Rondreis Rhythms of the South

Rondreis Rhythms of the South is een musicale rondreis. Deze rondreis brengt u naar de grootste muziek steden van Amerika zoals Nashville, Memphis en New Orleans. De rondreis Rhythms of the South zit boordevol jazz-, blues-, rock- en soulmuziek. U bezoekt bruisende steden vol gezellige bars, uitstekende restaurants en vanzelfsprekend vele muziek clubs. Daarnaast ontdekt u ook de prachtige historie en is er aan natuur ook geen gebrek.

v.a. € 1.760,- * p.p.
Incl. vluchten, auto en 3* verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Een rondreis vol met jazz-, blues-, rock- en soulmuziek

Deze 23-daagse rondreis Rhythms of the South is precies zoals de rock- en blueslegende Fats Domino was: uitbundig, jazzy, blues en altijd alles met een glimlach. De rondreis begint in Jacksonville in Florida en eindigt in Pensacola in Florida. De reis neemt u mee naar alles wat met jazz-, blues-, rock- en soulmuziek te maken heeft. Zo kan je een bezoek brengen aan Grand Ole Opry, dit is het Country Music Theater waar u wordt bedolven onder authentieke live countrymuziek. En als muziek liefhebber moet je zeker naar een live concert gaan in de Country Music Hall of Fame in Nashville. Voor de echte Elvis fan mag een bezoek aan Graceland tijdens deze rondreis niet ontbreken. Tussen al het muziek door maak je ook kennis met de prachtige natuur in Great Smoky Mountains National Park en de parelwitte stranden van Pensacola Beach aan de Golf van Mexico. Rondreis Rhythms of the South wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper of huurmotor.

Wij verzorgen graag jouw rondreis Rhythms of the South

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis Rhythms of the South

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam, Brussel of Düsseldorf vlieg je naar Jacksonville (Florida)
 • Dag 02: Jacksonville – Savannah
 • Dag 03: Savannah – Atlanta
 • Dag 04: Atlanta
 • Dag 05: Atlanta – Great Smoky Mountains NP
 • Dag 06: Great Smoky Mountains NP (Gatlinburg / Pigeon Forge / Cherokee)
 • Dag 07: Great Smoky Mountains NP – Chattanooga
 • Dag 08: Chattanooga – (Lynchburg) – Nashville
 • Dag 09: Nashville
 • Dag 10: Nashville
 • Dag 11: Nashville – (Muscle Shoals) – Tupelo
 • Dag 12: Tupelo – (Holly Springs Nat. Forest) – Memphis
 • Dag 13: Memphis
 • Dag 14: Memphis – (Clarksdale/Mississippi) – Vicksburg
 • Dag 15: Vicksburg – (Mississippi) – Natchez
 • Dag 16: Natchez – Lafayette
 • Dag 17: Lafayette – (Baton Rouge) – New Orleans
 • Dag 18: New Orleans
 • Dag 19: New Orleans – (Biloxi/Mobile) – Pensacola Beach
 • Dag 20: Pensacola / Fort Walton Beach area
 • Dag 21: Pensacola / Fort Walton Beach area
 • Dag 22: Vertrek vanuit Pensacola
 • Dag 23: Aankomst in Amsterdam of Brussel

De rondreis Rhythms of the South kun je per huurauto, camper of huurmotor maken.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen uw rondreis exact afstemmen op uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen.

Dagomschrijving rondreis Rhythms of the South

Hier vind u de dag omschrijvingen van de standaard rondreis Rhythms of the South.

Dag 1: Vertrek vanuit Amsterdam

Vandaag vliegt u van Amsterdam of Brussel naar Jacksonville, de grootste stad van de staat Florida. Op het vliegveld staat uw huurauto klaar waarmee u naar uw hotel in Jacksonville rijdt. Je kunt heerlijk bij komen van de vliegreis. Jacksonville ligt in het noordelijke deel van Florida en is daarom een perfecte startplaats voor deze mooie rondreis Rhythms of the South.

