Maatwerk reizen
Goede service
Scherpe prijzen

Rondreis West Amerika

Een rondreis door West Amerika is een van de populairste reizen ter wereld. En dat is niet heel vreemd. Tijdens het reizen door West Amerika ervaar je een perfecte mix van bruisende steden en oases van rust in een van de vele natuurparken. Een volledig verzorgde rondreis boek je bij de reisspecialisten van American Vacation.

Zie met een rondreis alle highlights in West Amerika

Een rondreis door West Amerika blijft je de rest van je leven bij. Je rijdt met jouw eigen camper of auto over de legendarische Route 66, zet in op rood in Las Vegas, gaat het avontuur aan door Angels Landing in Zion National Park te hiken en spot beroemdheden in Beverly Hills. Deze hoogtepunten en meer in West Amerika beleef je door te reizen met onze samengestelde reis.

Onze aanraders

Rondreis Westkust USA
Aanrader

West USA - 23 dagen

Rondreis California

West USA - 23 dagen

Rondreis Florida
Aanrader

Oost USA - 16 dagen

Rondreis Texas

West USA - 23 dagen

Rondreis Oregon
Aanrader

West USA - 16 dagen

Rondreis Route 66

West USA - 23 dagen

Vraag een offerte aan voor jouw rondreis

Je wilt graag weten wat het reizen door West Amerika nu precies kost. Dat begrijpen wij. Echter is dat afhankelijk van diverse factoren, zoals het huren van een camper of auto, met hoeveel personen je gaat reizen en of je in het hoogseizoen of laagseizoen de Westkust gaat verkennen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan, waarin je aangeeft met wie je gaat reizen en of je wel of geen extra activiteiten bij wilt boeken.

Meer informatie vraag je telefonisch op

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het samenstellen van een van de reizen door West Amerika? Of boek je het allerliefste vandaag nog een volledig verzorgde reis? Wij staan je in beide gevallen graag telefonisch te woord via 010-2584211.

Veel bekeken pagina’s:

[link aantal=”3″]