Maatwerk reizen
Goede service
Scherpe prijzen

Rondreis Amerika

Wanneer je een rondreis door Amerika wilt gaan maken heb je enorm veel keuze bij American Vacation. Van een rondreis Rocky Mountains tot een rondreis Deep South en van een rondreis Route 66 tot het Wilde Westen, op American Vacation vind je een uitgebreid aanbod van reizen door Amerika en Canada. Bij ons kun je terecht voor volledige pakketreizen, hotelaccommodaties, villa’s en appartementen, maar ook motorverhuur en cruises. Waarmee kunnen wij jou helpen?

Welke rondreis door Amerika ga jij maken?

Het grote vakantie voordeel van het laten organiseren van je complete vakantie rondreis door Amerika, is het gemak. Wij verzorgen je vliegtickets, huurauto of camper, het verblijf in hotel, appartement of een luxe villa tijdens je rondreis door de USA. Wil je Oregon, de staat van adembenemende landschappen, gezellige dorpjes, ruige kusten en indrukwekkende watervallen ontdekken? Wil je echt op avontuur? Mountainbiken, raften en paardrijden? Kies dan voor de Rondreis Amerika ‘Wild Wild West’. Je hebt oneindig veel keuze wanneer je een rondreis door Amerika wilt maken. Heb je wel een idee waar je naartoe wilt, maar kun je geen passende rondreis vinden? Vertel ons jouw wensen en onze reisspecialisten stellen een persoonlijk reisplan voor je op.

Onze aanraders

Rondreis Westkust USA
Aanrader

West USA - 23 dagen

Rondreis California

West USA - 23 dagen

Rondreis Florida
Aanrader

Oost USA - 16 dagen

Rondreis Texas

West USA - 23 dagen

Rondreis Oregon
Aanrader

West USA - 16 dagen

Rondreis Route 66

West USA - 23 dagen

Een rondreis door Amerika met de camper, auto of motor

Hoe ga jij rondreizen door Amerika? Wanneer een rondreis door de USA met de camper wilt gaan maken, is het belangrijk dat je ver van tevoren een camperverhuurder hebt gevonden die jouw ideale camper verhuurt, bijvoorbeeld Apollo, Star RV of El Monte RV. Bereid een rondreis Amerika met de camper goed voor. Wat zijn je wensen wat betreft de inventaris? Of wil je misschien een stuk met de auto en een gedeelte van je rondreis door de USA met de camper rijden? Bij ons is een heleboel mogelijk. Wanneer je ervoor gekozen hebt om de rondreis door de USA met de camper te gaan doen, hoef je geen speciaal rijbewijs te hebben. Gewoon met een rijbewijs B/E mag je door Amerika rijden. Wat een huurauto betreft, kun je gebruik maken van de service van Alamo. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over een rondreis door Amerika? Bel naar 010-2584211.

Veel bekeken pagina’s:

[link aantal=”3″]