Dag 2: Jacksonville – Savannah

(Reistijd: ca. 2 uur)

In de ochtend verlaat u Jacksonville en rijdt naar het iets noordelijker gelegen Savannah in de staat Georgia. Hier kunt u een bezoek brengen aan het 19e-eeuwse Fort James Jackson aan de Savannah River. Dit is het oudste stenen fort in Georgia en heeft samen met de nabij gelegen forten McAllister en Pulaski een belangrijke rol gespeeld in de burgeroorlog (1861 – 1865). In Savannah is een wandeling door het Forsyth Park gelegen in de historische wijk, een aanrader. De basis van het park werd in 1840 aangelegd. Maar ook een bezoek aan het Georgia State Railroad Museum is een leuke optie.

Dag 3: Savannah – Atlanta

(Reistijd: ca. 3 ¾ uur)

Vandaag rijdt u door naar de hoofdstad van de staat Georgia, Atlanta waar u 2 nachten zult verblijven.

Dag 4: Atlanta

Atlanta is een moderne metropool met vele gezichten. Het is bijvoorbeeld de laatste rustplaats van de beroemde dominee Martin Luther King die in de jaren vijftig en zestig een geweldloze strijd voerde tegen de rassenscheiding in de VS. Maar het is ook het hoofdkwartier van het Coca-Cola imperium. In het Coca-Cola Paviljoen kunt u alle drankjes proberen die Coca-Cola produceert en bijzondere Coca-Cola souvenirs kopen. Atlanta is ook de stad van de beroemde CNN studio’s waar u een indrukwekkende rondleiding kunt maken. In downtown Atlanta kunt u geweldig shoppen in Underground Atlanta, een ondergronds winkelcentrum met talloze leuke winkeltjes, bars, restaurants en veel entertainment. Bovengronds is het vanzelfsprekend ook uitstekend ‘shoppen’. Bijvoorbeeld in het mooie Peachtree Center.

Een bezoek aan het Georgia Aquarium is zeker een aanrader. In dit gigantische aquarium leven ruim 100.000 dieren. De meest indrukwekkende bewoners zijn de enorme walvishaaien. Dit is de grootste vissoort op aarde met een gemiddelde lengte van 10 meter en een gewicht tot 15 ton. Het indrukwekkende State Capitol is een National Historic Landmark. Op de tweede verdieping zetelt de gouverneur. Op de vierde verdieping is een museum gevestigd waar u meer te weten komt over de geschiedenis van Georgia.

Dag 5: Atlanta – Great Smoky Mountains NP

(Reistijd: ca. 4 ¼ uur)

De komende dagen staan in het teken van adembenemende natuur. U rijdt vandaag naar het Great Smoky Mountains National Park, één van de grootste beschermde gebieden ten oosten van de Rocky Mountains, waar u 2 nachten in de omgeving zult verblijven. Dit prachtige nationale park, bestaande uit prachtige bossen, watervallen, berg- en heuvelruggen, strekt zich uit over de staten North Carolina en Tennessee.

Dag 6: Great Smoky Mountains NP

Naast het genieten van de prachtige natuur van het Great Smoky Mountains NP, zijn er ook leuke attracties in deze regio zoals het in Pigeon Forge gelegen Dollywood, het Country Music en Theme Park van de beroemde zangeres Dolly Parton met vele leuke attracties en volop live muziek. Of Professor Hacker’s Lost Treasure Golf voor een bijzonder potje mini golf. Het parcours loopt onder watervallen door, speelt zich af onder een neergestort vliegtuig en loopt door diverse grotten.

Een bezoek aan het lokale Elvis Presley Museum is voor de liefhebbers zeker een aanrader. In Pigeon Forge kunt u ook fantastisch shoppen in de meer dan 200 Factory Outlets. Bell Tower Square en Old Mill Outlets zijn de belangrijkste winkelgebieden van Pigeon Forge.

