Rondreis Deep South

Een unieke vakantie door de zuidelijke staten van Amerika. Deze rondreis voert je niet alleen langs de roots van de muziekgeschiedenis met plaatsen als Memphis en New Orleans. Maar ook door de prachtige natuur van deze regio. Met de rondreis Deep South ervaar je het enorme contrast tussen de landelijke en stedelijke gebieden dat zo typerend is voor deze regio. Deze geweldige rondreis biedt een unieke combinatie van muziek, natuur, geschiedenis en cultuur.

v.a. € 1.980.,- * p.p.
Incl. vluchten, auto en 3* verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Zoals The Blues gaat, zo gaat deze Rondreis Deep South, meeslepend.

De 17-daagse rondreis Deep South begint in de stad Atlanta en eindigt in de stad New Orleans in de staat Louisiana. Deze rondreis laat je de mooiste bezienswaardigheden zien van het ‘diepe zuiden’ van Amerika. Zo kun je o.a. een bezoek brengen in Atlanta aan het Coca Cola hoofdkantoor en volg een indrukwekkende rondleiding door de beroemde CNN studio’s. Aan prachtige natuurgebieden is tijdens de reis geen gebrek, zo breng je een bezoek aan de Great Smokey Mountains National Park. Dit is één van de grootste beschermde gebieden ten oosten van de Rocky Mountains. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens je rondreis is Dollywood. Dollywood is het Country Music en Theme Park van de beroemde zangeres Dolly Parton met veel leuke attracties en volop live muziek. In Nashville, Memphis en New Orleans kun je genieten van de gezellige bars, uitstekende restaurants en heerlijke live muziek. Een echte aanrader is een bezoek aan de Country Music Hall of Fame in Nashville. Naast historische gitaren, fotomateriaal en gouden platen staat hier bijvoorbeeld ook de ‘gouden’ piano van Elvis Presley. Rondreis Deep South wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper.

Wij verzorgen graag jouw rondreis Deep South.

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kun je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis Deep South

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Atlanta
 • Dag 02: Atlanta
 • Dag 03: Atlanta – Great Smoky Mountains NP
 • Dag 04: Great Smoky Mountains NP (Gatlinburg / Pigeon Forge /Cherokee)
 • Dag 05: Great Smoky Mountains NP – Chattanooga
 • Dag 06: Chattanooga – (Lynchburg) – Nashville
 • Dag 07: Nashville
 • Dag 08: Nashville – (Muscle Shoals) – Tupelo
 • Dag 09: Tupelo – (Holly Springs Nat. Forest) – Memphis
 • Dag 10: Memphis
 • Dag 11: Memphis – (Clarksdale/Mississippi) – Vicksburg
 • Dag 12: Vicksburg – (Mississippi river) – Natchez
 • Dag 13: Natchez – Lafayette
 • Dag 14: Lafayette – (Baton Rouge) – New Orleans
 • Dag 15: New Orleans
 • Dag 16: Vertrek vanuit New Orleans
 • Dag 17: Aankomst in Amsterdam of Brussel

De rondreis Deep South kun je per huurauto of camper maken.

De betere Tips

Ga naar Morgan Freeman’s Ground Zero Blues Bar
Bekijk de bovengrondse graven in New Orleans
Grace land van Elvis Presley met zijn vliegtuigen en auto’s
Overnacht in een plantagehuis en voel je een katoenboer
Kruip achter de microfoon in Sun Studio’s zoals Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en B.B. King dat deden, om enkele muzikale grootheden te noemen
Maak een kampvuur en beleef ’the cowboy night life’ op een ranch in Texas

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en kunnen je rondreis exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen.

Dagomschrijving rondreis Deep South

Totale afstand: 2200 km

Hier vind je de dag omschrijvingen van de standaard rondreis Deep South.

Dag 1: aankomst in Atlanta

De eerste dag vlieg je vanuit Amsterdam of Brussel naar Atlanta, Georgia. Op de luchthaven van Atlanta staat de huurauto al voor je klaar. Je rijdt vervolgens naar je hotel in Atlanta waar je heerlijk kunt uitrusten van je vliegreis. Onderweg kun je meteen al genieten van de prachtige skyline van Atlanta.

