Rondreis Florida en Deep South

Rondreis Florida en Deep South is een gevarieerde rondreis langs parelwitte stranden en de grootste muziek steden van Amerika. Tijdens de 16-daagse rondreis verblijf je een aantal dagen in New Orleans, Memphis en Nashville. Dit zijn de steden van de jazz-, blues-, rock- en soulmuziek en van de gezellige bars, uitstekende restaurants en vanzelfsprekend de vele jazz clubs. Daarnaast ontdek je alles wat Florida te bieden heeft: een heerlijke temperatuur, kristalhelder zeewater, parelwitte stranden en de vele beroemde attractieparken.

Gevarieerde reis met stranden en muziek steden

Deze 16-daagse rondreis Florida en Deep South begint in Pensacola. Pensacola staat bekend om zijn prachtige stranden zoals Pensacola Beach aan de Golf van Mexico. Hier kun je lekker van de zon genieten, zwemmen, duiken, surfen, waterskiën en ga zo maar door. Na 2 dagen aan het strand rij je verder naar New Orleans, Memphis, Nashville en Atlanta. In deze geweldige steden verblijf je steeds een aantal dagen. Een echte aanrader om te doen is een bezoek brengen aan Graceland en het Grand Ole Opry country music theater.

Na je bezoek aan Atlanta kun je ervoor kiezen om terug te vliegen naar Nederland vanuit Pensacola. Of je kunt de rondreis uitbreiden met een aantal dagen Orlando / Kissimmee. Hier verblijf je in een hotel, appartement of privé villa met eigen zwembad. Florida staat bekend om zijn vele attractieparken zoals Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Disvovery Cove en het indrukwekkende Kennedy Space Center. Naast al deze attractieparken kun je bijvoorbeeld ook heerlijk relaxen in Cocoa Beach of aan één van de prachtige meren van Ocala National Forest. Rondreis Florida en Deep South wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper.

Wij verzorgen graag jouw rondreis Florida en Deep South

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis Florida en Deep South

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Pensacola (Florida)
 • Dag 02: Pensacola
 • Dag 03: Pensacola – New Orleans
 • Dag 04: New Orleans
 • Dag 05: New Orleans – Natchez
 • Dag 06: Natchez – Memphis
 • Dag 07: Memphis
 • Dag 08: Memphis – Nashville
 • Dag 09: Nashville
 • Dag 10: Nashville – Atlanta
 • Dag 11: Atlanta
 • Dag 12: Atlanta – Orlando / Kissimmee
 • Dag 13: Orlando / Kissimmee
 • Dag 14: Orlando / Kissimmee
 • Dag 15: Orlando – Amsterdam of Brussel
 • Dag 16: Aankomst in Amsterdam of Brussel

Dagomschrijving rondreis Florida en Deep South

Hier vind je de dagomschrijvingen van de standaard rondreis Florida en Deep South.

Dag 1: Aankomst in Pensacola (Florida)

Vandaag vlieg je vanaf Amsterdam of Brussel naar Pensacola in Florida. Bij het vliegveld staat je huurauto klaar waarmee je naar je hotel in Pensacola rijdt. Hier kun je heerlijk bij komen van de vliegreis. Pensacola ligt in het noordelijke deel van Florida en is daarom een perfecte startplaats voor deze mooie rondreis Deep South and Florida.

Dag 2: Pensacola

Vandaag kun je genieten van de heerlijke temperatuur, het kristalheldere zeewater en de parelwitte stranden van Pensacola Beach aan de Golf van Mexico. Je verblijft in Fort Walton Beach Area, dit ligt tussen Pensacola en Panama City Florida. Pensacola Beach ligt op Santa Rosa Island, één van de langste barrière eilanden ter wereld. In 2016 werd Pensacola Beach verkozen tot beste East Coast Beach. De Gulf Island National Seashore bij Pensacola Beach is de langste, beschermde kuststrook van Amerika. Logisch dat je hier niet alleen heerlijk kunt luieren op de prachtige stranden maar ook watersporten zoals duiken, surfen, parasailen, paragliden, waterskiën en jetskiën kun je hier erg goed doen. Of maak een boottocht om dolfijnen te spotten of om heerlijk te vissen op zee.