Dag 7: Great Smoky Mountains NP – Chattanooga

(Reistijd: ca. 2 ½ uur)

Vandaag rijdt u letterlijk de Victoriaanse tijd binnen zodra u het plaatsje Chattanooga bereikt. Op het Chattanooga Choo Choo Complex, eigendom van Holiday Inn, waant u zich in vroeger tijd. Eén van de unieke historische gebouwen is het Terminal Station dat nu de lobby van het Holiday Inn Hotel is. Dit station werd geopend in 1909 en is één van de grootste gebouwen in Chattanooga. Loop door de prachtig aangelegde tuinen en bekijk de diverse historische locomotieven. Op dit complex vindt u, naast diverse winkeltjes en restaurants, ook het Model Railroad Museum voor de echte liefhebbers van modeltreinen.

Met de Incline Railway maakt u een unieke treinrit naar de top van Lookout Mountain voor een prachtig vergezicht. U rijdt achterstevoren het station uit en ziet het steeds kleiner worden. Al gauw wordt duidelijk waarom ook het dak van dit treintje ramen heeft. Zodra u stijl omhoog rijdt bieden deze ramen u een uniek panorama over Chattanooga. Ruby Falls is een absolute “must see”. Met een lift daalt u af naar een schitterende grot in Lookout Mountain met als hoogtepunt de inwendige waterval. Dit is absoluut één van de natuurwonderen van de Verenigde Staten!

Dag 8: Chattanooga – Nashville

(Reistijd: ca. 3 ½ uur)

Na het ontbijt verlaat u vandaag Chattanooga en rijdt via Lynchburg naar Nashville, de hoofdstad van de staat Tennessee en het centrum van de country muziek. In Lynchburg staat de distilleerderij van de beroemde Jack Daniels whisky. Vanzelfsprekend kunt u hier even een stop maken voor een bezoekje aan deze wereldberoemde distilleerderij. Hierna rijdt u door naar Nashville, ook wel de ‘Music City USA’ genoemd, voor 3 overnachtingen.

Dag 9: Nashville

De komende dagen kunt u volop genieten van wat Nashville u te bieden heeft. En dat is zeker de moeite waard! Bezoek het Grand Ole Opry, het country music theater waar u wordt bedolven onder authentieke live countrymuziek. In de Country Music Hall of Fame krijgt u een uniek overzicht van de country muziekgeschiedenis. Naast historische gitaren, fotomateriaal en gouden platen staat hier bijvoorbeeld ook de ‘gouden’ piano van Elvis Presley.

Dag 10: Nashville

Vanzelfsprekend vindt u in Nashville bijna overal bars die met de country muziekgeschiedenis te maken hebben en waar regelmatig optredens plaatsvinden. Zeker een bezoekje waard zijn Tootsie ’s Orchid Lounge en de Wildhorse Saloon. In het Tennessee State Museum krijgt u een goede indruk van de bewogen historie van deze regio. Van de oorspronkelijk bewoners tot aan de ‘early settlers’ en de burgeroorlog.

Van een heel andere orde is het indrukwekkende Parthenon, een ‘full scale’ replica van het Parthenon dat in Athene staat. Het werd gebouwd in 1897 ter gelegenheid van de Tennessee Centennial Exposition.

Dag 11: Nashville – Tupelo

(Reistijd: ca. 3 ¾ uur)

Vandaag rijdt u door naar de stad Tupelo in de staat Mississippi voor 1 overnachting. Tupelo is de geboorteplaats 1935 van de in 1977 overleden wereldberoemde zanger Elvis Presley. Hij heeft hier tot zijn 13e gewoond waarna hij met zijn ouders naar Memphis verhuisde. In het Elvis Presley Birthplace & Museum in Tupelo vindt u veel fotomateriaal en memorabilia van Elvis. Op het terrein van het museum staat ook het geboortehuisje van Elvis. Een bezoek aan het Tupelo Automobile Museum, met meer dan 100 bijzondere auto’s, is ook een aanrader.

