Rondreis Oostkust USA

Tijdens de rondreis Oostkust USA bezoek je bijzondere parken, vier je vakantie op witte stranden, fascinerende steden, leer je over de Amerikaanse historie en rij je prachtige routes. Deze reis is gemakkelijk te combineren met highlights zoals New York, Washington, Philadelphia en ga zo maar door. Ook wanneer je een dagje wilt winkelen of wilt gaan stappen heb je door te kiezen voor de een van de rondreizen langs de Oostkust van Amerika een goede keuze gemaakt voor jouw vakantie.

v.a. € 2.500,- * p.p.
Incl. vluchten, auto en 3* verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Een rondreis door de Oostkust van USA staat garant voor een geweldige vakantie

Van winkelen in New York tot de Niagara Falls en van fietsen door Washington tot je historische kennis bijschaven in Philadelphia. Je beleeft het allemaal op vakantie tijdens een rondreis langs de Oostkust van de USA. Tijdens onze rondreizen langs de Oostkust van Amerika kun je ook veel leuke excursies boeken zoals de Empire State Building Observatory, een helikoptervlucht over het Vrijheidsbeeld of een Whale Watching Cruise. Wil je optimaal van New York genieten? Dan kun je een Double Decker Bus Tour van twee of drie dagen boeken.

Wij helpen je bij een vakantie samen te stellen langs de Oostkust van Amerika

De reisspecialisten van American Vacation stellen graag aan de hand van jouw wensen een persoonlijk reisplan op voor jouw rondreis langs de Oostkust van Amerika. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00uur. American Vacation is jouw specialist op het gebied van reizen naar Amerika en Canada. Van losse autohuur tot villa’s en appartementen en van camper huur tot cruises wereldwijd. Wij helpen je graag bij het voorbereiden van je reis. Voor vragen over onze rondreizen langs de Oostkust van Amerika kan je bellen naar 010-2584211.

Dagindeling rondreis Oostkust USA

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar New York
 • Dag 02: New York
 • Dag 03: New York
 • Dag 04: New York – (Newport) – Cape Cod area
 • Dag 05: Cape Cod area
 • Dag 06: Cape Cod – Boston
 • Dag 07: Boston
 • Dag 08: Boston – (Berkshires) – Green Mountains
 • Dag 09: Green Mountains
 • Dag 10: Green Mountains – Finger Lakes
 • Dag 11: Finger Lakes
 • Dag 12: Finger Lakes – Niagara Falls
 • Dag 13: Niagara Falls
 • Dag 14: Niagara Falls – (Lake Erie) – Pittsburgh
 • Dag 15: Pittsburg – Lancaster
 • Dag 16: Lancaster – (Gettysburg) – Shenandoah NP
 • Dag 17: Shenandoah NP
 • Dag 18: Shenandoah NP – Washington
 • Dag 19: Washington
 • Dag 20: Washington – (Baltimore) – Philadelphia
 • Dag 21: Philadelphia
 • Dag 22: Philadelphia – New York Airport
 • Dag 23: Aankomst in Amsterdam of Brussel

De rondreis Oostkust USA kun je per huurauto of camper maken.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en kunnen je rondreis exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen.

Dagomschrijving rondreis Oostkust USA

Totale afstand: 3100 km

Hier vind je de dag omschrijvingen van de standaard rondreis Oostkust USA.

Dag 1: Aanvang rondreis Oostkust USA

Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar New York. Met een door ons geboekte Shuttleservice (indien gewenst) wordt je naar het hotel in downtown New York gebracht waar je heerlijk kunt uitrusten van de vliegreis. Je hebt dan nog 2 volle dagen om deze geweldige metropool te ontdekken! De vijf stadsdelen van New York City zijn de thuisbasis van enkele van werelds meest herkenbare, geliefde bezienswaardigheden en attracties. Van Times Square en Central Park tot het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en The Metropolitan Museum of Art. Het eiland Manhattan biedt meer legendarische iconen in een compact gebied dan elke andere plaats op aarde. En dan nog maar te zwijgen over de andere vier van de stadsdelen, elk met zijn eigen Must-See bestemmingen.