Dag 2: Atlanta

Atlanta is een moderne metropool met veel gezichten. Het is bijvoorbeeld de laatste rustplaats van de beroemde dominee Martin Luther King die in de jaren vijftig en zestig een geweldloze strijd voerde tegen de rassenscheiding in de VS. Maar het is ook het hoofdkwartier van het Coca-Cola imperium. In het Coca-Cola Paviljoen kun je alle drankjes proberen die Coca-Cola wereldwijd produceert en bijzondere Coca-Cola souvenirs kopen. Atlanta is ook de stad van de beroemde CNN studio’s waar je een indrukwekkende rondleiding kunt krijgen. In downtown Atlanta kun je geweldig shoppen in Underground Atlanta, een ondergronds winkelcentrum met talloze leuke winkeltjes, bars, restaurants en veel entertainment. Bovengronds is het ook uitstekend ‘shoppen’. Bijvoorbeeld in het mooie Peachtree Center. Een bezoek aan het Georgia Aquarium is zeker een aanrader. In dit gigantische aquarium leven ruim 100.000 dieren. De meest indrukwekkende bewoners zijn de enorme walvishaaien.  Dit is de grootste vissoort op aarde met een gemiddelde lengte van 10 meter en een gewicht tot 15 ton. Het indrukwekkende State Capitol is een National Historic Landmark. Op de tweede verdieping zetelt de gouverneur. Op de vierde verdieping is een museum gevestigd waar je meer te weten komt over de geschiedenis van Georgia.

Dag 3: Atlanta – Pigeon Forge

(330km, ca. 4 uur)

Vandaag verlaat je het bijzondere Atlanta en rij je naar het gezellige Pigeon Forge, Tennessee. Onderweg maak je meteen kennis met de prachtige natuur van deze regio wanneer je door het Great Smokey Mountains National Park rijdt, één van de grootste beschermde gebieden ten oosten van de Rocky Mountains. Dit park beslaat ruim 2.000 vierkante kilometer en bestaat uit prachtige bossen, watervallen, berg- en heuvelruggen. Je zult 2 nachten in Pigeon Forge verblijven, gelegen aan de noordkant, waardoor je intens kunt genieten van dit unieke natuurpark. Er zijn volop recreatiemogelijkheden. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden terwijl je geniet van de adembenemende natuur.

Dag 4: Pigeon Forge (Great Smokey Mountains NP)

Deze dag kun je opnieuw genieten van de natuur in het Great Smokey Mountains National Park. Ben je vandaag meer in voor entertainment, actie of cultuur, dan kun je beter in Pigeon Forge blijven. Bezoek bijvoorbeeld Dollywood, het Country Music en Theme Park van de beroemde zangeres Dolly Parton met veel leuke attracties en volop live muziek. Of Professor Hacker’s Lost Treasure Golf voor een bijzonder potje mini golf. Het parcours loopt onder watervallen door, speelt zich af onder een neergestort vliegtuig en loopt door diverse grotten. Een bezoek aan het lokale Elvis Presley Museum is voor de liefhebbers zeker een aanrader. In Pigeon Forge kun je ook fantastisch ‘shoppen’ in de meer dan 200 Factory Outlets. Bell Tower Square en Old Mill Outlets zijn de belangrijkste winkelgebieden van Pigeon Forge.

Dag 5: Pigeon Forge – Chattanooga

(250km, ca. 2 ½ uur)

Vandaag rij je letterlijk de Victoriaanse tijd binnen zodra je het plaatsje Chattanooga bereikt. Op het Chattanooga Choo Choo Complex waan je je in vroegere tijden. Eén van de unieke historische gebouwen is het Terminal Station dat nu de lobby van een hotel is. Dit station werd geopend in 1909 en is één van de grootste gebouwen in Chattanooga. Loop door de prachtig aangelegde tuinen en bekijk de diverse historische locomotieven. Op dit complex vind je, naast diverse winkeltjes en restaurants. Met de Incline Railway maak je een unieke treinrit naar de top van Lookout Mountain voor een prachtig vergezicht. Je rijdt achterstevoren het station uit en ziet het steeds kleiner worden. Al gauw wordt duidelijk waarom ook het dak van dit treintje ramen heeft. Zodra je stijl omhoog rijdt bieden deze ramen je een uniek panorama over Chattanooga. Ruby Falls is een absolute “must see”. Met een lift daal je af naar een schitterende grot in Lookout Mountain met als hoogtepunt de indoor waterval. Dit is absoluut één van de natuurwonderen van de Verenigde Staten!

