Rondreis Route 66

Route 66, is nog altijd de bekendste autoweg van de Verenigde Staten. Deze nostalgische autoweg die op 11 november 1926 werd geopend start in Chicago en doorkruist meerdere staten. Tot aan de officiële opheffing in 1985 werd deze route gebruikt om van de ene kant van het land naar de andere kant te reizen. Vanaf 1985 vervangt het Interstate Highway System de Route 66 en bestaat de route officieel niet meer. Grote delen van Route 66 bestaan gelukkig nog wel en deze geweldige rondreis Route 66 voert je door talloze historische plaatsen, prachtige natuurgebieden, uitgestorven stadjes en indianenreservaten.

v.a. € 1.735,- * p.p.
Incl. vluchten, auto en 3* verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Maak een onvergetelijke rondreis over de legendarische Route 66

Onze 23-daagse rondreis Route 66 is één van onze favoriete rondreizen met een hoog historisch gehalte. De rondreis begint in Chicago en eindigt in Los Angeles, uiteraard kan de reis ook andersom gedaan worden. Tijdens de reis doe je meerdere staten aan zoals Kansas, Missouri, Oklahoma, New Mexico, Texas, Arizona, Nevada en Californië. In elke staat zijn prachtige bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Ozark Mountains, het Route 66 Museum in Clinton, Sandia Peak Tramway in Albuquerque, Monument Valley en Grand Canyon National Park. Rondreis Route 66 wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper of huurmotor.

Wij verzorgen graag jouw rondreis Route 66

Wil je liever ergens een dag langer blijven? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Heb je een vraag? Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis Route 66

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam, Brussel of Düsseldorf vlieg je naar Chicago
 • Dag 02: Chicago
 • Dag 03: Chicago
 • Dag 04: Chicago – Springfield
 • Dag 05: Springfield – St. Louis
 • Dag 06: St. Louis – (Rolla) – Springfield
 • Dag 07: Springfield – (Joplin) – Tulsa
 • Dag 08: Tulsa – Oklahoma City
 • Dag 09: Oklahoma City – Amarillo
 • Dag 10: Amarillo – (Tucumcari) – Santa Rosa
 • Dag 11: Santa Rosa – (Santa Fe) – Albuquerque
 • Dag 12: Albuquerque
 • Dag 13: Albuquerque – (Gallup) – Holbrook
 • Dag 14: Holbrook – (Winslow/Flagstaff) – Grand Canyon NP
 • Dag 15: Grand Canyon NP – (Seligman/Kingman) – Las Vegas
 • Dag 16: Las Vegas
 • Dag 17: Las Vegas
 • Dag 18: Las Vegas – (Needles/Amboy) – Barstow
 • Dag 19: Barstow – (Calico Ghost) – Los Angeles
 • Dag 20: Los Angeles
 • Dag 21: Los Angeles
 • Dag 22: Vertrek vanuit Los Angeles
 • Dag 23: Aankomst in Amsterdam, Brussel of Düsseldorf

De rondreis Route 66 kun je per huurauto, camper of huurmotor maken.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen uw rondreis exact afstemmen op uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen.

Dagomschrijving rondreis Route 66

Totale afstand: 4000 km

Hier vind u de dag omschrijvingen van de standaard rondreis Route 66.

Dag 1: aankomst in Chicago

Vanuit Amsterdam, Brussel of Düsseldorf vlieg je naar Chicago. Met een door ons geboekte Shuttleservice wordt je naar je hotel in downtown Chicago gebracht waar je kunt uitrusten van je vliegreis. Je hebt nog 2 dagen om deze geweldige metropool te ontdekken. Vanzelfsprekend kun je in Chicago fantastisch winkelen. The Magnificent Mile biedt je een keur aan winkels, restaurants en culturele hoogstandjes.