Dag 2: New York

Een goede manier om deze stad te verkennen is per Hop-on Hop-off bus. De naam zegt het al: Je stapt in en uit op de plaatsen die je wilt. De bussen rijden altijd vaste routes en de opstapplaatsen staan goed aangegeven. Daarnaast hebben ze een open bovendek waardoor je volop kunt genieten van het bruisende New York! Vanzelfsprekend kun je ook de metro gebruiken maar dan zie je natuurlijk veel minder van deze levendige metropool.

Weet je niet waar je moet kijken tijdens een wandeling over het wereldberoemde Times Square? Maak je geen zorgen, je bent niet alleen. Dit mede dankzij de gigantische digitale reclameborden, de met sterren bezaaide Broadway shows en uiteraard de Naked Cowboy-die gitaar speelt in zijn tighty-Whities. Het uitgestrekte stuk van Midtown is een feest voor alle zintuigen. Bezoekers kunnen winkelen in de vlaggenschipwinkels  zoals die van Toys “R” Us (beschikt over een indoor reuzenrad), neem foto’s met wassen beroemdheden in Madame Tussauds of trakteer jezelf op een heerlijke maaltijd voordat je naar het theater gaat.

Uitgestrekt over 4KM met een totale oppervlakte van 341 hectare vindt in het hart van Manhattan, Central Park. Één van ’s werelds grootste stedelijke oases. Central Park omvat een afwisselend landschap van glooiende velden, wandelpaden en rustige wateren. Ontworpen in het midden van de 19e eeuw door Frederick Law Olmsted en Calvert Vaux, Central Park is vandaag de dag het middelpunt van de openbare parken. Onder zijn attracties vallen Wollman Rink, de Central Park Zoo, Belvedere Castle en het Friedsam Memorial Carousel. Bezoekers kunnen ontspannen en genieten van het buitenleven zonnebaden op de uitgestrekte vlakten.

Dag 3: New York

Het is wel duidelijk dat New York niet alleen een stad is om heerlijk te gaan ‘shoppen’ maar ook veel historische highlights te bieden heeft. Heb je vandaag zin om eens flink te ‘shoppen’ dan is een bezoek aan de warenhuizen Bloomingdales en Macy’s of een bezoek aan het chique Rockefeller Center een aanrader. Je kunt ook besluiten vandaag te winkelen in de wijken China Town en Little Italy. Dit zijn wijken waar je respectievelijk voornamelijk Chinese en Italiaanse inwoners en winkels zult aantreffen. Een beruchte wijk in New York is Harlem in het noordelijk deel van Manhattan. Na de afschaffing van de slavernij vestigden zich hier vooral Afro-Amerikanen. Deze wijk stond lange tijd alleen bekend om haar enorme criminaliteit. Inmiddels is de criminaliteit flink afgenomen maar wij raden toch aan deze wijk alleen georganiseerd te bezoeken of te doorkruisen met een ‘Hop-on Hop-off’ bus. Deze toeristische bus is ook een aanrader om een rit te maken over de beroemde, uit 1883 daterende, Brooklyn Bridge. Deze 1825 meter lange oude hangbrug verbindt Lower Manhattan met Brooklyn en is een historisch monument op zich.

Op Liberty Island staat het meest kenmerkende standbeeld van New York, de Statue of Liberty (vrijheidsbeeld). Dit immens grote beeld van een vrouwenfiguur met een fakkel van vrijheid in de ene hand en een plaquette in de andere staat symbool voor politieke vrijheid en democratie. Het verwelkomt bezoekers van over de hele wereld. Om dichtbij het standbeeld te komen kun je per bus, subway of met de ferry. Je kunt naast het voetstuk beklimmen zelfs bovenin de kroon van het Vrijheidsbeeld komen. Hier moet je wel op tijd voor reserveren aangezien het erg populair is.

