Zeg je Amerika-rondreis, dan zeg je al gauw West-Amerika. West-Amerika is veruit de populairste regio voor een eerste kennismaking met het land van de onbegrensde mogelijkheden. Van bruisende steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas tot bekende nationale parken als Yosemite, Death Valley en Sequoia National Park. Cruise langs eindeloze kustwegen, kriskras de nationale parken door en maak kennis met ‘the all American West.’

Las Vegas

‘What happens in Vegas, stays in Vegas’, wie kent de gevleugelde uitspraak niet. Vegas is dan ook een speeltuin voor volwassenen waar je de klok even vergeet. Van de extravagante shows en eindeloze casino’s tot de spectaculaire lichtshows op de Strip. Las Vegas is een plek waar entertainment om elke hoek loert. Laat je verleiden door Vegas, en voel je weer even kind.

San Francisco

San Francisco is veel meer dan alleen de Golden Gate Bridge. Ontdek de rauwe creativiteit in de kunstgalerijen van het Dogpatch District, de wijk Hayes Valley met zijn vele boetiekjes en hippe koffiezaakjes, of huur een fiets voor een avontuurlijke twist en verken de minder bekende straten en wijken van de stad. San Francisco zit vol verborgen hoekjes en smaakvolle ontdekkingen.

Nationale parken West-Amerika

Van de weidse, rode rotsformaties in het Arches National Park tot de reusachtige sequoia’s van het Sequoia en Kings Canyon National Park. In de nationale parken van West-Amerika voel je overal een diepgaande connectie met de natuur.

Mijmer weg bij de kleuren van Bryce Canyon bij zonsop- of ondergang. Of ga raften tussen de kliffen en canyons van Zion National Park. Zelfs in populaire parken als Yosemite laat je zo de drukte achter en kun je je onderdompelen in de rust van de wildernis.