Dag 6: Chattanooga – Lynchburg – Nashville

(260km, ca. 3 ½ uur)

Na het ontbijt verlaat je Chattanooga en rij je via Lynchburg naar Nashville. In Lynchburg staat de distilleerderij van de beroemde Jack Daniels whiskey. Vanzelfsprekend kun je hier een stop maken voor een bezoekje aan deze wereldberoemde distilleerderij. Hierna rij je door naar Nashville, de ‘Music City USA’, voor 2 overnachtingen.

Dag 7: Nashville

Vandaag kun je volop genieten van wat Nashville te bieden heeft. En dat is zeker de moeite waard! Je bezoekt het Grand Ole Opry, het country music theater waar je wordt bedolven onder authentieke live countrymuziek. In de Country Music Hall of Fame krijg je een uniek overzicht van de country muziekgeschiedenis. Naast historische gitaren, fotomateriaal en gouden platen staat hier bijvoorbeeld ook de ‘gouden’ piano van Elvis Presley. Vanzelfsprekend vind je in Nashville bijna overal bars die met de muziekgeschiedenis te maken hebben en waar regelmatig optredens plaatsvinden. Zeker een bezoekje waard zijn Tootsie’s Orchid Lounge en de Wildhorse Saloon. In het Tennessee State Museum krijg je een goede indruk van de bewogen historie van deze regio. Van de oorspronkelijke bewoners tot aan de ‘early settlers’ en de burgeroorlog. Ken je de TV serie “The Dukes of Hazard” nog? Bezoek dan Cooter’s Garage. Je treft er een uitgebreide verzameling aan van spullen die in de serie daadwerkelijk zijn gebruikt. Van een heel andere orde is het indrukwekkende Parthenon, een ‘full scale’ replica van het Parthenon dat in Athene staat. Het werd gebouwd in 1897 ter gelegenheid van de Tennessee Centennial Exposition.

Dag 8: Nashville – Memphis

(350km, ca. 3 ½ uur)

Memphis is het volgende reisdoel. De stad van de ‘blues’ en de oorsprong van Rock & Roll. Maar voordat je Memphis bereikt kun je eerst een stop in Jackson maken voor een bezoek aan Casey Jones Village en het Casey Jones Railroad Museum. Casey Jones (John Luther ‘Casey’ Jones, 1863 – 1900) was een treinconducteur die in 1900 de dood vond tijdens een botsing van zijn ‘Cannonball Express’ locomotief met een op het spoor gestrande goederentrein. Door zijn kordaat ingrijpen spaarde hij de levens van zijn passagiers en groeide uit tot een nationale held. Het museum heeft ook een unieke collectie modeltreinen. Hierna rij je door naar Memphis waar je 2 nachten zult verblijven.

Dag 9: Memphis

Vandaag bezoek je Graceland, de meest heilige muziekgrond van Memphis. Hier woonde Elvis Presley tot aan zijn dood in 1977. Omdat hij hier ook is begraven, is Graceland uitgegroeid tot een bedevaartsoord voor zijn nog altijd vele fans. In 2017 is Graceland zelfs een stuk uitgebreid met aan de overkant een gloednieuw hotel. Op Graceland zie je de luxe waarin Elvis leefde zoals zijn privévliegtuigen en de vele bijzondere auto’s. Maar ook zijn vele exorbitante kostuums die hij tijdens optredens droeg. De ware fan zal hier zeker een dag kunnen doorbrengen. Een bezoek aan de beroemde Sun Studio op Union Avenue mag eigenlijk niet ontbreken. In deze studio namen in de jaren vijftig veel artiesten hun platen op. De meest bekende is vanzelfsprekend Elvis Presley. Maar dit was ook de studio van Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Johnny Cash, B.B. King en Roy Orbison. In latere jaren heeft zelfs U2 in deze studio een aantal nummers opgenomen. Het Memphis Rock’n’Soul Museum laat je niet alleen de historie zien van de blues-, rock- en soulmuziek maar geeft je ook een kijkje in de toekomst van deze muziekgenres. Memphis is ook de thuishaven van de beroemde Gibson Guitar Factory die je kunt bezichtigen. Na al deze muzikale geschiedenis kun je even heerlijk bijkomen op Mud Island, een prachtig park gelegen aan de Mississippi River, bereikbaar per monorail. Voor het gezellige avond- en nachtleven in Memphis kun je het best naar Beale Street gaan, ook wel ‘The Home of the Blues’ genoemd.