In New York zijn ook een aantal musea een bezoek waard zoals het bekende Guggenheim, het MoMa met veel moderne kunst en het American Museum of Natural History. Wil je het bezoek aan New York onvergetelijk afsluiten? Maak vandaag dan een korte maar adembenemende rondvlucht per helikopter over deze fantastische stad! Misschien niet goedkoop maar elke dollar echt meer dan waard!

 

Dag 4: New York – Newport – Cape Cod

(420 km, ca. 5 uur)

Nadat je vanochtend de huurauto hebt opgehaald verlaat je het bijzondere en hectische New York. Het doel van deze reisdag is Cape Cod, een prachtig schiereiland aan de kust van de staat Massachusetts. Je belandt in een totaal andere omgeving van prachtige zeegezichten en uitgestrekte stranden. Onderweg passeer je Newport in de staat Rhode Island dat bekend staat om de vele prachtige villa’s.

Dag 5: Cape Cod

Cape Cod is een prachtig schiereiland wat zijn naam dankt aan de kabeljauwvisserij (cod = kabeljauw). De diverse op het eiland gelegen kleine plaatsjes ademen een sfeer van rust uit. In Barnstable is de route 6A een historische route die je door het Historic District voert langs vele mooie vergezichten. In het plaatsje Chatham lossen de vissers nog dagelijks hun vangst op de Chatham Fish Pier. Een adembenemend vergezicht heb je aan de Shore Road bij de vuurtoren (Chatham Lighthouse). Cape Cod was ook een favoriete bestemming van President John F. Kennedy en zijn vrouw. Zij hadden hun residentie in Hyannisport, net buiten de haven aan het water. In het plaatselijke museum kun je veel te weten komen over de frequente bezoeken van de Kennedy’s. In Hyannis is het mogelijk om vandaag naar hartenlust winkelen in de Cape Cod Mall met haar ruim 100 winkels. Deze regio biedt tal van prachtige uitstapjes zoals naar het op het uiterste puntje van Cape Cod gelegen Provincetown met haar adembenemende witte stranden of naar het eiland Nantucket met haar vele, met kinderkopjes geplaveide straten en mooie historische gebouwen. Nantucket stond bekend om de walvisvangst. Het bekende verhaal van Moby Dick speelde zich hier gedeeltelijk af. Ook kun je een bezoek brengen aan het mooie eiland Martha’s Vineyard ten zuiden van Cape Cod. Hier fungeerde het plaatsje Edgartown in 1974 als badplaatsdecor voor de wereldberoemde speelfilm JAWS van Stephen Spielberg.

Dag 6: Cape Cod – Boston

(125 km, ca. 1 ½ uur)

Vandaag verlaat je het schilderachtige Cape Cod en is het volgende reisdoel de hoofdstad van de staat Massachusetts: Boston. Indien je vroeg in de ochtend vertrekt heb je door de relatief korte reistijd  bijna nog een volle dag in Boston. Voor Amerikaanse begrippen is Boston een oude stad en je treft er dan ook tal van mooie en historische gebouwen aan. In Boston kan je vandaag een 4 kilometer lange looproute volgen die bekend staat onder de naam Freedom Trail. Deze wandelroute, aangegeven door een rode lijn op de trottoirs, begint bij Boston Common, het oudste publieke park van Amerika en voert langs vele bezienswaardigheden van Boston. Een aantal highlights langs deze route zijn het State House, de begraafplaats Old Granary, het Old South Meeting House waar vóór de revolutie de Britse gouverneur zetelde, het marktgebouw Faneuil Hall en het ernaast gelegen Quincy Market met vele leuke winkeltjes en restaurants. Tevens kom je door North End, het oudste gedeelte van Boston en langs de Old North Church. Het eindigt bij de USS Constitution, het oudste oorlogsschip van de Amerikaanse marine dat deelnam in de oorlog van 1812 tegen de Engelsen.