Maar Pensacola is niet uitsluitend zee en strand. Er is ook geschiedenis te vinden. Bijvoorbeeld Fort Pickens, daterend uit 1829. Het fort is gelegen op het uiterste puntje van Santa Rose Island. Of bezoek het National Naval Aviaton Museum, dit is het grootste marine luchtvaart museum ter wereld. Je kunt je hier vergapen aan meer dan 150 prachtig marine vliegtuigen. Er zijn meerdere musea de moeite waard om te bezoeken zoals het Civil War Soldiers Museum en het T.T. Wentworth Jr. Florida State Museum. Kortom: Pensacola is een geweldige locatie om je prachtige rondreis mee te beginnen.

Dag 3 en 4: Pensacola – New Orleans

(ca. 326 km)

Je volgende bestemming is New Orleans. Onderweg maak je een stop bij de Oak Alley Plantation in St. James Parish. Deze prachtige plantage-villa werd in 1837 gebouwd door Jacques Telespore Roman, de eigenaar van de toenmalige suikerplantage. Uniek is de 240 meter lange laan die vanaf de plantage-villa tot aan de oever van de Mississippi River loopt. Aan beide zijden staan talloze eikenbomen die hier al begin 18e eeuw werden geplant.

Jazz, blues, zydeco, cajun en funk. Je vindt het bijna op elke hoek van de straat in New Orleans! Een bruisende stad vol gezellige bars, uitstekende restaurants en vanzelfsprekend vele jazz clubs. Maar New Orleans biedt je ook ruim 10 prachtige stadsparken waar je heerlijk kunt wandelen. Omdat New Orleans op moerasgrond is gebouwd, worden overledenen bovengronds bijgezet. Hierdoor ontstonden unieke begraafplaatsen met talloze indrukwekkende mausolea die dateren vanaf begin 1700. Eén van de meest indrukwekkende is St. Louis Cemetery waar je een rondleiding kunt krijgen.

Dag 5: New Orleans – Natchez

(ca. 271 km)

Vandaag is Natchez je nieuwe reisdoel. In Natchez staan nog altijd meer dan 500 Antebellum Mansions, ofwel villa’s uit de vervlogen tijd. In Natchez woonden in die tijd de meeste miljonairs van Amerika, meestal rijk geworden van de katoenhandel. Een bezoek aan één van de vele gigantische plantagewoningen brengt je absoluut in vroeger sferen. In Grand Village kom je alles te weten over de leefwijze en de cultuur van Natchez indianen die hier vanaf ongeveer 1200 AD leefden. In Natchez kun je heerlijk winkelen en eten in het kadegebied van Natchez Under-The-Hill. Dit gebied stond in vroeger tijd bekend om de vele duistere saloons, bordelen en casino’s. Je kunt vanaf hier een rondvaart op de Mississippi River maken met de Mississippi Queen, een historische radarboot met een prachtige zonsondergang bij Ol’ Man River.

Dag 6: Natchez – Memphis

(ca. 490 km)

Vandaag rij je van Natchez naar Memphis in Tennessee. Memphis is de stad van Elvis, de ‘blues’ en de Rock & Roll muziek is hier ontstaan.

Dag 7: Memphis

Vandaag bezoek je Graceland, de meest heilige muziekgrond van Memphis. Hier woonde Elvis Presley tot aan zijn dood in 1977. Omdat hij hier ook is begraven, is Graceland uitgegroeid tot een bedevaartsoord voor zijn nog altijd vele fans. In 2017 is Graceland groter geworden en opgeknapt. In Graceland zie je de luxe waarin Elvis leefde zoals zijn privé vliegtuigen en de vele bijzondere auto’s. Maar ook zijn vele exorbitante kostuums die hij tijdens optredens droeg. De ware fan zal hier zeker een dag kunnen doorbrengen.