Dag 2: Chicago

Misschien heeft u gisteren al een stukje van Chicago verkend maar vandaag gaat u Chicago pas echt verkennen. Een leuke manier om dat te doen is per ‘Hop on Hop off’ bus. Deze bussen, met gids aan boord, rijden op diverse routes langs alle highlights van Chicago. U kunt op talloze plaatsen in- en uitstappen. Uw buskaartje is 2 dagen geldig, dus zowel vandaag als morgen kunt u gebruikmaken van deze bijzondere manier van openbaar vervoer. Chicago, de bakermat van de moderne wolkenkrabbers, is trendsetter van stedelijke architectuur uit de 20e eeuw. Naast veel recente architectuur kunt u er ook tal van historische gebouwen bewonderen. De ruim 45 kilometer aan wandelpaden aan het Lakefront en de ligging aan het prachtige Lake Michigan zijn slechts een paar voorbeelden waarom Chicago één van de meest unieke steden in de wereld is.

Dag 3: Chicago

Een belangrijke toeristische attractie van Chicago is de Navy Pier met haar 50 meter hoge reuzenrad, het Chicago Children’s Museum, een enorm IMAX theater en vele andere attracties. Zodra de zon ondergaat wordt op woensdagen en zaterdagen de avond ingeluid met prachtig vuurwerk. Vanaf Navy Pier vertrekken ook diverse boten. U heeft de keuze uit een romantische boottocht op een viermaster, een snelle boottocht op een Seadog of wellicht een heerlijke dinercruise op Lake Michigan! Voor geweldige vergezichten van de stad gaat u naar Chicago’s Ledge Skydeck in het Willis Tower (voormalig Sears Tower) met haar glazen balkons op 412 meter hoogte of naar het John Hancock Observatory. Geniet van de prachtige landschappen, bijzondere architectuur en gratis (zomer)concerten. Wandel door het prachtige Millenium en Grant Park. En vergeet vooral uw camera niet want fotomomenten zijn er volop!

Dag 4: Chicago – Springfield

(380km, ca. 4 uur)

Vroeg in de ochtend haalt u uw huurauto op en verlaat u het prachtige Chicago om uw legendarische Route 66 trip te beginnen. Vanuit Chicago rijdt u zuidwaarts richting McLean, een truckersstop plaatsje uit vervlogen jaren. Parallel aan de I-55 start Route 66. Uw reisdoel vandaag is de stad Springfield, hoofdstad van de staat Illinois en geboorteplaats van Abraham Lincoln (1809 – 1865), de 16e president van de Verenigde Staten. U rijdt door het kolenmijngebied van Illinois via de Pontiac Trail – oorspronkelijke naam voor dit deel van de Route 66 – naar Springfield. Op dit deel van de route liggen een aantal leuke stops. Zoals in het plaatsje Gardner, waar u een stop kunt maken bij de kleinste gevangenis van deze regio. Deze dateert uit 1906 en beschikt slechts over 2 cellen. Onderweg is er een fotostop bij twee tankstations in oude luister absoluut de moeite waard. Respectievelijk het Ambler-Becker Texaco Gas Station in Dwight en The Standard Oil Gas Station in Odell. In Springfield is een stop bij de Cozy Dog Drive-In een culinaire aanrader voor een bijzonder hotdog op een stokje waarvan het recept sinds 1964 onveranderd is gebleven.

Dag 5: Springfield – St. Louis

(170km, ca. 2 uur)

Vandaag volgt u Route 66 richting St. Louis. U passeert een aantal gehuchten met talloze motels, bars, diners en winkeltjes waarvan veel vervallen en gesloten zijn sinds de officiële opheffing van Route 66. In Lichtfield kunt u een bezoek brengen aan het oude treinstation. Bij the City of Madison kunt u de Chain of Rocks Bridge over de Mississippi uit 1929 bewonderen. Het meest opvallende van deze oude brug is de knik in het midden van de brug. De brug is alleen nog opengesteld voor voetgangers en fietsers. In St. Louis kunt u de 192 meter hoge en eveneens 192 brede Gateway Arch niet missen. Dit enorme boogvormige monument staat ook afgebeeld op het 25ct muntje van Missouri en symboliseert de miljoenen kolonisten die onder de boog zijn doorgetrokken toen in 1803 de Verenigde Staten werden uitgebreid met een gebied van 2,1 miljoen vierkante kilometer. In de top van de boog is een observatie deck gevestigd dat via twee liften in de boog bereikbaar is en een adembenemend uitzicht over de regio biedt. Een absolute ‘must-do’!