Dag 7: Boston

Vandaag bekijk je Boston vanuit de lucht zonder te vliegen. Op de 60e verdieping van de John Hancock Tower heb je vanaf het John Hancock Observatory een geweldig uitzicht over Boston en haar directe omgeving. Hierna kun je een bezoek brengen aan Fort Independence. Dit oude verdedigingsfort is gelegen op Castle Island en diende als bescherming voor de haven van Boston. Inmiddels is het eiland met het vasteland verbonden en kun je er rechtstreeks naar toe rijden. Het fort is alleen in de zomermaanden geopend voor het publiek. Het huidige fort dateert uit 1803 en werd gebouwd door Kolonel John Foncin. Het is het laatste fort op deze locatie uit een reeks van zeven. Het eerste fort werd hier al gebouwd rond 1634. Boston biedt ook een aantal interessante musea zoals het Isabella Stewart Museum, waar op 18 maart 1990 twaalf kunstwerken van o.a. Rembrandt en Vermeer werden gestolen en het Museum of Science dat bekend staat als één van de beste wetenschapsmusea ter wereld.

Dag 8: Boston – Berkshires – Green Mountains

(260 km, ca. 3 ½ uur)

Deze dag rij je via de schilderachtige natuur van de The Berkshires door naar het prachtige gebied van de Green Mountains in de staat Vermont. Deze staat dankt haar naam ook aan de Green Mountains omdat het een verbastering is van het Franse ‘vert monts’, hetgeen zoveel betekent als ‘groene berg’. De Green Mountains is een prachtige bergketen die deel uitmaakt van de Appalachen en zich uitstrekt over een gebied van ongeveer 400 kilometer.

Dag 9: Green Mountains

Vandaag heb je een volle dag om te genieten van de prachtige natuur in de Green Mountains. Vanzelfsprekend kun je een heerlijke boswandelingen maken door het Green Mountain National Forest of dit gebied ruimer verkennen te paard. In dit gebied leeft een keur aan wilde dieren zoals bevers, zwarte beren, elanden en herten. Daarnaast is er een rijke verscheidenheid aan vogelsoorten. Je kunt hier heerlijk tot rust komen zodat je monter aan de volgende reisdag zult kunnen beginnen.

Dag 10: Green Mountains – Finger Lakes

(430 km, ca. 5 uur)

Via het gebied van de Green Mountains rij je vandaag door naar Finger Lakes. Dit natuurgebied bevat elf langwerpige meren die tijdens de ijstijd door gletsjers werden gevormd. Als je de landkaart bekijkt van deze regio dan zie je direct waarom deze naam is gekozen. Op de kaart hebben deze meren namelijk veel weg van vingers aan een hand. Het grootste meer is Seneca Lake met een lengte van ongeveer 60 kilometer.

Dag 11: Finger Lakes

Het gebied van Finger Lakes staat niet alleen bekend om haar elf meren maar ook om de diverse prachtige watervallen en meer dan 45 wijngaarden. En waar water is zijn natuurlijk ook watersportactiviteiten. In dit gebied kun je dan ook geweldig kanoën, raften, zwemmen, vissen en varen. Een ‘must-see’ zijn zeker de watervallen in Watkins Glen State Park nabij Seneca Lake. Er zijn diverse wandelpaden en bruggetjes vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt op de diverse watervallen. Als wijnliefhebber is een bezoek aan één of meer ‘Vineyards’ natuurlijk een ‘must’. De meest interessante zijn Bully Hill Vineyard en Pleasant Valley Wine Company. De laatstgenoemde beschikt ook over een klein wijnmuseum. Vanzelfsprekend is het mogelijk om hier de diverse wijnen te proeven en eventueel te kopen. Met alle mogelijkheden die deze regio biedt zal de dag sneller gaan dan je misschien zou willen. Sluit deze dag in een geweldige sfeer af met bijvoorbeeld een dinercruise op bijvoorbeeld Seneca Lake.

