vele mogelijkheden van activiteiten zoals het raften op de Colorado River,  paardrijden in Bryce Canyon NP of een leuke fiets tour in San Francisco of Los Angeles maken jouw reis compleet. Ook de Rocky Mountains hebben een onvergetelijke indruk op mijn achtergelaten. Wie heeft er niet gehoord van Yellowstone National Park, maar er echt zelf rondlopen kan ik iedereen aanraden. Wat een bijzondere natuur! Wil je hier wat meer over weten, bekijk dan onze rondreis Rocky Mountains. Zoveel mooie plekken en zoveel keuze, ook ik heb weer mooie plannen voor het komende jaar en natuurlijk help ik je graag om ook jouw droomreis samen te stellen.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak bij ons op kantoor, de koffie staat klaar!

Tamara

Specialisme: Amerika, Canada en Cruises

In september 2011 ben ik begonnen met werken bij American Vacation. Na een aantal weken was ik al besmet met het `Amerikavirus´, ik kon niet wachten om mijn eerste reis naar Amerika te gaan maken. Gelukkig duurde dat niet lang en mocht ik een reis maken naar Texas, als er één staat is die op en top Amerika is, dan is het de staat Texas wel. Wauw, wat heb ik mijn ogen uitgekeken. Één van mijn favoriete steden in Texas is Fort Worth en met name de Stockyards. Dit is de oude veemarkt en veeoverslag in Texas. Wil je hier meer over lezen, kijk dan bij de rondreis Texas. In de Stockyards kun je wel een dag verblijven, zo gaan er 2x per dag Longhorns over de hoofdstraat onder begeleiding van echte cowboys en cowgirls, er is het hele jaar door een rodeo te zien en in de avond mag een bezoek aan Billy Bob’s Texas Honky Tonk zeker niet ontbreken. Voor een echt Amerikaans avondje uit zijn de Stockyards dus zeker een aanrader!

Ik heb in de jaren bij American Vacation al heel wat reizen mogen maken, maar de rondreis Westkust USA blijft toch favoriet. De Westkust van Amerika is zo veelzijdig dat tijdens een rondreis geen enkele dag hetzelfde is. De ene dag zit je in het gezellige San Francisco, en de andere dag sta je in de prachtige groene natuur van Yosemite NP. Een week later sta je op een uitzichtpunt in de Grand Canyon, terwijl je een aantal dagen daarna in de woestijn bent en de massale hotels in Las Vegas bekijkt.

Na 6 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij American Vacation ben ik weggegaan. Inmiddels ben ik moeder van een prachtige dochter. Amerika bleef toch kriebelen en na de overname van American Vacation door Creating Stories – IJslandspecialist ben ik na anderhalf jaar weer terug om mijn passie weer door te zetten.

Ik sta weer voor jullie klaar om een prachtige reizen naar Noord Amerika te plannen en te regelen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak bij ons op kantoor, de koffie staat altijd voor jullie klaar.