Dag 6: St. Louis – (Rolla) – Springfield

(400km, ca. 4 ½ uur)

Nee, u rijdt vandaag niet terug naar Springfield Illinois maar door naar Springfield Missouri. De route loopt via Rolla langs de noordelijke rand van de Ozark Mountains, een gebied met veel wijngaarden die door vooral Italiaanse immigranten werd ontgonnen. Voor een echt jaren-50-gevoel is een bezoek aan de showroom van Gateway Classic Cars, in het nabijgelegen Fairmont, een aanrader. Een enorme showroom met prachtige, klassieke Amerikaanse auto’s, vaak in volledig gerestaureerde staat. U kunt ze niet alleen bewonderen maar de meeste zijn ook te koop! Onderweg passeert u de Meramec Caverns, een 7,4 kilometer lang grottenstelsel. In het plaatje Cuba kunt u de grootste schommelstoel ter wereld bewonderen met een hoogte van 14 meter.

Dag 7: Springfield – (Joplin) – Tulsa

(325km, ca. 3 ¾ uur)

Deze dag gaat de route eerst een stukje door de staat Kansas voordat u de staat Missouri binnenrijdt. U passeert Galena, de oudste mijnstad van Kansas. Hier werd in 1876 sulfiet ontdekt. Via Joplin rijdt u door naar Tulsa in de staat Oklahoma. Voor motorliefhebbers is een stop bij het Vintage Iron Motorcycle Museum een ´must´! Naast prachtige historische motorfietsen staan hier ook een aantal motorfietsen die ooit in bezit waren van de beroemde acteur Steve McQueen. De toegang is gratis maar een kleine donatie wordt zeer gewaardeerd. U doorkruist vandaag plaatsjes als Libanon en Conway. In Carthage moet u zeker een bezoek brengen aan het schitterende Jasper County Courthouse. Het werd in 1894 in Romaanse stijl gebouwd en is het meest gefotografeerde gebouw in Missouri. Na Joplin rijdt u de staat Oklahoma binnen. Het deel van Route 66 dat door Oklahoma loopt is het langst van alle staten. Daarbij is de staat van het wegdek, in tegenstelling tot veel andere delen in andere staten, grotendeels opmerkelijk goed. Aan het einde van de dag arriveert u in Tulsa voor uw overnachting.

Dag 8: Tulsa – Oklahoma City

(200km, ca. 2 ¾ uur)

Vandaag rijdt u door naar Oklahoma City. U passeert de One Lane Bridge op de Ozark Trail in Sapulpa die werd gebouwd in 1924 en tot 1952 deel uitmaakte van Route 66. Een heerlijke lunch kunt u nuttigen in The Rock Cafe in Stroud. Dit etablissement is geheel gerestaureerd en opgenomen in het National Register of Historic Places. Bijzonder is ook het Seaba Station Motorcycle Museum in Warwick mede omdat het is gevestigd in een servicestation uit de jaren 20. Ook dit gebouw is opgenomen in het National Register of Historic Places.