Een bezoek aan de beroemde Sun Studio op Union Avenue mag eigenlijk niet ontbreken. In deze studio namen in de jaren vijftig veel artiesten hun platen op. Meest bekende is vanzelfsprekend Elvis Presley. Maar dit was ook de studio van Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Johnny Cash, B.B. King en Roy Orbison. In later jaren heeft zelfs U2 in deze studio een aantal nummers opgenomen. Het Memphis Rock ‘n’ Soul Museum laat je niet alleen de historie zien van de blues-, rock- en soulmuziek maar geeft je ook een kijkje in de toekomst van deze muziekgenres. Memphis is ook de thuishaven van de beroemde Gibson Guitar Factory die je vanzelfsprekend kunt bezichtigen. Na al deze muzikale geschiedenis kun je even heerlijk bijkomen op Mud Island, een prachtig park gelegen aan de Mississippi River, bereikbaar per monorail. Voor het gezellige avond- en nachtleven in Memphis kan je in Beale Street terecht.

Dag 8 en 9: Memphis – Nashville

(ca. 340 km)

Op dag 8 van de rondreis rij je van Memphis naar Nashville. De komende dagen kun je genieten van wat Nashville je te bieden heeft. Bezoek het Grand Ole Opry, het country music theater waar je wordt bedolven onder authentieke live countrymuziek. In de Country Music Hall of Fame krijg je een uniek overzicht van de country muziekgeschiedenis. Naast historische gitaren, fotomateriaal en gouden platen staat hier bijvoorbeeld ook de ‘gouden’ piano van Elvis Presley.

Vanzelfsprekend vindt je in Nashville bijna overal bars die met de country muziekgeschiedenis te maken hebben en waar regelmatig live optredens plaatsvinden. Zeker een bezoek waard zijn Tootsie ’s Orchid Lounge en de Wildhorse Saloon. In het Tennessee State Museum krijg je een goede indruk van de bewogen geschiedenis van deze regio. Van de oorspronkelijk bewoners tot aan de ‘early settlers’ en de burgeroorlog. Van een heel andere orde is het indrukwekkende Parthenon, een “full scale” replica van het Parthenon dat in Athene staat. Het werd gebouwd in 1897 ter gelegenheid van de Tennessee Centennial Exposition.

Dag 10 en 11: Nashville – Atlanta

(ca. 400 km)

Na je verblijf in Nashville rij je verder naar Atlanta. Atlanta is een moderne metropool. Het is bijvoorbeeld de laatste rustplaats van de beroemde dominee Martin Luther King die in de jaren vijftig en zestig een geweldloze strijd voerde tegen de rassenscheiding in de VS. Maar het is ook het hoofdkwartier van het Coca-Cola imperium. In het Coca-Cola Paviljoen kan je alle drankjes proberen die Coca-Cola wereldwijd produceert en bijzondere Coca-Cola souvenirs kopen. Atlanta is ook de stad van de beroemde CNN studio’s waar ’s werelds langste / hoogste roltrap is.

Een aanrader is om een indrukwekkende rondleiding te maken langs de CNN studio’s. In downtown Atlanta kun je shoppen in Underground Atlanta. Bovengronds is het vanzelfsprekend ook uitstekend ‘shoppen’. Bijvoorbeeld in het mooie Peachtree Center. Het indrukwekkende State Capitol is een National Historic Landmark. Op de tweede verdieping zetelt de gouverneur. Op de vierde verdieping is een museum gevestigd waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van Georgia de stad van de legendarische Ray Charles.