Dag 12 en 13: Finger Lakes – Niagara Falls

(240 km, ca 2 ¾ uur)

Je hebt er ongetwijfeld van gehoord maar vandaag ga je ze met eigen ogen zien: de Niagara watervallen! De grootste watervallen ter wereld. ‘Watervallen’ omdat deze denderende watermassa eigenlijk uit drie watervallen bestaat: Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls. De eerstgenoemde is de grootste met een breedte van 671 meter en een verval van ruim 53 meter. Het is spectaculair om te zien hoe deze enorme watermassa naar beneden dendert in de Niagara River. Je kunt vanaf diverse uitkijkposten dit prachtige schouwspel bewonderen. Een aanrader is zeker een boottocht met de ‘Maid of The Mist’ die je tot vlakbij de watervallen brengt. Andere spectaculaire manieren om de watervallen te bekijken zijn van bovenaf en van onderaf. In Maple Leaf Village heb je vanaf de 100 meter hoge Observation Tower een ongekend mooi uitzicht over de watervallen. In het Niagara State Park kun je op Goat Island via de Cave of Winds met een lift 53 meter naar beneden om de watervallen van onderaf te bekijken. In de avond zijn de watervallen veelal verlicht en bieden dan een sprookjesachtige aanblik. Hoe je de watervallen ook bekijkt, telkens is het een adembenemende ervaring!

Dag 14: Niagara Falls – Lake Erie – Pittsburgh

(390 km, ca. 4 uur)

Vandaag verlaat je Niagara Falls en rij je, langs het prachtige Lake Erie, naar Pittsburgh. Pittsburgh is vooral bekend door het Andy Warhol Museum. Je bezoek dus zeker waard. Pittsburgh is ook de thuisbasis van het Heinz concern dat wereldberoemd werd door haar tomatenketchup. Pittsburgh is een gezellige stad met vele leuke bars en restaurantjes. Je kunt er tot rust komen en je voorbereiden op de volgende reisdag.

Dag 15: Pittsburg – Lancaster

(390 km, ca. 4½ uur)

Deze reisdag brengt je naar Lancaster in het hart van de Pennsylvania Dutch Country. Dit is het woongebied van de beroemde Amish, volgelingen van de Zwitser Jakon Amman (1644 – 1730). Het is een streng gelovige protestantse gemeenschap die o.a. voortdurend streeft naar een geweldloze wereld. Buitenstaanders zijn daarom niet altijd even welkom omdat men bang is voor ‘verkeerde’ invloeden. Het is wel mogelijk een tour te boeken en kennis te maken met de bijzondere leefwijze van deze Amish. Amerika is ook bekend van snacks als popcorn, pretzels en chips. In het nabijgelegen Nottingham kun je tijdens de Herr’s Snack Factory Tour zelf zien hoe deze lekkernijen precies gemaakt worden. In het plaatsje Intercourse staat de Canning Company. Hier worden door voornamelijk Amish en Mennoniten meer dan 300 verse producten verpakt en te koop aangeboden. Je kunt een kijkje in de keuken nemen en vanzelfsprekend een aantal producten vrijblijvend proeven. Reis je met kinderen dan is het vandaag leuk een bezoek te brengen aan het attractiepark Dutch Wonderland in Lancaster. Het park biedt meer dan 30 kindervriendelijke attracties en een waterspeelplaats.

Dag 16: Lancaster – Gettysburg – Shenandoah NP

(350 km, ca. 4 uur)

Vandaag rij je via Gettysburg naar het Shenandoah National Park. In Gettysburg herinnert het Gettysburg Military Park je aan één van de bloedigste gevechten van de Amerikaanse burgeroorlog in 1863. In het park kun je een bezoek brengen aan General Lee’s Headquarters, het National Cemetery en het Soldier’s National Monument. Na dit indrukwekkende bezoek rij je door naar Shenandoah Valley.

Dag 17: Shenandoah NP

Vandaag kun je genieten van de prachtige Shenandoah Valley welke in de Blue Ridge Mountains ligt. Dit natuurgebied biedt prachtige vergezichten en je kunt hier heerlijk wandelen en tot rust komen. De enige weg door dit gebied is de 170 kilometer lange Skyline Drive. Het vergt ongeveer 4 uur om deze route volledig te rijden omdat de maximaal toegestane snelheid 35 mph (ongeveer 60 km/u) is. Onderweg kom je langs 75 uitkijkposten die adembenemende uitzichten biedt. Aan de westkant de Shenandoah Valley en aan de oostkant The Rolling Piedmont. In dit gebied tref je ook veel maneges aan waar je een paard kunt huren om te genieten van de prachtige bossen, romantische watervallen, schitterende bloemenpracht en natuurlijk de diverse wilde dieren waaronder beren! Indien je nog voldoende tijd over hebt kun je een bezoek brengen aan Luray waar de grootste grot van de oostkust bezocht kan worden die in 1878 werd ontdekt. In deze grot tref je een heus stalactieten-orgel aan. Uniek in de wereld!