Dag 9: Oklahoma City – Amarillo

(450km, ca. 5 uur)

Op de route van vandaag zijn weer volop bezienswaardigheden. U verlaat de staat Oklahoma en rijdt New Mexico binnen. Eén die u zeker moet bezoeken is het Route 66 Museum in Clinton. Dit museum vertelt het verhaal van ruim 60 jaar Route 66 waardoor uw reis, en vooral Route 66, nog meer indruk op u zal maken. Een nog uitgebreider historisch beeld van Route 66 krijgt u in het National Route 66 Museum in Elk City. Dit museum laat u kennismaken met de historie van Route 66 in alle 8 staten die het doorkruist. In Groom passeert u een enorm kruis met een hoogte van 58 meter. Onderaan het kruis wordt met beelden de laatste dagen van Jezus Christus uitgebeeld. Nabij Amarillo treft u de Cadillac Ranch aan. Hier zijn 10 oude Cadillacs met hun neus in de grond begraven en steekt de helft van deze auto’s nog boven de grond uit. Ze zijn allemaal rijkelijk versierd met graffiti. Als u wilt, mag u daar zelf ook nog een bijdrage aan leveren! Op deze route passeert u ook The Big Texan Steak Ranch die in 1960 door R.J. ‘Bob’ Lee werd geopend. Dit restaurant werd beroemd omdat men hier gratis steak kon en nog altijd kan eten. Er is maar één voorwaarde: men moet de steak van 72oz (ruim 2 kilo) binnen één uur naar binnen werken! En dat blijkt een hele opgave. Dus misschien is het toch verstandiger om gewoon a-la-carte te bestellen…

Dag 10: Amarillo – (Tucumcari) – Santa Rosa

(300km, ca. 3 ½ uur)

Vandaag moet u echt even stoppen in Adrian bij het MidPoint Cafe. Waarom? Omdat u zich dan precies op het geografische midden van Route 66 bevindt en niet in de laatste plaats om er een heerlijk stukje ‘home-made’ taart te eten. U bevindt zich nu exact 1139 mijl van Chicago en eveneens 1139 mijl van Los Angeles. In Tucumcari passeert u The Blue Swallow Motel dat in 1939 werd gebouwd en nog altijd volledig in originele staat is inclusief de neonreclame. Het Auto Museum in Santa Rosa geeft u een echt retro gevoel. Er staan ruim 30 klassieke auto’s in perfecte conditie opgesteld. In Joseph’s Bar & Grill kunt u de dag culinair besluiten.

Dag 11: Santa Rosa – (Santa Fe) – Albuquerque

(350km, ca. 4 uur)

Na het ontbijt rijdt u vandaag door naar Albuquerque waar u 2 nachten zult verblijven. Hier proeft u de Mexicaanse sfeer en maakt u kennis met de nazaten van de Native Americans. Zeker wanneer u de Old Town Area bezoekt. Een bezoekje aan de San Felipe de Neri Church op Old Town Plaza is een aanrader. Albuquerque wordt omgeven door schitterende natuur. Om hiervan een goede indruk te krijgen, maar ook voor een prachtig panorama over Albuquerque, is een ritje met de Sandia Peak Tramway een uitstekend idee. Deze kabelbaan met ruime, gesloten gondels brengt u tot ruim 3.000 meter hoog naar de Sandia Peak. Het uitzicht is in één woord adembenemend!

Dag 12: Albuquerque

Vandaag heeft u een volle dag om Albuquerque te verkennen. Een bezoek aan het Albuquerque Museum of Art and History mag daarbij eigenlijk niet ontbreken omdat de combinatie van kunst en historie bijzonder is. Bij het museum treft u indrukwekkende beeldentuin aan die de historie van New Mexico prachtig in beeld brengt. Of wat te denken van het Museum of Nucleair Science & History waar u naast de beruchte B29 bommenwerper uit de Tweede Wereldoorlog ook de nucleaire bommen kunt zien zoals deze werden gebruikt voor de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki. Dit zijn slechts twee van de achttien schitterende musea die u in Albuquerque kunt bezoeken.