Dag 12: Tupelo – Memphis

(Reistijd: ca. 1 ¾ uur)

Vandaag rijdt u via het mooie Holly Springs National Forest naar Memphis, de stad van de ‘blues’ en de oorsprong van Rock & Roll. U zult hier 2 nachten verblijven.

Dag 13: Memphis

Vandaag bezoekt u Graceland, de meest heilige muziekgrond van Memphis. Hier woonde Elvis Presley tot aan zijn dood in 1977. Omdat hij hier ook is begraven, is Graceland uitgegroeid tot een bedevaartsoord voor zijn nog altijd vele fans. In 2017 is Graceland groter geworden en opgeknapt. In Graceland ziet u de luxe waarin Elvis leefde zoals zijn privé vliegtuigen en de vele bijzondere auto’s. Maar ook zijn vele exorbitante kostuums die hij tijdens optredens droeg. De ware fan zal hier zeker een dag kunnen doorbrengen.

Een bezoek aan de beroemde Sun Studio op Union Avenue mag eigenlijk niet ontbreken. In deze studio namen in de jaren vijftig veel artiesten hun platen op. Meest bekende is vanzelfsprekend Elvis Presley. Maar dit was ook de studio van Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Johnny Cash, B.B. King en Roy Orbison. In later jaren heeft zelfs U2 in deze studio een aantal nummers opgenomen. Het Memphis Rock ‘n’ Soul Museum laat u niet alleen de historie zien van de blues-, rock- en soulmuziek maar geeft u ook een kijkje in de toekomst van deze muziekgenres.

Memphis is ook de thuishaven van de beroemde Gibson Guitar Factory die u vanzelfsprekend kunt bezichtigen. Na al deze muzikale geschiedenis kunt u even heerlijk bijkomen op Mud Island, een prachtig park gelegen aan de Mississippi River, bereikbaar per monorail. Voor het gezellige avond- en nachtleven in Memphis kunt u het best naar Beale Street gaan, ook wel ‘The Home of the Blues’ genoemd.

Dag 14: Memphis – Vicksburg

(Reistijd: ca. 4 ¾ uur)

U kunt deze dag besluiten om zo snel mogelijk via de Highway naar uw volgende bestemming (Vicksburg) te rijden maar de langere route, langs de Mississippi River, is zeker een aanrader. U passeert dan talloze leuke plaatsjes waaronder Leland waar u een bezoekje kunt brengen aan het Highway 61 Blues Museum waar u het echte ‘Blues’ gevoel kunt ervaren. Leland is ook de geboorteplaats van Jim Henson, de bedenker van de Muppet Shows met Kermit de kikker, die in de jaren 70 een ongekend succes waren. In Leland kunt u een tentoonstelling bezoeken die volledig is gewijd aan deze groene kikkervriend en al zijn kornuiten.

Nabij Winterville kunt u een bezoek brengen aan Winterville Mounds. Deze historische locatie was tussen 1000 en 1450 AD een belangrijke ceremoniële plaats voor Native Americans. Het gebied telt nu nog ruim 12 grafheuvels van de oorspronkelijke 23 waarvan de Waterloo met 55 meter de hoogste is. Diverse opgravingen hebben een schat aan informatie en authentieke gebruiksvoorwerpen opgeleverd. Hierna rijdt u door naar het historische Vicksburg, bekend van de Slag bij Vicksburg die een keerpunt in de Amerikaanse Burgeroorlog betekende. Hier gaf het Zuidelijke leger zich op 4 juli 1863 over aan de het Noordelijke leger. In het Vicksburg National Military Park staan diverse gereconstrueerde forten die herinneren aan deze bloedige strijd. In het uit 1858 daterende Old Court House Museum krijgt u een geweldige beeldende indruk van het leven in Vicksburg rond de tijd van de Slag om Vicksburg.

Voor Coca-Cola fans is een bezoek aan het Biedenham Coca-Cola Museum een aanrader. Hier werd in 1894 voor het eerst Coca-Cola gebotteld in Vicksburg. Met de Mississippi River bijna letterlijk aan uw voeten is het vanzelfsprekend dat u vanaf diverse plaatsen ook een unieke rondvaart op deze indrukwekkende rivier kunt maken.

