Alamo Autoverhuur Amerika

Op zoek naar een goedkope huur auto. Boek dan direct de huurauto. Alamo verhuurt auto’s, nu met 20% korting, in Amerika en Canada en heeft honderden autoverhuurlocaties. Hierdoor beschik je altijd over een locatie in de buurt van je bestemming. De meeste autoverhuurlocaties bevinden zich bij vliegvelden of in steden.

De reserveringen gemaakt via deze verhuur pagina, verlopen via Alamo zelf. American Vacation heeft geen inzicht in deze reserveringen.

Boek online uw huurauto

De huurauto’s van Alamo.com kan je 24 uur per dag boeken tegen voordelige tarieven. Alamo is de enige echte en staat bekend om zijn goede service, hoge kwaliteit en biedt het beste wat bij jouw behoeftes past. Van Economy tot Luxe en van Middelgroot tot Premium. Een auto huren wordt nog makkelijke door de flexibele autoverhuur locaties voor het ophalen en afleveren van de huurauto. De betreffende locaties kan je bij het boeken selecteren.

Combineer je huurauto met één van onze rondreizen

Elke rondreis door Amerika die wij aanbieden bevat standaard bij een huurauto. Je kunt ook kiezen om de rondreis niet per huurauto af te leggen maar met een camper.

Rondreis Westkust USA

West USA – 23 dagen

De westkust is één van de populairste bestemmingen ter wereld! Een reis vol met Nationale Parken en fascinerende steden.

Rondreis Oostkust USA

Oost USA – 23 dagen

De oostkust van Amerika is zeer divers! Bijzondere parken, prachtige routes, stranden, wijngaarden en fascinerende steden.

Rondreis Rocky Mountains

West USA – 23 dagen

U duikt in het verleden van het ‘Wilde Westen’ en proeft de sfeer van cowboys en indianen. En ontdek de overweldigende natuur.

Rondreis Route 66

West USA – 23 dagen

Route 66 is nog altijd de bekendste autoweg van de Verenigde Staten. De rondreis begint in Chicago en eindigt in Los Angeles.