Dag 10: Memphis – Mississippi River – Vicksburg

(380km, ca. 4 ¾ uur)

Je kunt deze dag besluiten om zo snel mogelijk via de Highway naar de volgende bestemming te rijden, maar de langere route langs de Mississippi River is zeker een aanrader. Je passeert dan talloze leuke plaatsjes waaronder Leland. Hier kun je een bezoek brengen aan het Highway 61 Blues Museum waar je het echte ‘Blues’ gevoel kunt ervaren. Leland is ook de geboorteplaats van Jim Henson, de bedenker van de Muppet Shows, met Kermit de kikker, die in de jaren 70 een ongekend succes waren. In Leland kun je een tentoonstelling bezoeken die volledig is gewijd aan deze groene kikkervriend en al zijn kornuiten. Nabij Winterville kun je een bezoek brengen aan Winterville Mounds. Deze historische locatie was tussen 1000 en 1450 AD een belangrijke ceremoniële plaats voor Native Americans, ofwel indianen. Het gebied telt nu nog ruim 12 grafheuvels van de oorspronkelijke 23 waarvan de Waterloo met 55 meter de hoogste is. Diverse opgravingen hebben een schat aan informatie en authentieke gebruiksvoorwerpen opgeleverd. Hierna rij je door naar het historische Vicksburg, bekend van de Slag bij Vicksburg die een keerpunt in de Amerikaanse Burgeroorlog betekende. Hier gaf het Zuidelijke leger zich op 4 juli 1863 over aan de het Noordelijke leger. In het Vicksburg National Military Park staan diverse gereconstrueerde forten die herinneren aan deze bloedige strijd. In het uit 1858 daterende Old Court House Museum krijg je een geweldige beeldende indruk van het leven in Vicksburg rond de tijd van de Slag om Vicksburg. Voor Coca-Cola fans is een bezoek aan het Biedenham Coca-Cola Museum een aanrader. Hier werd in 1894 voor het eerst Coca-Cola gebotteld in Vicksburg. Met de Mississippi River bijna letterlijk aan je voeten is het vanzelfsprekend dat je vanaf diverse plaatsen ook een unieke rondvaart op deze indrukwekkende rivier kunt maken.

Dag 11: Vicksburg – Mississippi River – Natchez

(160km, ca. 2 uur)

Met de Antebellum Era wordt de tijd voor de bloedige burgeroorlog bedoeld. In Natchez, de volgende reisdoel, staan nog altijd meer dan 500 Antebellum Mansions, ofwel villa’s uit deze vooroorlogse tijd. In Natchez woonden in die tijd de meeste miljonairs van Amerika, meestal rijk geworden van de katoenhandel. Een bezoek aan één van de vele adembenemende plantagewoningen brengt je absoluut in vroegere sferen. Ook een rondrit per paardenkoets door downtown Natchez brengt deze historie weer helemaal tot leven. Je verblijft 2 nachten in Natchez.

Dag 12: Natchez

Vandaag kun je in Grand Village alles te weten komen over de leefwijze en de cultuur van Natchez indianen die hier vanaf ongeveer 1200 AD leefden. Terug in Natchez kun je heerlijk winkelen en eten in het kadegebied van Natches Under-The-Hill. Dit gebied stond vroeger bekend om de vele duistere saloons, bordelen en casino’s. Ook kun je vanaf hier een rondvaart op de Mississippi River maken met de Mississippi Queen, een historische radarboot. Daarna kun je nog even genieten van een prachtige zonsondergang bij Ol’Man River.