Dag 15: Vicksburg – Natchez

(Reistijd: ca. 1 ½ uur)

In Natchez, uw volgende reisdoel, staan nog altijd meer dan 500 Antebellum Mansions, ofwel villa’s uit deze vooroorlogse tijd. In Natchez woonden in die tijd de meeste miljonairs van Amerika, meestal rijk geworden van de katoenhandel. Een bezoek aan één van de vele adembenemende plantagewoningen brengt u absoluut in vroeger sferen. Ook een rondrit per paardenkoets door downtown Natchez brengt deze historie weer helemaal tot leven. In Grand Village komt u alles te weten over de leefwijze en de cultuur van Natchez indianen die hier vanaf ongeveer 1200 AD leefden. Terug in Natchez kunt u heerlijk winkelen en eten in het kadegebied van Natches Under-The-Hill. Dit gebied stond in vroeger tijd bekend om de vele duistere saloons, bordelen en casino’s. Ook kunt u vanaf hier een rondvaart op de Mississippi River maken met de Mississippi Queen, een historische radarboot. Daarna kunt u nog even genieten van een prachtige zonsondergang bij Ol’Man River.

Dag 16: Natchez – Lafayette

(Reistijd: ca. 2 ¾ uur)

Vandaag rijdt u naar Lafayette waar u ook zult overnachten. Deze plaats is de hoofdstad van French Louisiana. In deze regio zult u vele invloeden aantreffen van diverse culturen zoals de Franse, Spaanse, Caribische en Indiaanse cultuur. Vanzelfsprekend ook in de diverse Cajun en Creoolse keukens met gerechten als Tom Yam Pla in a Bowl, jambalaya, crawfish en gumbo. Cajun is de verbastering van Acadian. Acadians waren verdreven kolonisten uit Canada die zich hier rond 1750 vestigden en zich voegden bij de al aanwezige vele Franse immigranten. Er ontstond ook een sterke alliantie tussen deze immigranten en de oorspronkelijke bewoners, de Mi’kmaq indianen. U zult begrijpen dat hierdoor een enorme smeltkroes is ontstaan tussen de diverse culturen. In het Acadian Village Museum en in het Vermilionville Museum wordt dit perfect toegelicht. Een bezoekje dus zeker waard! Door de vele invloeden van de diverse culturen is er in en om Lafayette altijd wel een festival of feest. U zult zich dan ook uitstekend kunnen vermaken in deze bijzondere plaats!

Dag 17: Lafayette – New Orleans

(Reistijd: ca. 2 ½ uur)

Uw volgende bestemming is New Orleans. Hier zult u twee nachten verblijven. Onderweg maakt u eerst een stop bij de Oak Alley Plantation in St. James Parish. Deze prachtige plantage-villa werd in 1837 gebouwd door Jacques Telespore Roman, de eigenaar van de toenmalige suikerplantage. Uniek is de 240 meter lange laan die vanaf de plantage-villa tot aan de oever van de Mississippi River loopt. Aan beide zijden staan talloze eikenbomen die hier al begin 18e eeuw werden geplant.

Hierna rijdt u door naar de hoofdstad van Louisiana, Baton Rouge. In het USS Kidd Museum kunt u ervaren hoe het maritieme leven was ten tijde van de 2e wereldoorlog. Eén van de mooiste gebouwen van Louisiana is zeker het Old State Capitol in Baton Rouge. Dit unieke neogotische gebouw lijkt nog het meest een mix van een middeleeuws kasteel en een kerk. Ook het interieur is in één woord prachtig! In dit bijzondere gebouw is ook een museum gevestigd over staatpolitiek. In het LSU Rural Life Museum krijgt u een geweldig overzicht van twee eeuwen plattelandsleven in deze regio. Het complex bestaat uit diverse secties , zowel binnen als buiten, omgeven door prachtige tuinen. Hierna rijdt u door naar New Orleans.

