Een camper huren in Amerika bied je de optimale vrijheid. Je kunt namelijk gaan en staan waar je wilt. Als je een rondreis maakt door Amerika, is het heerlijk als je de camper even aan een rivieroever kunt parkeren om lekker te lunchen in de vrije natuur. Bij je camperhuur in Amerika heb je keuze uit een groot aantal modellen campers, van een 2-persoons bestelbus tot een full size 4-persoons camper. Je vindt een aantal modellen in ons overzicht, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Onze reisspecialisten vertellen je er graag meer over.

In tegenstelling tot Canada, waar het verstandig is je kampeerplaatsen van te voren te reserveren, is dit in Amerika eigenlijk niet mogelijk, maar is gelukkig is het ook niet nodig. Geniet van de vrijheid die het reizen met een camper met zich meebrengt!

Na je intercontinentale vlucht mag je in Amerika niet direct een camper ophalen. Je verblijft dus altijd één overnachting in een hotel of andere accommodatie. Boek je de camper, vlucht en accommodatie via ons, dan valt de camperhuur onder onze voorwaarden. Boek je alleen de camper via het online portal, gelden de voorwaarden van deze leverancier.

Offerte op maat

Wil je Amerika graag per camper ontdekken? Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)10 258 42 11 of mail naar info@americanvacation.nl

Terug naar het overzicht met alle campers.

specificaties cruise c30