Dag 13: Albuquerque – (Gallup) – Holbrook

(400km, ca. 4 ½ uur)

Deze dag verlaat u de Grand Canyon en rijdt u naar de het gebied van de Navajo Indianen met zijn Monument Valley, een prachtig weids woestijnlandschap gevuld met losstaande rode rotsen dat deel uitmaakt van het Monument Navajo Tribal Park. Dit gebied heeft jarenlang als decor gediend voor talloze western films van zoals Stagecoach met John Wayne. Ook de film Back to the Future III met Michael Fox werd hier deels opgenomen. Het enige stadje in dit gebied is Goulding dat in 1923 als handelspost werd gesticht. Hier is tevens het bezoekerscentrum van het Monument Valley Tribal Park gevestigd dat wordt beheerd door afstammelingen van de Navajo-indianen. Houdt u er wel rekening mee dat de Indianen entree voor het park heffen ook al bent u eventueel in het bezit van een National Park Pass! Een aanrader is een rondrit te maken per Jeep. U komt dan op plekken die voor de doorsnee bezoeker veelal verborgen zullen blijven! Na al deze geweldige indrukken rijdt u nog een klein stukje zuidwaarts naar Kayenta alwaar u zult overnachten.

Dag 14: Holbrook – (Winslow/Flagstaff) – Grand Canyon NP

(295km, ca. 3 ½ uur)

Vandaag rijdt u naar het 5.000 vierkante kilometer grootte Grand Canyon National Park in de staat Arizona. De lengte van deze wereldberoemde Canyon is 446 kilometer terwijl de maximale diepte 1,8 kilometer bedraagt. De Colorado River kronkelt zich een weg door dit prachtige natuurgebied en is ook verantwoordelijk voor het ontstaan van de Canyon. Een eventuele rondvlucht per helikopter geeft u een onvergetelijk uitzicht op dit immense en adembenemende gebied. Er zijn diverse Observation Points van waaruit u een schitterend uitzicht heeft.

Dag 15: Grand Canyon NP – (Seligman/Kingman) – Las Vegas

(475km, ca. 5 ½ uur)

Vandaag kunt u de ochtend nog even genieten van een schitterende zonsopgang in de Grand Canyon voordat u doorreist naar de bekendste gokstad van Amerika: Las Vegas in de staat Nevada. Maar eerst maakt u nog een stop in Kingman bij de Hackberry General Store. In deze oude kruidenierswinkel annex tankstation is tegenwoordig een souvenirwinkel gevestigd. Rondom het bouwvallige optrekje treft u oude benzinepompen en klassieke auto’s aan. Kingman heeft ook een Route 66 museum. Het is weliswaar een kleinschalig museum maar zeker een bezoekje waard.

Dag 16: Las Vegas

De stad van neon, glitter en glamour: Las Vegas! De skyline van Las Vegas is vanaf grote afstand al herkenbaar vooral in de avond. U verblijft hier 3 nachten en dus 2 volle dagen. Echter, er is hier zoveel te zien dat u er wel een week zou kunnen doorbrengen! En dat kunnen wij, indien gewenst, natuurlijk met alle plezier voor u verzorgen! Las Vegas is een neonstad midden in de woestijn, vooral bekend van de vele hotels met casino’s. Die zijn uw bezoek meer dan waard ook al zou u er geen enkel gokje wagen! De meeste hotels zijn rondom zeer herkenbare thema’s gebouwd en er worden regelmatig shows opgevoerd.

Dag 17: Las Vegas

De laatste dag in Las Vegas kunt u prima benutten voor een helikoptervlucht naar de Grand Canyon, over de Hoover Dam en uiteraard over Las Vegas. Als dagtrip kunt u ook besluiten Lake Mead, het grootste kunstmatige meer van Amerika achter de Hoover Dam en de Hoover Dam zelf te bezoeken. Er zijn deze dag nog volop mogelijkheden om van deze bijzondere omgeving te genieten. Zo kunt u ook downtown naar het oude Las Vegas waar in de avonduren op de overkapping in Freemont Street regelmatig grote licht/lasershows worden gegeven. In deze omgeving is ook de beroemde Pawn Shop gevestigd die bekend is van de gelijknamige serie op History Channel.

