Jouw Alaska vakantie geheel verzorgt tot in de puntjes? Beleef het land van oneindige leegtes waar uitgestrekte bossen, allesverpletterende gletsjers, kolkende rivieren, besneeuwde pieken en indrukwekkende valleien het landschap vormen. De grootste en koudste staat van de Verenigde Staten draagt niet voor niets de naam ‘The Last Frontier’ – en niet voor niets is Alaska daarom een aparte bestemming bij Creating Stories.

Bestemming Alaska

Alaska is meer dan alleen een staat van Amerika. Daarom hebben we van deze staat een aparte bestemming gemaakt. Onder bestemming Alaska op de website van Creating Stories vind je alle informatie die je nodig hebt voor jouw reis naar Alaska. Ook vind je er onze meest populaire reizen naar Alaska terug. Meer informatie over de regio’s binnen Alaska lees je hier terug.

Wil je Alaska met andere Staten van Amerika of Canada combineren? Geen probleem. Creating Stories is de maatwerkspecialist voor jouw reis naar Alaska. Neem gerust contact met ons op. Onze Alaska-specialisten staan voor je klaar!