Dag 12: Atlanta – Pensacola of Atlanta – Orlando / Kissimmee

(reis naar Orlando / Kissimmee ca. 725 km)

Deze dag kun je beslissen of je naar Pensacola rijdt om terug naar huis te vliegen of om door te rijden naar Orlando / Kissimmee. Hier kun je een paar dagen uit rusten van de vele indrukken die je hebt op gedaan tijdens je rondreis. In Kissimmee kun je zowel in een hotel, appartement of in een privé villa met zwembad verblijven. Hier zijn legio opties om het jezelf zo makkelijk en zo luxe als mogelijk te maken.

Als je kiest om de rondreis te verlengen met een aantal dagen Orlando / Kissimmee heb je een lange rij dag voor de boeg die zeker de moeite waard is. Niet de rit naar wel je eind bestemming, richting Disney, Universal en SeaWorld. Florida is tenslotte de speeltuin voor jong en oud. Orlando staat vooral bekend om het grootste Disneypark: Walt Disney World. In tegenstelling tot Disneyland in Californië is dit attractiepark vele malen groter. Om je een idee te geven: Disneyland Parijs past in zijn geheel op de parkeerplaats van Walt Disney World! Eigenlijk bestaat Walt Disney World uit 4 themaparken: Magic Kindom. Epcot Center, de Disney Hollywood Studio’s en Disney’s Animal Kingdom. Daarnaast heb je nog keuze uit 2 grote ‘waterfun’ parken en Disney Springs het vroegere Down Town Disney. Wil je echt alle Disney themaparken uitgebreid bezoeken? Wij raden je dan ook aan hiervoor meerdere dagen te reserveren.

Dag 13: Orlando / Kissimmee

Vandaag kan je kiezen voor een bezoek aan filmindustrie. Breng een bezoek aan de Universal Studio’ s Florida & Universal’ s Islands of Adventure of de Disney Hollywood Studio’s. Op deze film themaparken tref je vele attracties aan, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Je zult versteld staan van de vele immense filmdecors die nog regelmatig gebruikt worden. Het kan zelfs zomaar voorkomen dat je getuige bent van een opname voor een werkelijke film! Een andere aanrader is SeaWorld met haar indrukwekkende Orka shows, dolfijnen shows en de hilarische show van de zeeleeuwen. Daarnaast zijn er nog vele andere waterdieren en attracties in dit prachtige attractiepark. Naast al deze attractieparken beschikt de Orlando regio ook over een aantal prachtige shopping malls zoals de gigantische Florida Mall, de zeer luxe Mall at Millenia en een aantal Outlet Shopping Malls aan de International Drive.

Dag 14: Orlando / Kissimmee

Vanuit je verblijf rij je in ongeveer één uur naar het futuristische Kennedy Space Center. Hier lanceerde NASA al haar ruimtereizen. Per touringcar kun je een rondleiding krijgen langs diverse indrukwekkende locaties op dit terrein. Opvallend is de gigantische hangaar van de Space Shuttle. Hierop staat de Amerikaanse vlag afgebeeld die klein lijkt maar een oppervlakte heeft van een voetbalveld! De tour leidt je langs het Apollo/Saturn Center waar je de legendarische Saturn raket, de Lunar Module en de Service Module uit het maan-programma van weleer kunt bekijken. In het Firing Room Theater kun je de lancering van de Apollo 8 meemaken alsof het op dat moment plaatsvindt.

In het International Space Center kun je zelf aanschouwen hoe NASA werkt aan toekomstige ruimtereizen. In de verte zie je het lanceerplatform staan van waaruit alle ruimtereizen begonnen en nog altijd beginnen. Het is mogelijk om een additionele tour te boeken, de NASA Up-Close Tour, die je zo dicht mogelijk bij dit immense platform brengt. Na je bezoek aan het Kennedy Space Center is een bezoek aan het nabijgelegen Cocoa Beach zeker een aanrader. Hier kun je even lekker uitwaaien op één van de prachtige stranden. In dit paradijs voor surfers kun je heerlijk luieren op Cocoa Beach Pier of genieten van een lekker koel drankje op het terras van de vele bars. Op ongeveer anderhalf uur rijden van Orlando ligt het dichtbeboste Ocala National Forest. In dit prachtige gebied zijn ook een aantal prachtige meren waarop je kunt kanoën of waarin je kunt snorkelen, mits je sneller bent dan de krokodillen.

