Rondreis The Great West

Deze rondreis Amerika; The Great West brengt je langs de schitterende natuur van het westen. Je begint en eindigt deze reis in Los Angeles. Ontdek de mooie natuur in de verschillende Nationale Parken die je tijdens deze rondreis bezoekt. Kijk je ogen uit in de stad van glitter en glamour Las Vegas. Maar ook de stad San Francisco kan in deze reis niet ontbreken.

The Great West: Combinatie van natuur en steden

Deze 22-daagse rondreis Amerika; The Great West begint en eindigt in de stad Los Angeles in de staat Californië. De rondreis is erg populair omdat steden worden afgewisseld met schitterende natuur. Tijdens de reis kom je langs verschillende Nationale Parken met hoge bergtoppen, diepe ravijnen. Een aantal hoogtepunten van deze rondreis zijn de Grand Canyon, Bryce Canyon, Death Valley en Yosemite National Park. Naast de schitterende landschappen van de Nationale Parken kom je ook langs verschillende grote steden, zoals Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. In San Francisco is het leuk om fietstocht te maken naar de Golden Gate Bridge. De rondreis The Great West wordt aangeboden met een huurauto.

Wij verzorgen graag jouw rondreis Amerika; The Great West

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Dagindeling rondreis Amerika; The Great West

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Los Angeles
 • Dag 02: Los Angeles – Anaheim
 • Dag 03: Anaheim – San Diego
 • Dag 04: San Diego – Palm Springs
 • Dag 05: Palm Springs – Phoenix/Scottsdale
 • Dag 06: Phoenix/Scottsdale – Grand Canyon
 • Dag 07: Grand Canyon – Lake Powell/Page
 • Dag 08: Lake Powell/Page
 • Dag 09: Lake Powell/Page – Bryce Canyon NP
 • Dag 10: Bryce Canyon – Zion National Park – Las Vegas
 • Dag 11: Las Vegas
 • Dag 12: Las Vegas – Death Valley NP
 • Dag 13: Death Valley – Yosemite NP
 • Dag 14: Yosemite National Park
 • Dag 15: Yosemite NP – Lake Tahoe
 • Dag 16: Lake Tahoe – San Francisco
 • Dag 17: San Francisco
 • Dag 18: San Francisco – Central Coast
 • Dag 19: Central Coast – Santa Barbara – Ventura
 • Dag 20: Ventura – Los Angeles – Area
 • Dag 21: Vertrek vanuit Los Angeles
 • Dag 22: Aankomst in Amsterdam of Brussel

Dagomschrijving rondreis The Great West

Totale afstand: 4327 km

Hier vind je de dagomschrijvingen van de standaard rondreis The Great West.

Dag 1: Aankomst in Los Angeles

Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Los Angeles.

Dag 2: Los Angeles – Anaheim

(61km, ca. 1 uur)

In de ochtend rijdt je richting het zuiden naar Anaheim.  Vandaag kan je er voor kiezen om een bezoekje te brengen aan het Disneyland park of het Disney California Adventure Park. Je kunt er ook voor kiezen om het oudste themapark van het land, Knott’s Berry Farm, te bezoeken.

Dag 3: Anaheim – San Diego

(160km, ca. 2 uur)

Rijd vandaag verder richting het zuiden en maak een stop bij Mission San Juan Capistrano, een overblijfsel uit de tijd waarin de Spanjaarden de Golden State nog beheersten. Vervolg je reis verder naar de schilderachtige kust van San Diego. In San Diego komen bezoekers van over de gehele wereld. San Diego heeft veel te bieden, zoals SeaWorld, Dierentuin, Seaport Village, Mission Bay, de Gaslamp Quarter en Old Town.

Dag 4: San Diego – Palm Springs

(277km, ca. 2 ¾ uur)

Geniet in de ochtend nog even van San Diego voordat je richting het noordoosten rijdt naar Palm Springs. Deze ultieme woestijnspeelplaats is gelegen aan de basis van het indrukwekkende San Jacinto-gebergte. Breng de dag door bij het zwembad, wandel langs de palmbomen of verken de talloze winkels, kunstgalerijen en musea. Of stap aan boord van de Palm Springs Aerial Tramway, de grootste roterende luchttram ter wereld. Middels de tram ga je naar de top van de San Jacinto Peak en kijk je uit op de Coachella Valley.

