Informatie trouwen in Las Vegas

Trouwen in een Chapel of in de Grand Canyon

In Las Vegas kan je op verschillende manieren trouwen, in een chapel met Elvis, in de Grand Canyon, in een helikopter of in een van de parken als Red Rock Canyon of Valley Fire. Voor elk aanstaand bruidspaar is er een passende wedding! Op dit moment heeft American Vacation 12 verschillende trouwpakketten variërend in de prijs van € 459,- tot € 3.500,-.

Echt of niet echt?

De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er nog wel eens wordt gedacht dat een huwelijk in Las Vegas niet echt is, niet legaal of niet wettelijk is. Wanneer je gaat trouwen in Las Vegas, is het huwelijk wettelijk, je bent dus wereldwijd voor de wet getrouwd! In Las Vegas trouw je in gemeenschap van goederen. Wil je liever op huwelijkse voorwaarden trouwen, dan is het zaak dat je vooraf deze voorwaarden vast laat leggen bij de notaris.

Renewal

Renewal is het opnieuw doen van de trouwbelofte en heet voluit renewal of the vows. Dus ja inderdaad, ook als je al getrouwd bent kun je elkaar opnieuw laten weten van elkaar te houden en nog langer bij elkaar te willen blijven door weer Yes I do tegen elkaar te zeggen. Romantischer kan het toch bijna niet?

Commitment

Sinds september 2013 bieden wij je ook de mogelijkheid van een commitment ceremonie. Ben je (nog) niet getrouwd of wil je dat in Nederland na de reis naar Las Vegas doen of wil je helemaal niet trouwen maar wel de romantiek van een Las Vegas wedding mee maken en elkaar trouw beloven? Dan kan dat nu ook! Bij deze commitment ceremonie worden de woorden husband, wife en marriage dan ook niet genoemd.

Registratiedocumenten

Natuurlijk zit er aan ieder huwelijk wat papierwerk vast, zo ook bij een wedding in Las Vegas. Om in Las Vegas te kunnen trouwen heb je alleen een paspoort nodig. Je hoeft vooraf in Nederland of België niets te doen. Als je bij het hotel aan de Strip wordt opgehaald door een chauffeur met limousine brengt hij je naar City Hall ( het gemeentehuis ) waar de license ( de trouwvergunning ) wordt opgehaald. Hierna brengt de chauffeur je naar de chapel voor de ceremonie. Na de ceremonie ontvang je een certificaat en dat was dat!

Het is verplicht om je huwelijk te laten registeren in Nederland en België. Dit doe je bij de burgerlijke stand bij de gemeente in de woonplaats waar je woont. Je kunt natuurlijk naar het gemeentehuis gaan en daar vertellen dat je bent getrouwd, dit is alleen niet voldoende. Wanneer je namelijk in Nederland trouwt dan wordt dit via documenten vastgelegd en dat zelfde geldt ook in Las Vegas. De gemeente van jouw woonplaats wilt deze documenten graag zien.

Het vergt veel tijd om deze papieren te gaan verzorgen, dit duurt namelijk langer dan de tijd die men in Las Vegas doorbrengt. American Vacation heeft daarom ook een bureau in de arm genomen die dit voor de klanten van American Vacation verzorgt. Stuur wanneer je eenmaal terug bent in Nederland of België een kopie van het certificaat naar American Vacation. Daar zet men de procedure in gang voor het verkrijgen van de documenten en deze zullen uiteindelijk naar je worden opgestuurd. Met deze papieren ga je naar het gemeentehuis en daar wordt het huwelijk dan bijgeschreven. De kosten van deze registratieservice gaan vanaf € 199,-.

De weddingplanner

Mocht je na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen hebben, of wil je graag een wedding, een renewal of een commitment reserveren dan kunnen wij van American Vacation je daar bij helpen.

Aanvullende voorwaarden trouwen in Las Vegas

  • Het trouwpakket kan alleen geboekt worden door het bruidspaar (bruid en/of bruidegom)
  • American Vacation is een touroperator welke enkel als tussenpersoon fungeert tussen de klant (bruidspaar) en de Wedding Chapel.
  • Ook tijdens het proces van de Apostille bestelling, fungeert American Vacation enkel als tussenpersoon. De Apostille kan alleen besteld worden door het bruidspaar (bruid en/of bruidegom)
  • Het trouwpakket kan alleen geboekt worden door het bruidspaar (bruid en/of bruidegom)
  • Inwoners van Nederland en België welke voornemende zijn het huwelijk in Nederland of België aan te geven kunnen bij American Vacation een Wedding boeken of een Apostille aanvragen.
  • American Vacation kan onder geen beding uitspraken doen of verantwoordelijk gehouden worden voor (leges)kosten die al dan niet voortvloeien uit dit huwelijk, de nietigverklaring hiervan of het niet tijdig aangeven.
  • American Vacation kan geen uitspraken doen of verantwoordelijk gehouden voor het niet  (volledig) informeren omtrent rechten, plichten en andere wettelijke bepalingen die  voortvloeien uit het huwelijk, de nietigverklaring hiervan of het niet tijdig aangeven van het huwelijk.

Meer informatie

Vul het offerteformulier in of bel ons op +31 (0)10 258 42 11. Het is ook mogelijk om een afspraak voor een gesprek bij ons op kantoor! Je kunt ook bij ons terecht voor de autohuur in Las Vegas en door heel de Verenigde Staten.