Een andere natuurbestemming is Wekiwa Springs State Park. Dit natuurgebied is gelegen aan de bovenloop van de Wekiva River. In dit park is ruim 20 kilometer aan wandelroutes voor je uitgezet met op diverse plaatsen geweldige vergezichten! Dit gebied geeft je meteen een goede indruk van hoe Florida er in de tijd van de Timucuan Indianen moet hebben uitgezien. Vanzelfsprekend kun je ook hier heerlijk op en in het water recreëren! Ben je meer van actie en adrenaline ga dan naar Devil’s Den Spring 5390 NE 180th Ave Williston, FL 32696 hier kun je snorkelen en Scuba diving beoefenen. Of bezoek Daytona Beach met haar Daytona International Speedway, Nascar Headquarters en uitgebreide stukken strand waar het goed toeven is!

Dag 15: Orlando – Amsterdam of Brussel

Vandaag is het helaas je laatste dag in het zonnige Florida. Je rijdt richting de luchthaven van Orlando waar je de huurauto inlevert. Een Monorail brengt je naar de vertrekhal van de luchthaven. Je vliegt vervolgens terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 16: Einde rondreis Florida en Deep South

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Orlando je landt de volgende ochtend op Amsterdam Schiphol of Brussel. Je geweldige rondreis Florida en Deep South is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class (met tussenstop)
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in comfortabele accommodaties o.b.v. logies en soms een gratis ontbijtje

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag van € 5,- per persoon.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Offerte op maat

Onze reizen zijn zeker ook bedoeld als inspiratie voor jouw eigen Amerikareis. Wil je juist korter of langer reizen en heb je zelf al een plan gemaakt voor je route? Laat ons weten hoelang en met hoeveel personen je de reis wilt maken en hoe je de kamerverdeling zou willen hebben. Wij maken graag een offerte geheel op maat. Als maatwerkspecialist is dat voor ons geen enkel probleem.

Amerika - Rondreis Florida en Deep South

Impressies

Rondreis Florida en Deep South

Regio's bij deze reis

Rondreis Florida en Deep South
Deep South
Florida

Benieuwd naar onze reizen in de Deep South?

Bekijk hier ons aanbod
Amerika
Rondreis Deep South
17 dagen jan – dec

Een unieke vakantie door de zuidelijke staten van Amerika. Deze rondreis voert je niet alleen langs de roots van de muziekgeschiedenis met plaatsen als Memphis en New Orleans. Maar ook door de prachtige natuur van deze regio. Met de rondreis Deep South ervaar je het enorme contrast tussen de landelijke en stedelijke gebieden dat zo typerend is voor deze regio. Deze geweldige rondreis biedt een unieke combinatie van muziek, natuur, geschiedenis en cultuur. Zoals The Blues gaat, zo gaat deze Rondreis Deep South, meeslepend De 17-daagse rondreis Deep South begint in de stad Atlanta en eindigt in de stad New Orleans in de staat Louisiana. Deze rondreis laat je de mooiste bezienswaardigheden zien van het ‘diepe zuiden’ van Amerika. Zo kun je o.a. een bezoek brengen in Atlanta aan het Coca Cola hoofdkantoor en volg een indrukwekkende rondleiding door de beroemde CNN studio’s. Aan prachtige natuurgebieden is tijdens de reis geen gebrek, zo breng je een bezoek aan de Great Smokey Mountains National Park. Dit is één van de grootste beschermde gebieden ten oosten van de Rocky Mountains. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens je rondreis is Dollywood. Dollywood is het Country Music en Theme Park van de beroemde zangeres Dolly Parton met veel leuke attracties en volop live muziek. In Nashville, Memphis en New Orleans kun je genieten van de gezellige bars, uitstekende restaurants en heerlijke live muziek. Een echte aanrader is een bezoek aan de Country Music Hall of Fame in Nashville. Naast historische gitaren, fotomateriaal en gouden platen staat hier bijvoorbeeld ook de ‘gouden’ piano van Elvis Presley. Rondreis Deep South wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw rondreis Deep South Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kun je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1980 p.p.
Amerika
Rondreis Rhythms of the South
23 dagen jan – dec

