Rondreis American Historic Highways

Tijdens de rondreis American Historic Highways ga je terug in de tijd. Onderweg kom je overblijfselen tegen van het ontstaan van het moderne Amerika en Canada. De reis gaat langs mooie landschappen, natuur en grote steden, zoals New York, Toronto en Washington D.C.

American Historic Highways: ontdek de geschiedenis

Deze 16-daagse rondreis American Historic Highways begint en eindigt in New York. Deze rondreis is een ontdekkingsreis langs veel herinneringen en overblijfselen van het ontstaan van het moderne Amerika en Canada. Je leert meer kennen over de koloniale historie van de Franse en de Engelse en komt onderweg slagvelden uit de tijden van de burgeroorlogen tegen. Onderweg heb je mogelijkheid om verschillende steden, zoals New York, Boston, Québec City, Toronto en Washington D.C. te gaan verkennen. Naast de steden kom je ook langs schitterende natuur. Bij de Niagara Falls kun je een boottocht maken om dichterbij deze indrukwekkende watervallen te komen. Deze rondreis American Historic Highways kun je per huurauto maken.

Wij verzorgen graag jouw rondreis American Historic Highways

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis American Historic Highways

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar New York
 • Dag 02: New York – Cape Cod
 • Dag 03: Cape Cod – Boston
 • Dag 04: Boston – Acadia National Park
 • Dag 05: Bar Harbor – Québec City
 • Dag 06: Québec City
 • Dag 07: Québec City – St. Lawrence – Montréal
 • Dag 08: Montréal – Ottawa
 • Dag 09: Ottawa – Toronto
 • Dag 10: Toronto – Niagara Falls  (de link gaat naar een pagina op CREATING STORIES | Canadareizen)
 • Dag 11: Niagara Falls – Amish Country/Gettysburg
 • Dag 12: Amish Country/Gettysburg
 • Dag 13: Washington D.C.
 • Dag 14: Washington D.C.- Philadelphia
 • Dag 15: Philadelphia – New York
 • Dag 16: Vertrek vanuit New York
 • Dag 17: Aankomst in Amsterdam of Brussel

Dagomschrijving rondreis American Historic Highways

Totale afstand: 4081 km

Hier vind je de dagomschrijvingen van de standaard rondreis American Historic Highways.

Dag 1: Aankomst in New York

Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar New York, ook wel de wereldberoemde Big Apple. In de avond heb je de mogelijkheid om op je gemak de stad te ontdekken.

Dag 2: New York – Cape Cod

(440km, ca. 4 ¾ uur)

Na het ophalen van de huurauto rijd je richting het oosten langs een aantal pittoreske dorpjes in de staten Connecticut en Rhode Islands. Met als eindbestemming Cape Cod.

Dag 3: Cape Cod – Boston

(130km, ca. 1 ½ uur)

Vandaag reis je van Cape Cod naar Boston. Vandaag ga je het erfgoed van het koloniaal Amerika ontdekken en bezoek je de steden die zijn gesticht door de pelgrims en de puriteinen. Zorg dat je voldoende de tijd neemt om Boston te ontdekken. Het oude centrum van de stad heeft een typisch Engelse sfeer met veel smalle straten en restaurants. Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de Quincy Market.

Dag 4: Boston – Acadia National Park – Bar Harbor

(550km, ca. 5 ½ uur)

De route van vandaag gaat langs de oostkust richting het noorden. Onderweg kom je door Salem, in de staat Massachusetts, de plaats waar de enige heksenprocessen van de Verenigde Staten plaatsvonden. En kun je een bezoekje brengen aan de havenstad Portland, in de staat Maine. Vervolg je weg daarna richting Acadia National Park, met als eindbestemming Bar Harbor.

Dag 5: Bar Harbor – Québec City

(480km, ca. 5 ¾ uur)

Vandaag reis je over de Appalachian bergen en langs Moosehead Lake, voordat je de grens oversteekt naar Canada en breng je een bezoek aan de Franstalige provincie Québec. Je reist door een landschap dat wordt gekenmerkt door helder blauwe wateren en witte boerderijen richting de hoofdstad van de provincie, Québec City.