Dag 18: Shenandoah NP – Washington

(150 km, ca. 2 uur)

Vandaag rijd je vanuit Shenandoah NP naar het centrum van de Amerikaanse regering: Washington waar je 2 nachten zult verblijven. Vandaag kun je vanzelfsprekend het meest bekende Amerikaanse gebouw bekijken: The White House. Hier kun je ook het Visitorscenter bezoeken. In deze bruisende stad zijn ook veel musea zoals het wereldberoemde Smithsonian Instituut. Maar ook minder bekende musea als het Spy- of Newsmuseum zijn een bezoekje meer dan waard. Veel musea liggen aan of in de buurt van ‘the Mall’. Wil je echt veel zien van Washington in een relatief korte tijd dan is de ‘Bike the Site Tour’ zeker iets voor jou! In de ongeveer 2 uur durende fietstocht fiets je onder leiding van een ervaren gids langs diverse highlights van Washington. Een andere manier om snel van plek naar plek te komen zijn de ‘Hop on Hop off’ bussen. Zeer interessante locaties zijn het Lincoln Memorial en de begraafplaats Arlington. Vanzelfsprekend beschikt Washington over diverse grote shopping malls waar je heerlijk kunt winkelen. Ook het avond/nachtleven in Washington is de moeite meer dan waard. Zo kun je een rustgevende dinercruise over de Potomac River maken of één van de hippe restaurants of bars bezoeken. Het nachtleven biedt veel gezelligheid met live muziek en leuke theaters.

Dag 19: Washington

Je laatste dag in Washington kun je op diverse manieren invullen. Bijvoorbeeld door uitgebreid te gaan winkelen in diverse shopping malls die Washington rijk is. Maar je kunt er ook een historische dag van maken door een aantal historische plekken en musea te bezoeken zoals het Vietnam Veterans Memorial, The Washington Monument, het Jefferson Memorial, het National Museum of American History, het National Museum of Natural History, The National Gallery of Art, het National Air & Space Museum, het US Holocaust Memorial Museum en nog vele andere bezienswaardigheden.

Dag 20: Washington – Baltimore – Philadelphia

(220 km, ca. 3 uur)

Vandaag rij je via Baltimore naar Philadelphia. De bekende schrijver/dichter Edgar Allan Poe (1809 – 1849) heeft een aantal jaren in Baltimore gewoond en ligt hier ook begraven. Zijn graf is te bezoeken. Hou je van oude en moderne kunst dan is een bezoek aan het Walters Art Gallery museum een aanrader. Een andere bezienswaardigheid van Baltimore is het National Aquarium. En als je denkt hier alleen maar vissen aan te treffen dan heb je het mis! Je uiteindelijke reisdoel vandaag is Philadelphia waar je twee nachten verblijft.

Dag 21: Philadelphia

Philadelphia heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In 1776 werd hier de onafhankelijkheidsverklaring getekend. Daarom is een bezoek aan de Independence Hall natuurlijk een ‘must’! In dit gebouw werd in 1777 tevens het ontwerp voor de Amerikaanse vlag gekozen. In het paviljoen tegenover de Independence Hall staat de Liberty Bell. Volgens overlevering werd deze klok op 8 juli 1776 geluid om de inwoners van Philadelphia bijeen te roepen voor het voorlezen van de  onafhankelijkheidsverklaring. Philadelphia is dus voor de Amerikanen een belangrijke historische plek. Een wandeling door de binnenstad is door de vele historische gebouwen zeker een aanrader. Indien je nog voldoende tijd hebt kun je de Eastern State Penitentiary bezoeken. Deze in verval geraakte gevangenis opende haar poorten in 1829. Eén van haar beroemdste ‘gasten’ was de gangster Al Capone. Zijn ingerichte cel is nog steeds te bezichtigen. Philadelphia biedt je vele mogelijkheden zoals musea, malls en mooie stadsparken. Vanzelfsprekend zijn er volop gezellige bars en eetgelegenheden. Je zult je dan ook prima vermaken op deze laatste dag in Philadelphia!

