Rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies

Tijdens de rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies kom je door schitterende landschappen. Bezoek je het eerst Nationale Park van Amerika Yellowstone. Waar je, je ogen uit kunt kijken naar de prachtige natuur. Kom je langs Mount Rushmore Monument waar vier portretten van oude presidenten in graniet zijn gehakt. De reis begint en eindigt in de stad Minneapolis.

Minneapolis, Yellowstone & The Rockies

Deze 16-daagse rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies begint en eindigt in Minneapolis. De rondreis brengt je door verschillende prachtige natuur landschappen. tijdens de reis ontdek je Minneapolis, de thuisbasis van een van de meest levendige kunst- en muziekscènes van het land. Breng een bezoek aan een van Amerika’s meest iconische attractie Mount Rushmore National Monument. Reis door Bighorn National Forest waar de besneeuwde bergtoppen het landschap domineren. Ervaar het oudste Nationale Park van Amerika, Yellowstone. Ontdek de “Crown of the Continent”, Glacier National Park. Deze rondreis kun je met huurauto maken.

Wij verzorgen graag jouw rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Minneapolis
 • Dag 02: Minneapolis – Sioux Falls
 • Dag 03: Sioux Falls – Mount Rushmore – Rapid City
 • Dag 04: Rapid City – Sheridan/Buffalo
 • Dag 05: Sheridan/Buffalo – Big Horn Mountains – Cody
 • Dag 06: Cody – Yellowstone NP
 • Dag 07: Yellowstone NP
 • Dag 08: Yellowstone NP – Big Sky – Flathead Valley – Whitefish
 • Dag 09: Whitefish – Glacier National Park – Whitefish
 • Dag 10: Whitefish – Great Falls
 • Dag 11: Great Falls – Little Bighorns – Billings
 • Dag 12: Billings – Theodore Roosevelt – Bismarck
 • Dag 13: Bismarck – Fargo – Minneapolis
 • Dag 14: Minneapolis
 • Dag 15: Vertrek vanuit Minneapolis
 • Dag 16: Aankomst in Amsterdam of Brussel

Dagomschrijving rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies

Totale afstand: 4553 km

Hier vind je de dagomschrijvingen van de standaard rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies.

Dag 1: Aankomst in Minneapolis

Vandaag vlieg je van Amsterdam of Brussel naar Minneapolis. Minneapolis is de perfecte mix van natuurlijke schoonheid en het stedelijke. In de omgeving van Minneapolis is er 200 mijl aan wandel-, fiets- en langlaufpaden. Minneapolis is de thuisbasis van de meest kunst- en muziekscènes buiten New York City. Bij aankomst haal je de huurauto op en rijd je naar de accommodatie.

Dag 2: Minneapolis – Sioux Falls

(380km, ca. 4 uur)

De reis van vandaag gaat door een aantal kleine steden naar de grootste stad van South Dakota, Sioux Falls. Sioux Falls is gelegen aan de oevers van Big Sioux rivier. De stad heeft een lange geschiedenis. In Falls Park kun je de eerste gebouwen van Big Sioux zien. Bekijk de watervallen in Falls Park, dit is de bekendste bezienswaardigheid van Sioux Falls. Het park is gelegen rondom de Big Sioux River. Andere parken die deze omgeving rijk is zijn terrace park, McKennan Park, Sherman Park en Yankton Trail Park.

Dag 3: Sioux Falls – Mount Rushmore – Rapid City

(630km, ca. 6 uur)

Vandaag gaat de reis naar Rapid City. Onderweg kun je een stop maken bij Amerikaans meest iconische attractie Mount Rushmore, dit is de bekende berg met daarin uitgehakte vier president hoofden. Tussen 1927 en 1941 hebben ruim 400 arbeiders onder leiding van Gutzon Borglum hier 18 meter hoge busten van George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln uitgehakt. Het monument symboliseert de eerste 150 jaar van de Amerikaanse geschiedenis. Vanuit het visitor center kun je naar de voet van deze rots wandelen.

Dag 4: Rapid City – Sheridan/Buffalo

(391km, ca. 4 uur)

De reis van vandaag gaat van Rapid City naar Sheridan/Buffalo. Onderweg kan je een stop maken Devils Tower. Devils Tower is het eerste Nationale Monument van de Verenigde Staten. Het is een grote monoliet van intrusief gesteente van 386 meter hoog. Je kunt een stop maken bij Bighorn Canyon, een schitterende canyon.