Dag 6: Québec City

Vandaag heb je de hele dag om deze historische stad te gaan ontdekken. Verken het oude stadscentrum, wat een plekje heeft op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De oude stad is verdeeld in het Haute-Ville en Basse-Ville. Haute-Ville is het hogere gelegen deel van de stad. In Haute-Ville kun je naar het Château Forntenac, een hotel, wat de uitstraling heeft van een kasteel. Een ander gebouw wat je in dit deel van de stad kunt bezoeken is La Citadelle, een grote vesting. Hier heb je schitterend uitzicht over de stad. In Basse-Ville kun je naar het Place-Royale, het oudste en meest Europees ogende deel van de stad. Hier vlakbij ligt Musée de la Civilisation, hier krijg je uitleg over de cultuur van Franstalig Canada. De bekendste straat van Basse-Ville is Rue du Petit-Champlain.

Dag 7: Québec City – St. Lawrence River – Montréal

(260km, ca. 2 ¾ uur)

De route van vandaag gaat langs de St. Lawrence River die je naar de 2e grootste Franssprekende stad van Canada brengt, Montréal. De levendige wijken en het enorme aanbod aan kunst en cultuur bevestigen dat Montréal een cultureel hart van het Franstalig Canada vormt. Montréal is ook erg geliefd vanwege de goede restaurants en nog belangrijker het lekkere eten. Voor een heerlijke Frans ontbijtje met Croissants en Baugettes kun je in bijna elk restaurant wel terecht. Doordat het leven in deze stad zich voornamelijk ondergronds afspeelt is het een prima plek om de koude Canadese winters te ontvluchten. De Ville Souterraine is een immens ondergronds complex van winkels en restaurants waar je je prima kunt vermaken! Als je door het oude centrum van Montréal loopt lijkt het net of je in Frankrijk bent. Ook in Montréal heb je een Quartier Latin en een Notre Dame.

Dag 8: Montréal – Ottawa

(198km, ca. 2 ½ uur)

Deze dag rijd je van Montréal naar Ottawa. Ottawa is de bruisende hoofdstad van Canada gelegen in Ontario en vormt het culturele en politieke hart van het land. De vele musea bieden een interessante kijk op de geschiedenis en cultuur van Canada. Bezoek ook zeker het parlementshuis, Parliament Hill. Andere hoogtepunten van deze stad zijn o.a. Confederation Boulevard, Confederation Square, Sussex Drive en de Basilique Cathédrale Notre-Dame d’Ottawa.

Dag 9: Ottawa – Toronto

(440km, ca. 4 ½ uur)

Toronto, gelegen aan de oevers van Lake Ontario, is een modern bank- en handelscentrum. Vandaag heb je de mogelijkheid om de verschillende buurten van de stad te gaan ontdekken of geniet van het panoramische uitzicht op Toronto en Lake Ontario vanaf de CN Tower, een van het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld op land. Leuke bezienswaardigheden van Toronto zijn o.a. Rogers Centre, Waterfront, St. Lawrence Market, Hocky Hall of Fame, Dundas Square, Kensington Market, Casa Loma en het Royal Ontario Museum.

Dag 10: Toronto – Niagara Falls

(141km, ca. 1 ¾ uur)

Je hebt er ongetwijfeld van gehoord maar vandaag ga je ze met eigen ogen zien: de Niagara watervallen! De grootste watervallen ter wereld. ‘Watervallen’ omdat deze denderende watermassa eigenlijk uit drie watervallen bestaat: Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls. De eerstgenoemde is de grootste met een breedte van 671 meter en een verval van ruim 53 meter. Het is spectaculair om te zien hoe deze enorme watermassa naar beneden dendert in de Niagara River. Je kunt vanaf diverse uitkijkposten dit prachtige schouwspel bewonderen. Een aanrader is zeker een boottocht met de ‘Maid of The Mist’ die je tot vlakbij de watervallen brengt. Andere spectaculaire manieren om de watervallen te bekijken zijn van bovenaf en van onderaf. In Maple Leaf Village heb je vanaf de 100 meter hoge Observation Tower een ongekend mooi uitzicht over de watervallen. In het Niagara State Park kun je op Goat Island via de Cave of Winds met een lift 53 meter naar beneden om de watervallen van onderaf te bekijken.

Dag 11: Niagara Falls – Amish Country/Gettysburg

(562km, ca. 6 ½ uur)

Vandaag heb je een lange, maar mooie rijdag voor de boeg. De route vanuit de Niagara Falls naar de omgeving van Amish Country/Gettysburg is het mooist via de omgeving van de Finger Lakes. Dit natuurgebied bevat elf langwerpige meren die tijdens de ijstijd door gletsjers werden gevormd. Als je de landkaart bekijkt van deze regio dan zie je direct waarom deze naam is gekozen. Op de kaart hebben deze meren namelijk veel weg van vingers aan een hand. Het grootste meer is Seneca Lake met een lengte van ongeveer 60 kilometer. Nadat je een gedeelte van deze mooie omgeving hebt kunnen aanschouwen vervolg je de route richting Amish Country/Gettysburg.