Dag 22: Philadelphia – New York Airport

(140km, ca. 2 uur)

Vandaag verlaat je Philadelphia en rij je naar New York om van daaruit terug te vliegen. Op het vliegveld lever je de huurauto in. Een shuttlebus brengt je vervolgens naar de vertrekhal van de luchthaven en vlieg je terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 23: Einde rondreis Oostkust USA

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit New York en je bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Je geweldige rondreis is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Een verlenging met een luxe cruise tegen een scherp tarief naar bijvoorbeeld de Bahama’s, Caribbean of langs de kust van New England en Nova Scotia. Cruises zijn mogelijk vanaf 5 tot zelfs 12 nachten.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je rondreis Oostkust USA aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de rondreis.

Hop-on, hop-off-bustour New York

Prijzen
1 Day Classic Ticket: € 60,- per volwassen persoon en € 55,- per kind (niet ouder dan 12jaar)

Bij het 1 Day Classic Ticket is inclusief:

-1 Day Hop-On Hop-Off
-Downtown Loop
-Uptown Loop

 

3 Day Deluxe Ticket: € 90,- per volwassen persoon en € 85,- per kind (niet ouder dan 12jaar)

Bij het 3 Day Deluxe Ticket is inclusief:

-3 Day Hop-On Hop-Off
-Downtown Loop
-Uptown Loop

Helicopter Tour “The New York Helicopter Tour”

Bewonder de bezienswaardigheden zoals de Chrysler Building, het Empire State Building, World Financial Center, Chelsea Piers, Jacob Javits Convention Center, de Intrepid Sea, Air and Space Museum, Time Warner Center en Central Park. Bekijk de kust van New Jersey inclusief de Goldman Sachs Tower, Colgate Clock, Liberty State Park en Ground Zero vanuit de lucht. 

De vlucht duurt ongeveer 15 minuten.

Prijzen
€ 230,- per persoon (+ $ 50,00 p.p. Securety Tax, lokaal te betalen)

Empire State Building Observatory - Reguliere Toegang

Ontdek hoe New York eruit ziet als je op een hoogte van 1,050 voet (320 meter) bovenop de meest iconische wolkenkrabber van New York staat. Het observatorium van de 86e verdieping, met zijn populaire buitenterras van 360 graden.

Prijzen
€ 48,- per volwassen persoon
€ 42,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Foto ID die overeenkomt met de naam op het voucher is verplicht.

Arlington National Cemetery Tour

Ontdek de rijke geschiedenis van Arlington met de Arlington National Cemetery Tour. In Arlington ligt de vermoorde president Kennedy begraven. Dwaal langs de grafstenen en de monumenten. Alles wat hier over geschreven wordt doet te kort aan deze begraafplaats.

Prijzen
€ 20,- per volwassen persoon
€ 15,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Boston Whale Watching Cruise

Boston Whale Watching Cruise is een ervaring voor het leven. De bestemming van de cruise is Stellwagen Bank Marine Sanctuary. Het is een rijk voedingsgebied voor walvissen, dolfijnen en zeevogels. Hier heb je een goede kans om verschillende soorten grote walvissen te zien.

Prijzen
€ 60,- per volwassen persoon
€ 60,- per kind (niet ouder dan 18jaar)

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt van ons een e-voucher of regulier voucher welke je lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naamsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

*) Genoemde vanaf tarieven op onze website zijn gebaseerd op 4 personen voor reizen in het laagseizoen.

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Veel bekeken pagina’s:

[link aantal=”3″]