Alamo Autoverhuur Amerika

Op zoek naar een goedkope huur auto. Boek dan direct de huurauto. Alamo verhuurt auto’s, nu met 20% korting, in Amerika en Canada en heeft honderden autoverhuurlocaties. Hierdoor beschik je altijd over een locatie in de buurt van je bestemming. De meeste autoverhuurlocaties bevinden zich bij vliegvelden of in steden.

De reserveringen gemaakt via deze verhuur pagina, verlopen via Alamo zelf. American Vacation heeft geen inzicht in deze reserveringen. Bij vertragingen of wijzigingen dien je zelf contact op te nemen met de betreffende verhuurlocatie.

Je dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard met voldoende saldo. Een ‘Prepaid Creditcard’ (debit) is niet geldig of toegestaan als borg of betaalmethode. De creditcard dient altijd op naam van de huurder (hoofdboeker), tevens hoofdbestuurder van de auto te staan.

Boek online je huurauto

De huurauto’s van Alamo.com kun je 24 uur per dag boeken tegen voordelige tarieven. Alamo is de enige echte en staat bekend om zijn goede service, hoge kwaliteit en biedt het beste wat bij jouw behoeftes past. Van Economy tot Luxe en van Middelgroot tot Premium. Een auto huren wordt nog makkelijke door de flexibele autoverhuur locaties voor het ophalen en afleveren van de huurauto. De betreffende locaties kun je bij het boeken selecteren.