Dag 18: Las Vegas – (Needles/Amboy) – Barstow

(450km, ca. 5 ¾ uur)

Vandaag verlaat u Las Vegas en vervolgt u Route 66 via Needles en Amboy richting Barstow. U verlaat daarbij ook de staat Nevada en rijdt Californië binnen. Onderweg kunt u een Route 66 biertje gaan drinken bij Roy’s Motel Cafe in Amboy, een gehucht met slechts een paar inwoners middenin de Mojave woestijn. Het complex werd gebouwd in 1938 en is redelijk gerestaureerd. U kunt hier eventueel tanken al is de benzineprijs voor Amerikaanse begrippen aan de hoge kant. Aan het einde van de dag rijdt u het gezellige Barstow binnen. Barstow is het hoofdkwartier van de Union Pacific Railway en BNSF Railway. U treft er dan ook indrukwekkende rangeerterreinen aan. Een stop bij het Barstow Station is absoluut een aanrader om even een burger of andere snack te nuttigen. Daarnaast zijn er een aantal winkeltjes in het gebouw gevestigd. Uitgebreid shoppen kunt u in het Barstow Tanger Outlet Center.

Dag 19: Barstow – (Calico Ghost) – Los Angeles

(250km, ca. 3 uur)

In de ochtend verlaat je Barstow. Het laatste deel van je Route 66 reis gaat richting Los Angeles waar je drie nachten zult verblijven. Maar eerst maak je een stop in Calico Ghost Town, een verlaten zilvermijnstadje dat nu de functie van een soort openluchtmuseum heeft. De laatste bewoners vertrokken rond 1935 toen de zilvermijn uitgeput raakte. Er is veel te zien en te beleven dus neem je tijd! Daarna rij je door naar de metropool van de westkust, Los Angeles.

Dag 20: Los Angeles

Zeg je Los Angeles dan zeg je Hollywood, de bakermat van de Amerikaanse filmindustrie. Vandaag gaat u deze wereldberoemde regio dan ook verkennen. Op het trottoir langs Hollywood Boulevard en Vine Street treft u de legendarische Walk of Fame aan met ruim 2.000 tegels in de vorm van ster met daarop de namen van beroemdheden uit de wereld van film, televisie, radio, muziek en theater. Ter hoogte van Grauman’s Chinese Theatre treft u bovendien enkele betonnen tegels aan waarin diverse beroemdheden, naast een persoonlijke boodschap, ook hun hand- en voetafdrukken hebben achtergelaten. Een bezoek aan het Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum is een aanrader. U heeft nog nooit zoveel beroemdheden bij elkaar gezien. Ze staan los opgesteld en u mag ze aanraken zodat u prachtige foto’s kunt maken. Bijvoorbeeld arm-in-arm met Meryl Streep of op een bankje naast Tom Hanks (Forrest Gump).

Dag 21: Los Angeles

Vandaag heb je nog een hele dag om Los Angeles te verkennen. Flaneer op de wereldberoemde Rodeo Drive met haar vele winkels van wereldberoemde merken zoals Cartier, Chanel, Armani en Lacoste. Maar een bezoek aan het eerste en dus oudste Disneypark, Disneyland in het nabijgelegen Anaheim is natuurlijk ook een optie! Het opende haar poorten op 17 juli 1955 en heeft sindsdien meer dan 650 miljoen bezoekers ontvangen! Of wat dacht je van een rit door de nabijgelegen steden als Long Beach, Santa Monica en het legendarische Beverly Hills met haar prachtige villa’s en vele beroemde inwoners?

Dag 22: Vertrek vanuit Los Angeles

Vandaag is je laatste dag in het zonnige Californië en eindigt je Route 66 reis. Je rijdt naar de luchthaven van Los Angeles waar je de huurauto kunt inleveren. Een shuttlebus brengt je naar de vertrekhal van de luchthaven en vervolgens vlieg je terug naar Amsterdam, Brussel of Düsseldorf.