Dag 18: New Orleans

Jazz, blues, zydeco, cajun en funk. U vindt het bijna op elke hoek van de straat in New Orleans! Een bruisende stad vol gezellige bars, uitstekende restaurants en vanzelfsprekend vele jazz clubs. Maar New Orleans biedt u ook ruim 10 prachtige stadsparken waar u heerlijk kunt relaxen. Om in een korte tijd op een leuke manier veel te zien van New Orleans is een rit per historische tram een aanrader. Er zijn drie lijnen, St. Charles, Canal Street en Riverfront, die elk vanuit de binnenstad vertrekken naar verschillende wijken. U kunt natuurlijk steeds losse kaartjes kopen maar met een dag pas kunt u een hele dag onbeperkt ‘trammen’ en op- en afstappen waar u maar wilt! Omdat New Orleans op moerasgrond is gebouwd, worden overledenen bovengronds bijgezet. Hierdoor ontstonden unieke begraafplaatsen met talloze indrukwekkende mausolea die dateren vanaf begin 1700. Eén van de meest indrukwekkende is St. Louis Cemetery waar u een rondleiding kunt krijgen.

Dag 19: New Orleans – Pensacola Beach

(Reistijd: ca. 4 uur)

Na het ontbijt rijdt u naar de meest westelijke stad van de staat Florida, Pensacola. In deze regio zult 3 nachten verblijven.

Dag 20 en 21: Pensacola Beach

De komende twee dagen kunt u genieten van de heerlijke temperatuur, het kristalheldere zeewater en de parelwitte stranden van Pensacola Beach aan de Golf van Mexico. U verblijft in de Fort Walton Beach Area dat ligt tussen Pensacola en Panama City Florida. Pensacola Beach ligt op Santa Rosa Island, één van de langste barrière eilanden ter wereld. In 2016 werd Pensacola Beach verkozen tot beste East Coast Beach. De Gulf Island National Seashore bij Pensacola Beach is de langste, beschermde kuststrook van Amerika. Vanzelfsprekend kunt u hier niet alleen heerlijk luieren op de prachtige stranden maar ook vele watersporten ondernemen zoals duiken, surfen, parasailen, paragliden, waterskiën en jetskiën. Of een boottocht maken om dolfijnen te spotten of te vissen.

Maar Pensacola is niet uitsluitend zee en strand. Er is ook geschiedenis te vinden. Bijvoorbeeld Fort Pickens , daterend uit 1829. Het fort is gelegen op het uiterste puntje van Santa Rose Island. Of het National Naval Aviaton Museum, het grootste marine luchtvaart museum ter wereld. Hier kunt u zich vergapen aan meer dan 150 prachtig gerestaureerde marine vliegtuigen. Er zijn meerdere musea de moeite waard zoals het Civil War Soldiers Museum en T.T. Wentworth Jr. Florida State Museum. Kortom: Pensacola is een geweldige locatie om uw prachtige rondreis mee af te sluiten.

Dag 22: Vertrek vanuit Pensacola

Vandaag is uw laatste dag in Pensacola. U rijdt naar de luchthaven waar u de huurauto inlevert en afhankelijk van uw boeking vervolgens terugvliegt naar Amsterdam of Brussel.

Dag 23: Aankomst in Amsterdam

Afhankelijk van uw boeking, landt u vandaag in Amsterdam of Brussel. Dit is het einde van uw prachtige rondreis Rhythms of the South waaraan u absoluut met heel veel plezier zult terugdenken.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis Rhythms of the South combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking

Prijs is exclusief:

 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar uw hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je rondreis Rhythms of the South aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart u kostbare tijd tijdens de rondreis.

Swamp & Bayou Tour

Vaar in een aangepaste moerasboot door Zuid-Louisiana en een deel van het Jean Lafitte Nationaal Historisch Park - Barataria Preserve. Gidsen zullen de mysteries van de moerassen, Bayous en de Cajun "Joie de Vivre" onthullen en u krijgt gegarandeerd krokodillen te zien!

