Cruises

Droom je van een cruisevakantie door de prachtige Caribbean, het diverse Middellandse Zee gebied, door het Panamakanaal, langs de Fjorden van Scandinavië, een cruise Down-Under of een Trans-Atlantische oversteek? Boek je gewenste cruisevakantie direct via de kolom aan de rechterkant.

Op deze pagina kun je terecht voor cruisevakanties wereldwijd. Reserveringen kunnen worden gemaakt voor complete pakketreizen zijnde vliegreis, cruise, accommodatie en eventuele extra’s zoals transfers. Het is ook mogelijk om via deze pagina alleen een losse cruise te reserveren.

Reserveringen gemaakt via deze pagina vallen niet onder de pakketreizen van American Vacations en worden gezien als een losse reservering. Bij het afsluiten van een reservering via deze pagina ga je akkoord met de algemene-, betalings- en leveringsvoorwaarden zoals genoemd op de pagina van onze collega Touroperator.

Indien je gebruik wenst te maken van een cruise in combinatie met een rondreis, citytrip of andere reis door Noord-Amerika dan verzoeken wij je een offerte aanvraag te doen via deze website. Onze reizen zijn alleen te combineren met cruises welke vertrekken vanuit havens/steden in de Verenigde Staten en Canada. Wij maken graag een passende aanbieding voor u.

Schepen

Interieur

Kamers

Eten en drinken