Dag 13: Natchez – Mississippi River – Lafayette

(220km, ca. 2 ¾ uur)

Vandaag rij je naar Lafayette waar je ook zult overnachten. Deze plaats is de hoofdstad van French Louisiana. In deze regio tref je veel invloeden van diverse culturen zoals de Franse, Spaanse, Caribische en Indiaanse cultuur. Deze treft je ook aan in de diverse Cajun en Creole keukens met gerechten als jambalaya, crawfish en gumbo. Cajun is de verbastering van Acadian. Acadians waren verdreven kolonisten uit Canada die zich hier rond 1750 vestigden en zich voegden bij de al vele aanwezige Franse immigranten. Er ontstond ook een sterke alliantie tussen deze immigranten en de oorspronkelijke bewoners, de Mi’kmaq indianen. Je zult begrijpen dat hierdoor een enorme smeltkroes is ontstaan tussen de diverse culturen. In het Acadian Village Museum en in het Vermilionville Museum wordt dit perfect toegelicht. Een bezoekje dus zeker waard! Door de vele invloeden van de diverse culturen is er in en om Lafayette altijd wel een festival of feest. Je zult zich dan ook uitstekend kunnen vermaken in deze bijzondere plaats!

Dag 14: Lafayette – Baton Rouge – New Orleans

(230km, ca. 2 ½ uur)

De laatste bestemming is New Orleans. Onderweg maak je eerst een stop bij de Oak Alley Plantation in St. James Parish. Deze prachtige plantage-villa werd in 1837 gebouwd door Jacques Telespore Roman, de eigenaar van de toenmalige suikerplantage. Uniek is de 240 meter lange laan die vanaf de plantage-villa tot aan de oever van de Mississippi River loopt. Aan beide zijden staan talloze eikenbomen die hier al begin 18e eeuw werden geplant. Hierna rij je door naar de hoofdstad van Louisiana, Baton Rouge. In het USS Kidd Museum kun je ervaren hoe het maritieme leven was ten tijde van de 2e wereldoorlog. Eén van de mooiste gebouwen van Louisiana is zeker het Old State Capitol in Baton Rouge. Dit unieke neogotische gebouw lijkt nog het meest een mix van een middeleeuws kasteel en een kerk. Ook het interieur is in één woord prachtig! In dit bijzondere gebouw is ook een museum gevestigd over staatspolitiek. In het LSU Rural Life Museum krijg je een geweldig overzicht van twee eeuwen plattelandsleven in deze regio. Het complex bestaat uit diverse secties, zowel binnen als buiten, omgeven door prachtige tuinen. Hierna rij je door naar New Orleans waar je 2 nachten verblijft.

Dag 15: New Orleans

Jazz, blues, zydeco, cajun en funk. Je vindt het bijna op elke hoek van de straat in New Orleans! Een bruisende stad vol gezellige bars, uitstekende restaurants en vele jazz clubs. Maar New Orleans biedt je ook ruim 10 prachtige stadsparken waar je heerlijk kunt relaxen. Om in een korte tijd op een leuke manier veel te zien van New Orleans is een rit per historische tram een aanrader. Er zijn drie lijnen, St. Charles, Canal Street en Riverfront, die elk vanuit de binnenstad vertrekken naar verschillende wijken. Je kunt natuurlijk steeds losse kaartjes kopen maar voor een klein bedrag kun je een hele dag onbeperkt ‘trammen’ en op- en afstappen waar je maar wilt! Omdat New Orleans op moerasgrond is gebouwd, worden overledenen bovengronds bijgezet. Hierdoor ontstonden unieke begraafplaatsen met talloze indrukwekkende mausolea die dateren vanaf begin 1700. Eén van de meest indrukwekkende is St. Louis Cemetery waar je een rondleiding kunt krijgen.