Dag 5: Sheridan/Buffalo – Big Horn Mountains – Cody

(239km, ca. 3 uur)

De rit van vandaag neemt je mee door de noordelijke beroemde stad Sturgis van Black Hills, bekend om ’s werelds grootste motorrally. Je reist door Bighorn National Forest waar heuvels, bergmeren, steile kliffen, dichte dennenbossen en de met sneeuw bedekte toppen van de Bighorn Mountains het landschap domineren. Na je bezoek rijd je door naar Cody. Cody had ooit een wereldberoemde inwoner, namelijk William F. Cody (1846 – 1917) bijnaam Buffalo Bill. Vandaar ook de plaatsnaam Cody.

Een bezoek aan het Buffalo Bill Historical Center mag dan ook niet ontbreken. In een oud pioniersstadje kun je zelf ervaren hoe het leven er destijds aan toe ging en er worden dagelijks diverse shows opgevoerd. In deze regio kun je vele ‘Scenic Byways’ aantreffen. Dit zijn routes die door de United States Department of Transportation erkend zijn om hun historische, archeologische, culturele, recreatieve of landschappelijke waarde

Dag 6: Cody – Yellowstone NP

(156km, ca. 4 ¾ uur)

Vandaag rij je naar het eerste en wellicht mooiste nationale park van Amerika: Yellowstone National Park. Dit park is bijna 9.000 vierkante kilometer groot en is sinds 1872 een nationaal park. Grote delen zijn vulkanisch actief waardoor je zult kennismaken met diverse natuurwonderen die hierdoor ontstaan zijn en nog steeds ontstaan. Door het park loopt een 8-vormige weg van 250 kilometer lengte die je langs de mooiste plekjes voert. Dit park biedt een thuis aan talloze dieren zoals bizons, elanden, herten, beren, coyotes, wolven, berggeiten, bighorn schapen, valken, adelaars en zwanen.

Je verblijft in één van de hotels in het park in een eenvoudige maar leuke ‘Cabin’. Deze eerste dag kun je prima gebruiken om lekker uit te rusten of de directe omgeving te verkennen van dit geweldige natuurgebied.

Dag 7: Yellowstone NP

Vandaag kun je een bezoek brengen aan het Upper Geyser Basin in Yellowstone NP. In dit gebied van ongeveer vijf vierkante kilometer vind je een kwart van alle geisers ter wereld! Er is 11 kilometer aan voetpaden aangelegd om alle bijzondere thermische natuurwonderen van dichtbij te kunnen aanschouwen. In het Visitors Center kun je informatie krijgen over de tijden waarop de erupties van de zes meest betrouwbare geisers worden verwacht. De Old Faithful Geyer spuit ongeveer elke 76 minuten gemiddeld 30.000 liter kokend water 30 tot wel 55 meter de lucht in. Een eruptie duurt 1 tot 5 minuten. Een waar natuurspektakel!

In dit gebied tref je talloze geisers, warmwaterpoelen, watervallen en kalksteenformaties aan. Je zult echt ogen tekort komen! Ook kun je een bezoek brengen aan de Upper Falls, Lower Falls en Tower Falls. Adembenemende watervallen in een ongekend mooie natuur. Je kunt vanzelfsprekend prachtige wandelingen maken in deze omgeving. Hierna kun je een bezoek brengen aan Mammoth Hot Springs. Uit diverse warmwaterbronnen stroomt ongeveer 2.000 liter heet water per minuut die calciumcarbonaat aan de oppervlakte brengen.

Het water koelt af en het calciumcarbonaat kristalliseert als witte kalksteen. Zo hebben zich in duizenden jaren prachtige kalksteenterrassen gevormd. Door allerlei mineralen en metalen in de bodem alsmede algen en de zuurtegraad van het water ontstaan prachtige kleurschakeringen. Het mooiste kalksteenterras is absoluut Canary Spring.

Dag 8: Yellowstone NP – Whitefish

(700km, ca. 7 uur)

Je laat vandaag de wonderen van Yellowstone achter je. En gaat op weg  richting het noorden. Onderweg kan je een stop maken bij Big Sky en Flathead Valley. Whitefish ligt in de noordwestelijke hoek van Montana en geeft toegang tot het Glacier National Park.

Dag 9: Whitefish – Glacier National Park – Whitefish

Sta vanmorgen vroeg op, zodat je ruim de tijd heb om de “Crown of the Continent”, Glacier National Park te ontdekken. Glacier NP dankt haar naam aan de ruim 50 gletsjers die in dit park voorkomen waarvan de Grinnell Glacier de grootste is. Bij Grinnel Glacier Viewpoint of Iceberg Lake Trail heb je een indrukwekkend uitzicht op deze enorme gletsjer. Dit park, ooit het leefgebied van de Blackfeet Indianen, biedt meer dan 1.000 kilometer aan wandelpaden. Naast het maken van mooie wandeltochten kun je hier heerlijk paardrijden, varen en fietsen.