Prijzen
€ 40,- per volwassen persoon
€ 22,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

New Orleans Cemetery Walking Tour

Met een spookachtige geschiedenis is het geen wonder dat reizigers meestal graag New Orleans beroemde rustplaatsen willen verkennen. Sommige van hen dateert uit de late 1700’s.

Prijzen
€ 15,- per volwassen persoon
€ 9,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Memphis Rock n Soul Museum & Memphis Music Hall of Fame Combo Ticket

Memphis wordt ook wel de muziekstad van de wereld genoemd. Dit heeft te maken met het feit dat er vele muziekstijlen zijn ontstaan waaronder de rock-'n-roll. Bekende artiesten uit Memphis zijn o.a. B.B. King en Elvis Presley. Met dit ticket krijgt u toegang tot het prachtige Rock 'n Roll Museum en de Memphis Music Hall of Fame.

Prijzen
€ 17,- per volwassen persoon
€ 13,- per kind (niet ouder dan 17 jaar)

Graceland Elvis Experience Tour + Airplanes

Elvis kocht een Convair 880 in april 1975 en noemde het Lisa Marie naar zijn dochter. Hij besteedde meer dan 800.000 dollar aan het opnieuw inrichten van het vliegtuig. Wandel door deze aangepaste jet die beschikt over een woonkamer, een vergaderzaal, een zitkamer en een eigen slaapkamer, evenals vergulde veiligheidsgordels, suède stoelen, met leer bedekte tafels en een 24 karaat gouden wasbak.

Prijzen
€ 58,- per volwassen persoon
€ 30,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

Graceland Mansion Only Tour

Een bezoek aan Elvis Presleys Graceland is de ultieme rock n' roll pelgrimstocht die u op een onvergetelijke reis mee neemt en bewijst waarom, 40 jaar na zijn overlijden, Elvis de KING is.

Prijzen
€ 37,- per volwassen persoon
€ 17,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

Memphis Music Attraction Pass

Bij de Memphis Music Attraction Pas zijn de volgende bezienswaardigheden inbegrepen: Graceland Platinum Admission, Rock n Soul Admission, Stax Museum of American Soul Music Admission en de Sun Studio Admission.

Prijzen
€ 95,- per volwassen persoon
€ 48,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

Historic Tennessee Tour

Twee van de beroemdste historische herenhuizen in het zuidoosten van Tennessee zijn The Hermitage, Home of President Andrew Jackson en het statige Belle Meade Plantation. Geniet van een leuke tour door deze twee herenhuizen.

Prijzen
€ 64,- per volwassen persoon
€ 33,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

Nashville Music Attraction Pass

Deze geweldige Nashville Music Attraction Pass geeft u toegang tot vier populaire attracties in Nashville, waaronder de Country Music Hall of Fame, Studio B, het Ryman Auditorium en het gloednieuwe Johnny Cash Museum.

Prijzen
€ 95,- per volwassen persoon
€ 77,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

Behind-the-Scenes CNN Tour

Bezoek het hoofdkantoor van CNN en luister hoe CNN de wereldwijde leider in het nieuws werd. U krijgt een rondleiding van 50 minuten met uw eigen gids door het enorme CNN Center. Zie hoe een live-uitzending wordt geproduceerd en verzonden naar kijkers over de hele wereld.

Prijzen
€ 15,- per volwassen persoon
€ 12,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Coca Cola Tour

Bezoek de kluis waar de legendarische geheime formule voor Coca-Cola beveiligd opgeborgen ligt. De geheime formule van Coca-Cola is meer dan 125 jaar oud. Hier kunt u de legendarische fris drank zoals die in de hele wereld wordt geschonken gratis proeven.

Prijzen
€ 17,- per volwassen persoon
€ 13,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. U ontvangt van ons een e-voucher welke u lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naams gebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

*) Genoemde vanaf tarieven op onze website zijn gebaseerd op 4 personen voor reizen in het laagseizoen.

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.