Camper huren Amerika

Wil je een Camper huren om door California, USA rond te gaan reizen? Bij American Vacation vind je Camper verhuurders zoals Cruise America, Road Bear, Apollo en nog veel meer. Wij zijn een specialist op het gebied van reizen naar Amerika en Canada. Autoverhuur,  accommodaties, villa’s & appartementen of wanneer je een camper wilt huren in Amerika, American Vacation verzorgt het voor je. Losse vliegtickets bieden wij niet aan. In verband met speciale contracttarieven kunnen deze alleen op basis van een pakketreis worden geboekt.

Voor informatie over de verhuurder zoals Camper types, locaties, verzekeringen en voorwaarden kun je hieronder klikken op desbetreffende verhuurder.

Voor informatie over de verhuurder zoals campertypes, locaties, verzekeringen en voorwaarden kun je hieronder klikken op desbetreffende verhuurder.

Waar moet je aan denken wanneer je een camper wilt huren om door Amerika te reizen

Heb je ervoor gekozen om Amerika te gaan ontdekken met een camper? Dan zijn er een paar belangrijke zaken die je van tevoren moet weten. De eerste overnachting na je vlucht is verplicht, dit is een voorwaarde van de camperverhuurders. Zo kan je lekker bijkomen van de vlucht en heerlijk ontspannen aan je reis beginnen. Wist je dat een Internationaal rijbewijs niet verplicht is? Met een rijbewijs B/E mag je een camper besturen in Amerika. Wanneer je een camper wilt huren in Amerika gaat de verhuurder ervan uit dat de camper tijdens het reizen goed onderhouden wordt, zo wordt het op prijs gesteld dat wanneer je gaat tanken ook even de bandenspanning en het oliepeil controleert. Bij het ophalen van de camper die je gaat huren in USA controleer je even of inventaris compleet is. Bij het inleveren van de camper is het belangrijk dat je op tijd de camper weer inlevert omdat de camper diezelfde dag nog wordt verhuurd aan andere verhuurders.

Een reservering maken

Reserveringen gemaakt via deze pagina voor losse camperhuur vallen niet onder de pakketreizen van American Vacation en worden gezien als een losse reservering. Bij het afsluiten van een reservering via onze collega Touroperator ga je akkoord met de algemene-, betalings- en leveringsvoorwaarden zoals genoemd op de pagina van de betreffende Touroperator.

Indien je gebruik wenst te maken van een pakketreis zijnde vliegtickets, eerste/laatste hotelovernachtingen en camperhuur dan verzoeken wij je een offerte aanvraag te doen via deze website.

Voordat we voor jou aan de slag kunnen gaan ontvangen wij graag de gewenste camper, datum, aantal personen en overige gegevens.

Wil je een rondreis maken waarvan je een gedeelte met een camper en een gedeelte met een huurauto wenst te reizen? Geen probleem bij American Vacation. Wij maken graag een passende aanbieding voor je.

  • Alle campers zijn op aanvraag, in het bijzonder in juli, augustus en september. Als de camper beschikbaar is wordt de boeking definitief.
  • Om de beperkingen te vinden die van toepassing zijn op een offerte dien je de Voorwaarden en Specials pagina’s van het verhuurbedrijf te raadplegen.

Camper huren in California, USA tijdens een rondreis

California is één van de populairste staten van Amerika. Van fascinerende wereldsteden tot uitgestrekte wijngaarden en van mooie natuurparken tot witte stranden. California heeft het allemaal. Via één van de mooiste routes, de Scenic Route 101 reis je door California. Het is ook mogelijk om verschillende plekken te combineren zoals San Francisco, Las Vegas, Lake Tahoe en Death Valley National Park. Onze reisadviseurs maken graag een persoonlijk reisplan voor jou. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel of bel naar 010-2584211.

Rondreizen die u met de camper kunt maken

Rondreis Westkust USA

West USA – 23 dagen

De westkust is één van de populairste bestemmingen ter wereld! Een reis vol met Nationale Parken en fascinerende steden.

Amerika vakantie rondreis Oostkust USA

Oost USA – 23 dagen

De oostkust van Amerika is zeer divers! Bijzondere parken, prachtige routes, stranden, wijngaarden en fascinerende steden.

Rondreis Route 66

West USA – 23 dagen

Route 66 is nog altijd de bekendste autoweg van de Verenigde Staten. De rondreis begint in Chicago en eindigt in Los Angeles.