Dag 12: Amish Country/Gettysburg – Washington D.C.

(280km, ca. 2 uur)

Vandaag heb je de mogelijkheid om de slagvelden van de burgeroorlog in Gettysburg te gaan bezoeken, voordat je verder naar het zuiden gaat richting de hoofdstad van het land, Washington D.C..

In Gettysburg herinnert het Gettysburg Military Park je aan één van de bloedigste gevechten van de Amerikaanse burgeroorlog in 1863. In het park kun je een bezoek brengen aan General Lee’s Headquarters, het National Cemetery en het Soldier’s National Monument.

Dag 13: Washington D.C.

Vandaag kun je vanzelfsprekend het meest bekende Amerikaanse gebouw bekijken: The White House. Hier kun je ook het Visitorscenter bezoeken. In deze bruisende stad zijn ook veel musea zoals het wereldberoemde Smithsonian Instituut. Maar ook minder bekende musea als het Spy- of Newsmuseum zijn een bezoekje meer dan waard. Veel musea liggen aan of in de buurt van ‘the Mall’. Wil je echt veel zien van Washington in een relatief korte tijd dan is de ‘Bike the Site Tour’ zeker iets voor jou! In de ongeveer 2 uur durende fietstocht fiets je onder leiding van een ervaren gids langs diverse highlights van Washington. Een andere manier om snel van plek naar plek te komen zijn de ‘Hop on Hop off’ bussen. Zeer interessante locaties zijn het Lincoln Memorial en de begraafplaats Arlington. Vanzelfsprekend beschikt Washington over diverse grote shopping malls waar je heerlijk kunt winkelen. Ook het avond/nachtleven in Washington is de moeite meer dan waard. Zo kun je een rustgevende dinercruise over de Potomac River maken of één van de hippe restaurants of bars bezoeken. Het nachtleven biedt veel gezelligheid met live muziek en leuke theaters.

Dag 14: Washington D.C. – Philadelphia

(210km, ca. 2 ½ uur)

Deze dag reis je naar Philadelphia waar je de volledige dag hebt om de stad te gaan bezoeken. Philadelphia heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In 1776 werd hier de onafhankelijkheidsverklaring getekend. Daarom is een bezoek aan de Independence Hall natuurlijk een ‘must’! In dit gebouw werd in 1777 tevens het ontwerp voor de Amerikaanse vlag gekozen. In het paviljoen tegenover de Independence Hall staat de Liberty Bell. Volgens overlevering werd deze klok op 8 juli 1776 geluid om de inwoners van Philadelphia bijeen te roepen voor het voorlezen van de  onafhankelijkheidsverklaring. Philadelphia is dus voor de Amerikanen een belangrijke historische plek. Een wandeling door de binnenstad is door de vele historische gebouwen zeker een aanrader. Indien je nog voldoende tijd hebt kun je de Eastern State Penitentiary bezoeken. Deze in verval geraakte gevangenis opende haar poorten in 1829. Eén van haar beroemdste ‘gasten’ was de gangster Al Capone. Zijn ingerichte cel is nog steeds te bezichtigen. Philadelphia biedt je vele mogelijkheden zoals musea, malls en mooie stadsparken. Vanzelfsprekend zijn er volop gezellige bars en eetgelegenheden.

Dag 15: Philadelphia – New York Airport

(390km, 1 ½ km)

Vandaag verlaat je Philadelphia en rij je naar New York om van daaruit terug te vliegen. Op het vliegveld lever je de huurauto in. Een shuttlebus brengt je vervolgens naar de vertrekhal van de luchthaven en vlieg je terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 16: Einde rondreis American Historic Highways

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit New York en je bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Deze rondreis is helaas tot een einde gekomen, maar je hebt een mooie reis om op terug te kijken.

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class (met tussenstop)
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in comfortabele accommodaties o.b.v. logies en soms een gratis ontbijtje

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag van € 5,- per persoon.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Offerte op maat

Onze reizen zijn zeker ook bedoeld als inspiratie voor jouw eigen Amerikareis. Wil je juist korter of langer reizen en heb je zelf al een plan gemaakt voor je route? Laat ons weten hoelang en met hoeveel personen je de reis wilt maken en hoe je de kamerverdeling zou willen hebben. Wij maken graag een offerte geheel op maat. Als maatwerkspecialist is dat voor ons geen enkel probleem.