Dag 23: Aankomst in Amsterdam

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Los Angeles en je bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Je geweldige reis is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Een verlenging met een luxe cruise tegen een scherp tarief naar bijvoorbeeld de Mexicaanse Riviera. Cruises zijn mogelijk vanaf 3 tot zelfs 14 nachten.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking

Prijs is exclusief:

 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar uw hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je rondreis route 66 aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart u kostbare tijd tijdens de rondreis.

Grand Celebration Tour / PBW-4

Deze tour biedt een prachtig uitzicht vanuit de lucht op de Hoover Dam, Lake Mead en natuurlijk de Grand Canyon. Daarnaast landt deze tour onderaan in de Canyon op een eigen plateau met uitzicht op de Colorado River. Hier geniet u van een lichte maaltijd en verfrissing.

Prijzen
€ 440,- per persoon (excl. brandstoftoeslag, circa US$ 15,- p.p. lokaal te betalen)

Las Vegas Night Strip Helicopter Tour / PLS-2

Dit is dé ultieme Las Vegas Night Strip Helicopter Tour, waar de tour begint met een glas champagne. U vliegt met een luxe A-Star jet helikopter. Als je boven de City of Lights vliegt, heeft u een spectaculair uitzicht op de schitterende Las Vegas Strip.

Prijzen
€ 115,- per persoon (excl. brandstoftoeslag, circa US$ 25,- p.p. lokaal te betalen)

Las Vegas Monorail

De Monorail van Las Vegas is de beste manier van reizen. Met treinen die elke 4 à 8 minuten bij de zeven stations aankomen. Op deze manier verplaatst u zich met het snelste, schoonste en meest efficiënte transportmiddel.

Prijzen 1-daagse pas
€ 12,- per persoon

The High Roller

Met een diameter van 520 voet is de High Roller groter dan zowel het London Eye als Singapore Flyer. De Roller draait parallel aan de Las Vegas Boulevard en het duurt 30 minuten om helemaal rond te draaien. Het beschikt over 28 glazen omheinde hutten met breed uitzicht op Las Vegas en de Strip.

Prijzen
Day time € 17,- per persoon
Night time € 26,- per persoon

Helikopter tour North Canyon Tour

Vlieg over het breedste en diepste gedeelte van de Grand Canyon. Tijdens de vlucht heeft u uitzicht op de Dragon Corridor en de Colorado River. South Rim helikopter tour is voor degene die de Grand Canyon in vogelvlucht willen zien.

Prijzen
€ 225,- per persoon (excl. brandstoftoeslag, circa US$ 25,- p.p. lokaal te betalen)

Los Angeles Sightseeing Hop On Hop Off Tour, 24 uur

Ontdek Los Angeles met een Double Decker Bus uit Londen. U gaat naar de stranden van Santa Monica, naar Hollywood en naar Beverly Hills. Hop-On of Hop-Off zo vaak als u wilt met de deze 24 uur ticket.

Prijzen
€ 47,- per volwassen persoon
€ 29,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

Disneyland Anaheim

Met deze ticket bezoekt u de pretparken Disneyland en California Adventure (niet op dezelfde dag). Disneyland telt ongeveer 60 attracties o.a. Indiana Jones, Pocahontas, Space Mountain, de Matterhorn, Pirates of the Caribbean, Splash Mountain en Winnie the Pooh.

Prijzen 2-daagse ticket
€ 195,- per volwassen persoon
€ 183,- per kind (niet ouder dan 9 jaar)

Universal Studio’s Los Angeles

Een volle dag entertainment met actie op één plaats. Universal Studio’s Hollywood met veel spannende attracties en shows. Universal Studio’s Hollywood is een echt werkende filmstudio.

Prijzen 1-daagse ticket
€ 107,- per persoon

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. U ontvangt van ons een e-voucher welke u lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naams gebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

*) Genoemde vanaf tarieven op onze website zijn gebaseerd op 4 personen voor reizen in het laagseizoen.

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.