Dag 16: Vertrek vanuit New Orleans

Vandaag is je laatste dag in het mysterieuze Deep South. Je rijdt naar de luchthaven van New Orleans waar je de huurauto inlevert en een shuttlebus je naar de vertrekhal van de luchthaven brengt. Je vliegt vervolgens terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 17: Einde rondreis Deep South

Afhankelijk van je vertrektijd en je bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Je geweldige rondreis Deep South zit er helaas op, maar je zult gegarandeerd terugkijken op een heerlijke en vooral indrukwekkende vakantie!

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Een verlenging met een luxe, maar zeer betaalbare cruise naar de Bahamas en/of Caribbean. Cruises zijn mogelijk vanaf 3 tot zelfs 14 nachten. Vertrek uit New Orleans, Tampa, Orlando of Miami.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.
 • Je kunt je verblijf in de Deep South uitbreiden met een verblijf in Florida.
 • Je kunt de rondreis Deep South uitbreiden met een stedentrip naar steden aan de oostkust zoals New York, Boston of Washington.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je rondreis Deep South aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de rondreis.

Swamp & Oak Alley Plantation Tour

Louisiana staat bekend om plantagehuizen en moerassen. Deze tour voert je mee door deze locaties.

Beide plantages hebben eigen charmes.

De tour duurt circa 7 uur en men kan worden ophaald in alleen de Downtown New Orleans hotels.

Prijzen
€ 125,- per volwassen persoon
€ 85,- per kind (niet ouder dan 12 jaar) 

Excursies New Orleans Super City Tour - Grayline

Deze leuke tour door The Big Easy, zorgt dat je veel bezienswaardigheden in een notendop bezoekt. Tijdens de tour bezoek je o.a.

 • 1. Saint Louis Cemetery
 • 2. Lake Pontchartrain
 • 3. Garden District
 • 4. Tulane University
 • 5. Loyola University
 • 6. Audubon Park
 • 7. St. Charles Avenue

De tour duurt circa 2 uur en vertrekt op meerdere tijden per dag.

Prijzen
€ 50,- per volwassen persoon
€ 35,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Memphis Rock n Soul Museum & Memphis Music Hall of Fame Combo Ticket

Memphis wordt ook wel de muziekstad van de wereld genoemd. Dit heeft te maken met het feit dat er vele muziekstijlen zijn ontstaan waaronder de rock-'n-roll. Bekende artiesten uit Memphis zijn o.a. B.B. King en Elvis Presley. Met dit ticket krijg je toegang tot het prachtige Rock 'n Roll Museum en de Memphis Music Hall of Fame.

Prijzen
€ 23,- per volwassen persoon
€ 18,- per kind (niet ouder dan 17 jaar)

Graceland Elvis Experience Tour + Airplanes

Elvis kocht een Convair 880 in april 1975 en noemde het Lisa Marie naar zijn dochter. Hij besteedde meer dan 800.000 dollar aan het opnieuw inrichten van het vliegtuig. Wandel door deze aangepaste jet die beschikt over een woonkamer, een vergaderzaal, een zitkamer en een eigen slaapkamer, evenals vergulde veiligheidsgordels, suède stoelen, met leer bedekte tafels en een 24 karaat gouden wasbak.

Prijzen
€ 80,- per volwassen persoon
€ 55,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

Graceland Elvis Entourage VIPTour

Een bezoek aan Elvis Presleys Graceland is de ultieme rock n' roll pelgrimstocht die je op een onvergetelijke reis mee neemt en bewijst waarom, 40 jaar na zijn overlijden, Elvis de KING is.

Prijzen
€ 140,- per volwassen persoon
€ 135,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

World of Coca Cola

Bezoek de kluis waar de legendarische geheime formule voor Coca-Cola beveiligd opgeborgen ligt. De geheime formule van Coca-Cola is meer dan 125 jaar oud. Hier kun je de legendarische frisdrank zoals die in de hele wereld wordt geschonken gratis proeven.

Prijzen
€ 25,- per volwassen persoon
€ 20,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt van ons een e-voucher of regulier voucher welke je lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naamsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

*) Genoemde vanaf tarieven op onze website zijn gebaseerd op 4 personen voor reizen in het laagseizoen.

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.