Amerika - American Historic Highways

In de zomer van 2018 hebben Robbert en Barbara, samen met de kinderen, een reis naar Oost-Canada en langs de oostkust van de Verenigde Staten van Amerika gemaakt. Niet precies dezelfde route als deze reis, maar que sfeer zeker vergelijkbaar. 

Het is een mooie reis geworden naar Oost-Canada en de Oostkust van de Verenigde Staten. Het hele reisverhaal kan je terug lezen in het reisblog. Hieronder staat het dag tot dag programma van de reis opgesteld.

 • 15, 16, 17 juli – Toronto
 • 18, 19, 20 juli – eco lodge Algonquin Park
 • 21, 22 juli – Niagara Falls
 • 23, 24 juli – Washington DC
 • 25, 26, 27, 28, 29 juli – Virginia Beach
 • 30, 31 juli, 1, 2 aug – New York
 • 3 aug – Woodbury’s
 • 4, 5, 6 aug – Duxbury
 • 7, 8, 9 aug – Boston

Reisverhaal Familie Kloosterman Oost-Canada en Oost-Amerika

 

  Boston

Impressies

Rondreis American Historic Highways

Regio's bij deze reis

Rondreis American Historic Highways
Oost-Amerika
Oost-Canada

Populaire rondreizen naar Oost-Amerika

Bekijk hier ons aanbod
Amerika
Rondreis Oostkust USA
23 dagen jan – dec

Tijdens de rondreis Oostkust USA bezoek je bijzondere parken, vier je vakantie op witte stranden, fascinerende steden, leer je over de Amerikaanse historie en rij je prachtige routes. Deze reis is gemakkelijk te combineren met highlights zoals New York, Washington, Philadelphia en ga zo maar door. Ook wanneer je een dagje wilt winkelen of wilt gaan stappen heb je door te kiezen voor de een van de rondreizen langs de Oostkust van Amerika een goede keuze gemaakt voor jouw vakantie. Een rondreis door de Oostkust van USA staat garant voor een geweldige vakantie Van winkelen in New York tot de Niagara Falls en van fietsen door Washington tot je historische kennis bijschaven in Philadelphia. Je beleeft het allemaal op vakantie tijdens een rondreis langs de Oostkust van de USA. Tijdens onze rondreizen langs de Oostkust van Amerika kun je ook veel leuke excursies boeken zoals de Empire State Building Observatory, een helikoptervlucht over het Vrijheidsbeeld of een Whale Watching Cruise. Wil je optimaal van New York genieten? Dan kun je een Double Decker Bus Tour van twee of drie dagen boeken. Excursies Via de gele knop 'Excursies beschikbaar i.c.m. deze reis', vind je al enkele suggesties. Er is uiteraard veel meer mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij gaan kijken wat mogelijk is tijdens de reis. Wij helpen je bij een vakantie samen te stellen langs de Oostkust van Amerika De reisspecialisten van American Vacation stellen graag aan de hand van jouw wensen een persoonlijk reisplan op voor jouw rondreis langs de Oostkust van Amerika. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00uur. American Vacation is jouw specialist op het gebied van reizen naar Amerika en Canada. Van losse autohuur tot villa’s en appartementen en van camper huur tot cruises wereldwijd. Wij helpen je graag bij het voorbereiden van je reis. Voor vragen over onze rondreizen langs de Oostkust van Amerika kan je bellen naar 010-2584211.

Vanaf 2500 p.p.
Amerika
Rondreis Capital Region
16 dagen jan – dec

Deze vakantie rondreis door de Verenigde Staten van Amerika met name Capital Region leidt je langs veel plaatsen waar je de historie duidelijk zult kunnen meemaken en beleven. De Verenigde Staten heeft een relatief jonge, maar wel zeer bewogen geschiedenis. Daarom zijn er volop historische plekken te bewonderen. De rondreis Capital Region leidt je langs veel plaatsen waar je deze historie duidelijk zult kunnen opsnuiven. Je bezoekt steden als Washington, Baltimore en Virginia Beach. Ook bezoek je het Shenandoah National Park. Naast veel historische hoogtepunten biedt deze reis je vanzelfsprekend ook voldoende mogelijkheden op het gebied van winkelen, uitgaan en attractieparken. Een rondreis door de geschiedenis van de Verenigde Staten Deze 16-daagse rondreis Capital Region begint en eindigt in Washington DC. De eerste dagen verblijf je in Washington DC en kun je genieten van alles wat deze stad te bieden heeft. Ga mee met een ‘Hop on Hop off’ bus of pak de fiets en ontdek in 2 uur onder begeleiding van een ervaren gids diverse highlights van Washington. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden om te winkelen in de diverse shopping malls. Na 3 dagen begint je rondreis en ga je op weg naar Baltimore en Salisbury. Onderweg krijg je veel Amerikaanse historie te zien. Één van de hoogtepunten is een bezoek aan Virginia Beach met ’s werelds langste strand. In Williamsburg waan je je in een openluchtmuseum waar de tijd 300 jaar heeft stil gestaan. Uiteraard is er tijdens deze reis ook genoeg aandacht voor de mooie natuur, zo breng je een bezoek aan Shenandoah Valley. Hier kom je langs 75 uitkijkposten die je adembenemende uitzichten bieden. Rondreis Capital Region wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw Rondreis Capital Region Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Vanaf 1800 p.p.
Amerika
Rondreis Washington D.C.
12 dagen jan – dec