Voordat je een wandeltocht gaat maken adviseren wij om informatie in te winnen bij het Visitors Center van het park. Sommige routes kunnen namelijk best pittig zijn en op diverse plaatsen moet je rekening houden met de aanwezigheid van Grizzly beren. Hierna rij je door naar het iets verderop gelegen Browning voor een bezoek aan het Museum of The Plains Indian. Hier kom je veel te weten over de geschiedenis van de Blackfeet indianen. Na je bezoek aan Glacier NP vervolg je de reis naar Whitefish.

Dag 10: Whitefish – Great Falls

(353km, ca. 4 uur)

In ochtend reis je over Highway 2 van West naar East Glacier, voordat je naar Great Falls gaat. Highway 2 kronkelt langs de zuidelijke grens van het park. Maak een stop bij de Goat Lick Overlook, een plek waar berggeiten komen om de met de mineralen beladen kliffen te likken. Onderweg kan je ook nog een stop maken bij de Montana Scenic Loop, dit is een van de bossen die rond om Glacier National Park ligt. Ga verder naar Great Falls. Dit gebied werd ooit bewoond door de Paleo indianen. De Potomac River zwelt hier aan en zorgt voor diverse indrukwekkende watervallen over een reeks van steile, grillige rotsen. Dit alles tussen adembenemende natuur die je ongetwijfeld prachtige fotomomenten zal opleveren!

Dag 11: Great Falls – Little Bighorns – Billings

(352km, ca. 3 ½ uur)

De reis van vandaag gaat door centraal Montana. Onderweg kom je veel vlaktes en bergen tegen. Net ten zuiden van Billings bevindt zich het Little Bighorn Battle Field National Monument. Op deze locatie vond in 1876 een gevecht plaats tussen de Verenigde Staten en de Sioux en Cheyenne. Wanneer je over weg rijd kom je langs de graven van de soldaten die in dit gevecht zijn gestorven. De eindbestemming van vandaag is Billings.

Dag 12: Billings – Theodore Roosevelt National Park – Bismarck

(665km, ca. 6 uur)

Vandaag reis je door de openvlaktes van North Dakota naar een klein stadje Medora, de toegangspoort tot de South Unit van het Theodore Roosevelt National Park. Een belangrijk kenmerk wat je niet wilt missen van de South Unit is de Scenic Loop Drive, waar je schitterend uitzicht hebt. Ga door naar de hoofdstad van North Dakota, Bismarck de eindbestemming van vandaag.

Dag 13: Bismarck – Fargo – Minneapolis

(687km, ca. 6 ½ uur)

Ga verder richting het oosten naar Fargo, de grootste stad van North Dakota. Vanuit Fargo steek je de Rode Rivier over naar Minnesota en kom je weer terug in de stad waar de reis ook begon, Minneapolis.

Dag 14: Minneapolis

Vandaag heb je een gehele dag in Minneapolis. Minneapolis is een jong stad met een dynamische sfeer. Er zijn in de stad genoeg bezienswaardigheden die je kan bezoeken. Zo kan je naar Saint Paul, gelegen aan de andere over van de Mississippi, met de enorme Cathedral of Saint Paul. Of ga naar de gigantische overdekte winkelcentrum Mall of America, het grootste overdekte winkelcentrum van Amerika. Er zijn ruim 520 winkels in dit winkelcentrum. Je vindt er zelfs een indoor pretpark.

Dag 15: Vertrek vanuit Minneapolis

Vandaags vlieg je weer terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 16: Einde rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Minneapolis en je bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Je geweldige rondreis is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class (met tussenstop)
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in comfortabele accommodaties o.b.v. logies en soms een gratis ontbijtje

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag van € 5,- per persoon.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Offerte op maat

Onze reizen zijn zeker ook bedoeld als inspiratie voor jouw eigen Amerikareis. Wil je juist korter of langer reizen en heb je zelf al een plan gemaakt voor je route? Laat ons weten hoelang en met hoeveel personen je de reis wilt maken en hoe je de kamerverdeling zou willen hebben. Wij maken graag een offerte geheel op maat. Als maatwerkspecialist is dat voor ons geen enkel probleem.

