Alamo Autoverhuur Amerika

Op zoek naar een goedkope huur auto. Boek dan direct de huurauto. Alamo verhuurt auto’s, nu met 20% korting, in Amerika en Canada en heeft honderden autoverhuurlocaties. Hierdoor beschik je altijd over een locatie in de buurt van je bestemming. De meeste autoverhuurlocaties bevinden zich bij vliegvelden of in steden.

De reserveringen gemaakt via deze verhuur pagina, verlopen via Alamo zelf. American Vacation heeft geen inzicht in deze reserveringen. Bij vertragingen of wijzigingen dien je zelf contact op te nemen met de betreffende verhuurlocatie.

Je dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard met voldoende saldo. Een ‘Prepaid Creditcard’ (debit) is niet geldig of toegestaan als borg of betaalmethode. De creditcard dient altijd op naam van de huurder (hoofdboeker), tevens hoofdbestuurder van de auto te staan.

Boek online je huurauto

De huurauto’s van Alamo.com kun je 24 uur per dag boeken tegen voordelige tarieven. Alamo is de enige echte en staat bekend om zijn goede service, hoge kwaliteit en biedt het beste wat bij jouw behoeftes past. Van Economy tot Luxe en van Middelgroot tot Premium. Een auto huren wordt nog makkelijke door de flexibele autoverhuur locaties voor het ophalen en afleveren van de huurauto. De betreffende locaties kun je bij het boeken selecteren.

Combineer je huurauto met één van onze rondreizen

Elke rondreis door Amerika die wij aanbieden bevat standaard een huurauto. Je kunt ook kiezen om de rondreis niet per huurauto af te leggen maar met een camper.

Rondreis Westkust USA

West USA – 23 dagen

De westkust is één van de populairste bestemmingen ter wereld! Een reis vol met Nationale Parken en fascinerende steden.

Amerika vakantie rondreis Oostkust USA

Oost USA – 23 dagen

De oostkust van Amerika is zeer divers! Bijzondere parken, prachtige routes, stranden, wijngaarden en fascinerende steden.

Rondreis Rocky Mountains

West USA – 23 dagen

Je duikt in het verleden van het ‘Wilde Westen’ en proeft de sfeer van cowboys en indianen. En ontdek de overweldigende natuur.

Rondreis Route 66

West USA – 23 dagen

Route 66 is nog altijd de bekendste autoweg van de Verenigde Staten. De rondreis begint in Chicago en eindigt in Los Angeles.