Met de rondreis Washington D.C. bezoek je een aantal van de belangrijkste monumenten van de Verenigde Staten. Neem een kijkje in de gebouwen waar het land wordt bestuurd zoals één van de beroemdste gebouwen van de wereld het Witte Huis. Naast Washington D.C. reis je verder naar historische steden als Annapolis, Salisbury en Richmond. Naast de vele historische hoogtepunten biedt deze rondreis je ook voldoende mogelijkheden op het gebied van winkelen, uitgaan en sport zoals bijvoorbeeld kajakken langs de kust bij Virginia Beach. De bezienswaardigheden van Washington D.C. Deze 12-daagse rondreis begint en eindigt in Washington D.C., Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. De stad staat vol met beroemde gebouwen en belangrijke monumenten. Breng een bezoek aan het Witte Huis, US Capital, Washington Monument, National Mall, National Museum of Natural History en de National Archives. Hier liggen een aantal documenten van grote historische waarde opgeslagen. Zo vind je hier bijvoorbeeld de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring. Erg indrukwekkend om te bezoeken is het Arlington National Cemetry. Dit is de laatste rustplaats van meer dan 400.000 militairen die zijn gevallen in verschillende oorlogen. Je vindt hier onder andere het graf van John F. Kennedy en zijn vrouw Jacky. Deze is te herkennen aan de eeuwig brandende vlam. Rondreis Washington D.C. is een reis voor iedereen die meer wilt weten over de Amerikaanse Geschiedenis. Rondreis Washington D.C. wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wil je langer blijven in Washington D.C.? Bekijk dan onze 16-daagse rondreis Capital Region. Wij verzorgen graag jouw rondreis Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1450 p.p.
Amerika | Canada
Rondreis American Historic Highways
17 dagen jan – dec

Tijdens de rondreis American Historic Highways ga je terug in de tijd. Onderweg kom je overblijfselen tegen van het ontstaan van het moderne Amerika en Canada. De reis gaat langs mooie landschappen, natuur en grote steden, zoals New York, Toronto en Washington D.C. American Historic Highways: ontdek de geschiedenis Deze 16-daagse rondreis American Historic Highways begint en eindigt in New York. Deze rondreis is een ontdekkingsreis langs veel herinneringen en overblijfselen van het ontstaan van het moderne Amerika en Canada. Je leert meer kennen over de koloniale historie van de Franse en de Engelse en komt onderweg slagvelden uit de tijden van de burgeroorlogen tegen. Onderweg heb je mogelijkheid om verschillende steden, zoals New York, Boston, Québec City, Toronto en Washington D.C. te gaan verkennen. Naast de steden kom je ook langs schitterende natuur. Bij de Niagara Falls kun je een boottocht maken om dichterbij deze indrukwekkende watervallen te komen. Deze rondreis American Historic Highways kun je per huurauto maken. Wij verzorgen graag jouw rondreis American Historic Highways Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 2080 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 25 842 11

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

American Vacation is specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Je kunt bij ons terecht voor autohuur, camperhuur, villa’s & appartementen in Florida, hotelaccommodaties, attracties, excursies & cruises wereldwijd.

Op onze pagina ‘Boekingsinformatie’ vind je de nodige uitleg over het SGR en het Calamiteitenfonds. Ons SGR registratienummer is 3319. Tevens kun je terecht op de website van het SGR en het Calamiteitenfonds.

Er zijn verschillende pagina's waar je zeer nuttige informatie kunt vinden:

Nee. Alle reizen zijn standaard exclusief eventuele Reis- en/of Annuleringsverzekering. De mogelijkheden, premies en voorwaarden vindt je op onze website bij het kopje Verzekeringen.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.