Maatwerk reizen
Goede service
Scherpe prijzen

Roadtrip Amerika

Een roadtrip door Amerika kun je ook met de camper doen. Wil je door West-Amerika reizen of door Oost-Amerika? Wat moet je allemaal weten wanneer je een camper wilt gaan huren? En welke vaccinaties moet je krijgen voor een roadtrip door de USA? De reisspecialisten van American Vacation vertellen het je graag. Om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden vind je op de website voorbeelden van rondreizen, maar uiteraard stellen wij graag een persoonlijk reisplan voor jouw roadtrip door de USA op.

Oneindig veel mogelijkheden wanneer je een roadtrip door Amerika wilt maken

Ben je gefascineerd door cowboys en indianen? Dan is de roadtrip door Noordwest Amerika een aanrader! Hier duik je in het verleden van het Wilde westen en ervaar je de gezelligheid van Seattle, maar ook de geweldige natuur van onder andere Olympic, North Cascades, Glacier en Yellowstone National Park. Heb je altijd al over Route 66 willen rijden? Deze legendarische autoweg die op 11 november 1926 werd geopend start in Chicago en doorkruist meerdere staten. Ontdek talloze historische plaatsen, prachtige natuurgebieden en uitgestorven stadjes. Houd je meer van bruisende steden vol gezellige bars en restaurants? Boek dan de rondreis Rhythms of the South, een onvergetelijke roadtrip door Amerika.

Onze aanraders

Rondreis Westkust USA
Aanrader

West USA - 23 dagen

Rondreis California

West USA - 23 dagen

Rondreis Florida
Aanrader

Oost USA - 16 dagen

Rondreis Texas

West USA - 23 dagen

Rondreis Oregon
Aanrader

West USA - 16 dagen

Rondreis Route 66

West USA - 23 dagen

Reisadvies wanneer je een roadtrip wilt maken door Amerika met de camper

Zo werkt het als je een roadtrip door de USA gaat boeken. Als eerste kies je een verhuurder die jouw ideale camper verhuurt. Denk aan camperverhuurders als Road Bear, Sunshine RV, Moturis & Camping World en Apollo. Het ophalen van je camper kan meestal vanaf 13:00 uur. Na het afhandelen van administratieve zaken en het ondertekenen van het contract krijg je uitgebreid uitleg over de werking van de camper en kan de roadtrip door Amerika met de camper beginnen. De camper mag je gewoon met een rijbewijs B/E besturen. Bij het inleveren van de camper na je roadtrip door de USA wordt er uiteraard van je verwacht dat de camper in goede staat wordt afgegeven. Ontvang je graag meer informatie over camperverhuur? Onze reisadviseurs staan voor je klaar! Bel naar 010-2584211 of kom langs op ons kantoor.

Veel bekeken pagina’s:

[link aantal=”3″]