De zon schijnt (bijna) altijd in de Sunshine State van Amerika. Van het kleurrijke Miami tot uitgestrekte moerasgebieden vol exotisch wildlife. De regio Florida is met recht een vakantieparadijs. Oh, en vergeet een bezoekje aan Cape Canaveral niet, waar je rondreis even eindigt en je reis door de ruimte begint.

Miami

Welcome to Miami, Florida waar de zon altijd schijnt en de straten altijd kleurrijk zijn. Van South Beach tot Little Havana, Miami is een mash-up van cultuur, entertainment en relaxte strandvibes. De architectuur van de wijken Little Havana en Wynwood weerspiegelt het levendige palet van de stad, met felgekleurde gebouwen en dito muurschilderingen.

De kleurrijke mix van culturen, met invloeden uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied zie je niet alleen terug in de lokale keuken, waar heerlijke Latijns-Amerikaanse gerechten worden geserveerd, maar ook in de festivals en straatfeesten die het hele jaar door plaatsvinden. Voeg daar wuivende palmbomen, een warm zonnetje en een bruisende sfeer aan toe en Miami is de ultieme hotspot voor iedere reiziger.

Everglades

Duik de wildernis van Florida in met een ontdekkingsreis door de uitgestrekte moerasgebieden, zoals de populaire Everglades. Ontdek de Everglades per Airboat – spot alligators, vogels en unieke flora. Of verken de wandelpaden voor een meer gedetailleerd inzicht in dit ecosysteem. De Everglades geven je een unieke kijk in de wilde wetlands van Florida. Vergeet je camera niet mee te nemen.

Kennedy Space Centre en Cape Canaveral

Het Kennedy Space Center en Cape Canaveral Space Launch Complex aan de oostkust van Florida zijn een must voor iedereen met interesse in onze ruimte – en kosmos. In het Kennedy Space Center vind je interactieve tentoonstellingen en indrukwekkende historische raketten.

Op Cape Canaveral kun je live getuige zijn van zowel commerciële als NASA-lanceringen, en het Air Force Space and Missile Museum geeft een boeiende kijk op het verleden van de ruimtevaart. Voor iedereen die droomt van de geschiedenis (of de toekomst) van de ruimtevaart, zijn deze locaties een absolute must.