Amerika - Rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies

Impressies

Rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies

Regio's bij deze reis

Rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies
Midwest Amerika

Meer bijzondere reizen naar Midwest Amerika

Bekijk hier ons aanbod
Amerika
Rondreis Midwest Amerika
15 dagen jan – dec

Rondreis Midwest Amerika is een 15-daagse rondreis en gaat door de ongerepte natuur van Minnesota, North Dakota en South Dakota. Ontdek de prachtige natuur van deze staten en de vele bijzondere bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het Crazy Horse Memorial, Theodore Roosevelt National Park en Falls Park in Sioux Falls. Daarnaast breng je ook meerdere dagen door in Minneapolis. Minneapolis is onder andere bekend van de Mississippi rivier en van de Mall of America. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van Amerika. Roadtrip door de ongerepte natuur van Midwest Amerika Deze 15-daagse rondreis Midwest Amerika begint en eindigt in de stad Minneapolis in de staat Minnesota. Samen met de hoofdstad Saint Paul van Minnesota wordt Minneapolis en Saint Paul ook wel de Twin Cities genoemd. De twee steden worden gescheiden door de Mississippi rivier. Via steden als Bemidji, Fargo, Bismarck en Medora rij je naar het Theodore Roosevelt National Park. Dit is een prachtig National Park waar je onder andere bizons kunt bewonderen. Waan je in het echte wilde westen door een bezoek te brengen aan het plaatsje Deadwood. Een hoogtepunt van deze reis is het bezoek aan Crazy Horse Memorial in South Dakota. Dit is een immens groot standbeeld van de Lakota leider Crazy Horse die uit het graniet van de Black Hills wordt gehouwen. Als laatste bezoek je de plaats Sioux Falls welke bekend is geworden door de prachtige watervallen die langs de stad lopen. Rondreis Midwest Amerika wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw rondreis Midwest Amerika Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1650 p.p.
Amerika
Rondreis The Great Lakes
16 dagen jan – dec

Deze rondreis The Great Lakes brengt je langs de verschillende meren van Amerika en Canada. De reis begint en eindigt in Chicago. Onderweg kom je langs schitterende landschappen en verschillende bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan de Willis Tower in Chicago en de CN Tower in Toronto. Maak een boottocht bij de spectaculaire Niagara Falls. The Great Lakes: Langs de meren van Amerika en Canada Deze 16- daagse rondreis begint en eindigt in de stad Chicago. Deze rondreis brengt je langs de verschillende meren Amerika en Canada. Onderweg kom je langs schitterende natuur en bezienswaardigheden. Zo kan je o.a. een bezoek brengen aan de Willis Tower in Chicago, waar je schitterend uitzicht hebt over de stad. Ook kun je een rondvaart maken over de Milwaukee rivier. Bezoek wanneer je in St. Ignace bent Mackinac Island, het eiland waar geen auto’s zijn toegestaan. De Mackinac Bridge brengt je naar de autohoofdstad van Amerika, Detroit. Steek de grens over naar Canada en verblijf in de grootste stad van Ontario, Toronto. In Toronto kun je de CN Tower bezoeken waar je prachtig uitzicht hebt over de stad of bezoek een van de musea. Maak een boottocht bij de bekende Niagara watervallen, die in de avond door de nachtelijke verlichting en het seizoensgebonden vuurwerk er schitterend uitziet. Na het bezoek aan de Niagara Falls steek je de grens weer over naar Amerika en bezoek je Cleveland, waar je meer te weten kan komen over de Rock en Roll legendes. Wij verzorgen graag jouw rondreis The Great Lakes Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1915 p.p.
Amerika
Rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies
16 dagen jan – dec

Tijdens de rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies kom je door schitterende landschappen. Bezoek je het eerst Nationale Park van Amerika Yellowstone. Waar je, je ogen uit kunt kijken naar de prachtige natuur. Kom je langs Mount Rushmore Monument waar vier portretten van oude presidenten in graniet zijn gehakt. De reis begint en eindigt in de stad Minneapolis. Minneapolis, Yellowstone & The Rockies Deze 16-daagse rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies begint en eindigt in Minneapolis. De rondreis brengt je door verschillende prachtige natuur landschappen. tijdens de reis ontdek je Minneapolis, de thuisbasis van een van de meest levendige kunst- en muziekscènes van het land. Breng een bezoek aan een van Amerika’s meest iconische attractie Mount Rushmore National Monument. Reis door Bighorn National Forest waar de besneeuwde bergtoppen het landschap domineren. Ervaar het oudste Nationale Park van Amerika, Yellowstone. Ontdek de “Crown of the Continent”, Glacier National Park. Deze rondreis kun je met huurauto maken. Wij verzorgen graag jouw rondreis Minneapolis, Yellowstone & The Rockies Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1850 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 25 842 11

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

American Vacation is specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Je kunt bij ons terecht voor autohuur, camperhuur, villa’s & appartementen in Florida, hotelaccommodaties, attracties, excursies & cruises wereldwijd.

Op onze pagina ‘Boekingsinformatie’ vind je de nodige uitleg over het SGR en het Calamiteitenfonds. Ons SGR registratienummer is 3319. Tevens kun je terecht op de website van het SGR en het Calamiteitenfonds.

Er zijn verschillende pagina's waar je zeer nuttige informatie kunt vinden:

Nee. Alle reizen zijn standaard exclusief eventuele Reis- en/of Annuleringsverzekering. De mogelijkheden, premies en voorwaarden vindt je op onze website bij het kopje Verzekeringen.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.