Trouwen in Las Vegas

Je denkt er over om te trouwen, je zoek een locatie waar het mooi weer is. Trouwen in Las Vegas als een filmster, met altijd de zon die deze dag dan wel speciaal maakt. American Vacation bezorgt je in samenwerking met White Wedding Chapels een onvergetelijke trouwdag.

Voor alle trouwlustigen heeft American Vacation wel een unieke mogelijkheid om er een prachtige dag van de maken. Trouwen in een helikopter terwijl je over de Strip vliegt. Elvis die je zingend naar het altaar leidt. Wil je meer trouwpakketten bekijken bezoek dan onze website America Travel Guide. Op deze website staat het complete overzicht aan trouwpakketten en locaties die wij aanbieden.

Wil je je trouwerij uitbreiden met een rondreis of citytrip? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reis/trouwplan op. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Trouwen in Las Vegas

Let’s get Hitched

Trouw in een echte Wedding Chappel in Las Vegas. Volledig verzorgt met een fotoreportage en limousine service.

Prijs: € 459,-

Trouwen in Las Vegas

Wedding Spectacular

Trouw in een echte Wedding Chappel in Las Vegas. Volledig verzorgt met een bruidsboeket, fotoreportage en limousine service.

Prijs: € 539,-

Trouwen in Las Vegas

VIP Wedding

Trouw als een VIP in Las Vegas. In dit trouwpakket is alles net even wat uitgebreider en luxer; de limousine, het boeket, de foto’s en zelfs aan de getuigen en/of bruidsmeisjes wordt ook gedacht.

Prijs: € 739,-

Trouwen in Las Vegas

Night Flight over the Strip Wedding

Trouwen in een helicopter terwijl u over de Las Vegas Strip vliegt, wie wil dat nu niet! Uiteraard is dit trouwpakket ook volledig verzorgt met een bruidsboeket en limousine service.

Prijs: € 965,-