Rondreis Rhythms of the South is een musicale rondreis. Deze rondreis brengt je naar de grootste muziek steden van Amerika zoals Nashville, Memphis en New Orleans. De rondreis Rhythms of the South zit boordevol jazz-, blues-, rock- en soulmuziek. Je bezoekt bruisende steden vol gezellige bars, uitstekende restaurants en vanzelfsprekend vele muziek clubs. Daarnaast ontdek je ook de prachtige historie en is er aan natuur ook geen gebrek. Een rondreis vol met jazz-, blues-, rock- en soulmuziek Deze 23-daagse rondreis Rhythms of the South is precies zoals de rock- en blueslegende Fats Domino was: uitbundig, jazzy, blues en altijd alles met een glimlach. De rondreis begint in Jacksonville in Florida en eindigt in Pensacola in Florida. De reis neemt je mee naar alles wat met jazz-, blues-, rock- en soulmuziek te maken heeft. Zo kun je een bezoek brengen aan Grand Ole Opry, dit is het Country Music Theater waar je wordt bedolven onder authentieke live countrymuziek. En als muziek liefhebber moet je zeker naar een live concert gaan in de Country Music Hall of Fame in Nashville. Voor de echte Elvis fan mag een bezoek aan Graceland tijdens deze rondreis niet ontbreken. Tussen alle muziek door maak je ook kennis met de prachtige natuur in Great Smoky Mountains National Park en de parelwitte stranden van Pensacola Beach aan de Golf van Mexico. Rondreis Rhythms of the South wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw rondreis Rhythms of the South Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 2190 p.p.
Amerika
Rondreis Florida en Deep South
16 dagen jan – dec

Rondreis Florida en Deep South is een gevarieerde rondreis langs parelwitte stranden en de grootste muziek steden van Amerika. Tijdens de 16-daagse rondreis verblijf je een aantal dagen in New Orleans, Memphis en Nashville. Dit zijn de steden van de jazz-, blues-, rock- en soulmuziek en van de gezellige bars, uitstekende restaurants en vanzelfsprekend de vele jazz clubs. Daarnaast ontdek je alles wat Florida te bieden heeft: een heerlijke temperatuur, kristalhelder zeewater, parelwitte stranden en de vele beroemde attractieparken. Gevarieerde reis met stranden en muziek steden Deze 16-daagse rondreis Florida en Deep South begint in Pensacola. Pensacola staat bekend om zijn prachtige stranden zoals Pensacola Beach aan de Golf van Mexico. Hier kun je lekker van de zon genieten, zwemmen, duiken, surfen, waterskiën en ga zo maar door. Na 2 dagen aan het strand rij je verder naar New Orleans, Memphis, Nashville en Atlanta. In deze geweldige steden verblijf je steeds een aantal dagen. Een echte aanrader om te doen is een bezoek brengen aan Graceland en het Grand Ole Opry country music theater. Na je bezoek aan Atlanta kun je ervoor kiezen om terug te vliegen naar Nederland vanuit Pensacola. Of je kunt de rondreis uitbreiden met een aantal dagen Orlando / Kissimmee. Hier verblijf je in een hotel, appartement of privé villa met eigen zwembad. Florida staat bekend om zijn vele attractieparken zoals Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Disvovery Cove en het indrukwekkende Kennedy Space Center. Naast al deze attractieparken kun je bijvoorbeeld ook heerlijk relaxen in Cocoa Beach of aan één van de prachtige meren van Ocala National Forest. Rondreis Florida en Deep South wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw rondreis Florida en Deep South Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1725 p.p.
Amerika
Rondreis Bluegrass & Bourbon Trail
12 dagen jan – dec

Reis door het diepe zuiden waar de muziek en bourbon centraal staan. Kom meer te weten over de verschillende muziektradities van het land in de stad Memphis. Deze rondreis Bluegrass & Bourbon Trail komt door de Bluegrass staat van Amerika, Kentucky. En door de stad Nashville, de plek waar iedere muziekliefhebber minstens een keer in zijn leven moet zijn geweest. Bluegrass & Bourbon Trail: Muziek en Bourbon staan centraal Deze 12-daagse rondreis Bluegrass & Bourbon Trail begint en eindigt in Memphis. De rondreis gaat door het diepe zuiden waar muziek en bourbon centraal staan. Je reis begint in de gezellige Tennessee-stad Memphis met zijn rijke muziektradities, zoals Elvis. Je reist verder door Tennessee naar de stad Chattanooga, gelegen in een van de uitlopers van de Appalachian Mountains. Je vervolgt de weg verder naar Kentucky, ook wel de Bluegrass- staat genoemd, vanwege het speciale gras dat hier groeit. Het is een perfecte regio om paarden te fokken. Op een gegeven moment leefden in deze staat meer paarden dan mensen. Maar je vindt hier ook prachtige bourbon-distilleerderijen, ambachtelijke brouwerijen. De reis eindigt in de Country Music Capital of the World, een plek die alle muziekliefhebbers minstens één keer in hun leven moeten bezoeken. Wij verzorgen graag jouw rondreis Bluegrass & Bourban Trail Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1680 p.p.
Amerika
Rondreis Musical Roots of the South
17 dagen jan – dec

Deze rondreis Musical Roots of the South is perfect voor de echte muziekliefhebber. De reis bestaat namelijk alleen maar uit muzikale hoogtepunten. Je begint in de stad Dallas in Texas en eindigt in Charleston in South Carolina. Musical Roots of the South: een muzikale vakantie Deze 17-daagse rondreis Musical Roots of the South begint in de stad Dallas in de staat Texas en eindigt in Charleston in de staat South Carolina. Deze rondreis is perfect als je een echte muziekliefhebber bent. De rondreis zit vol met muzikale hoogtepunten. Breng in de verschillende steden een bezoek aan de bars waar ze live muziek spelen. Een aantal hoogtepunten van deze reis zijn; ga naar het historische Deep Ellum, waar meer dan 30 locaties zijn waar je kunt genieten van livemuziek. Bezoek in Houston de White Oak Music Hall, waar sinds de opening in 2016 een aantal topbands hebben gespeeld. Geniet van een historische jazzmuziek-tour over de legendes zoals Nat King Cole, Lionel Hampton en Duke Ellington. De reis eindigt in Charleston, waar de vooroorlogse herenhuizen zijn geschilderd in regenboog kleuren. En mis de kans niet om deel te nemen aan een wandeltocht langs de geplaveide straten voor het beste uitzicht op deze huizen, hun tuinen en de historische promenade aan het water in Charleston. Wij verzorgen graag jouw rondreis Musical Roots of the South Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1925 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 25 842 11

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

American Vacation is specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Je kunt bij ons terecht voor autohuur, camperhuur, villa’s & appartementen in Florida, hotelaccommodaties, attracties, excursies & cruises wereldwijd.

Op onze pagina ‘Boekingsinformatie’ vind je de nodige uitleg over het SGR en het Calamiteitenfonds. Ons SGR registratienummer is 3319. Tevens kun je terecht op de website van het SGR en het Calamiteitenfonds.

Er zijn verschillende pagina's waar je zeer nuttige informatie kunt vinden:

Nee. Alle reizen zijn standaard exclusief eventuele Reis- en/of Annuleringsverzekering. De mogelijkheden, premies en voorwaarden vindt je op onze website bij het kopje Verzekeringen.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.