Dag 5: Palm Springs – Phoenix/Scottsdale

(430km, ca. 4 ½ uur)

Vandaag gaat de reis verder oostwaarts door de Coachella Valley naar Phoenix en Scottsdale, twee topbestemmingen die zijn gelegen in centraal Arizona. Phoenix is de hoofdstad van de staat Arizona en wordt gezien als een van de snelst groeiende steden van de Verenigde Staten. De stad staat bekend om de vele culturele voorzieningen, zo bevindt zich in Phoenix een van de grootste stadsparken van Noord-Amerika. Vlakbij Phoenix ligt Scottsdale, deze stad staat bekend om de vele culturele voorzieningen, ook zijn er in Scottsdale veel golfmogelijkheden.

Dag 6: Phoenix/Scottsdale – Grand Canyon NP

(368km, ca. 4 uur)

Ga vandaag naar het noorden richting de Grand Canyon, een natuurwonder wat je zeker niet moet missen. De lengte van de Grand Canyon is 446 kilometer terwijl de maximale diepte 1,8 kilometer bedraagt. De Colorado River kronkelt zich een weg door dit prachtige natuurgebied en is ook verantwoordelijk voor het ontstaan van de Canyon. Een eventuele rondvlucht per helikopter geeft je een onvergetelijk uitzicht op dit immense gebied. Daarnaast is het mogelijk om met de auto van de zuidzijde (South Rim) naar de noorzijde (North Rim) te rijden. Ondanks dat de twee helften maar 16 kilometer uit elkaar liggen moet je hier wel 315 kilometer voor afleggen.

Dag 7: Grand Canyon – Lake Powell/Page

(225km, ca. 2 ½ uur)

Zorg dat je vroeg opstaat om de zonsopgang te zien. Gebruik de rest van de ochtend om de South Rim van de Grand Canyon te ontdekken. Stop bij de vele uitkijkpunten of loop een deel van de Rim Trail. De eindbestemming van vandaag is Lake Powell, een enorm blauw kunstmatig meer omringd door mooie zandstenen muren.

Dag 8: Lake Powell/Page

Geniet vandaag een volledige dag in Lake Powell en het omliggende gebied. lake Powell is een kunstmatig meer op de grens van de staten Arizona en Utah. Het grootste deel van het meer ligt in Utah en wordt gevormd achter de Glen Canyon Dam. Rondom het meer ligt het Glen Canyon National Recreation Area Park met haar vele Canyons en rotsschilderingen. Een bezienswaardigheid die je absoluut niet mag missen is Antelope Canyon. Dit zijn smalle kloven die door water en modder zijn uitgesleten in het gesteente. De Antelope Canyon bestaat uit de Upper- en de Lower Antelope Canyon waarvan de laatste het best bereikbaar is. Deze is zo’n 400 meter lang en 44 meter diep. Je zult versteld staan van deze prachtig gevormde kloof waar het daglicht invalt!

Let op: een bezoek aan Antelope Canyon is alleen mogelijk met een vooraf geboekte excursie, Antelope Canyon is één van de populairste bezienswaardigheden in Page/Lake Powell en is snel uitverkocht in de vakantieperiodes. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een bezoek aan Antelope Canyon.

Dag 9: Lake Powell/Page – Bryce Canyon

(269km, ca. 2 ¾ uur)

Dat groot niet altijd het mooist hoeft te zijn bewijst het volgende reisdoel. Vandaag rij je naar Bryce Canyon NP. Zeker niet het grootste Nationale Park met haar slechts 145 vierkante kilometer maar wel één van de mooiste met haar unieke, afgetopte rotsen die bekend staan onder de naam ‘hoodoos’. Deze mysterieuze kalk- en zandsteenformaties, met een maximale hoogte van zo’n 600 meter, zijn ontstaan door samenwerkende weersinvloeden van vrieskou, dooi en regen. Adembenemende vergezichten en prachtige kleuren vooral bij zonsopgang en zonsondergang zullen je zeker verrassen! Er zijn diverse Observation Points zoals Sunrise Point, Fairyland Point, Inspirationt Point en Bryce Point.

Natuurlijk kun je ook afdalen in deze prachtige canyon. Maar ook hier geldt weer: vergeet niet voldoende water mee te nemen en houd er rekening mee dat je minimaal 2x de tijd van de afdaling nodig hebt om weer naar boven te klimmen! In het park zelf zijn geen hotels en dus overnacht je in een hotel net buiten het park.

Dag 10: Bryce Canyon – Zion National Park – Las Vegas

(380km, ca. 5 ½ uur)

Breng de ochtend door met het verkennen van Bryce Canyon, voordat je door gaat naar het westen naar Zion National Park, het oudste park van Utah. Dit park staat bekend om zijn ongelooflijke canyons en schitterende uitzichten. Na een bezoek aan het Zion NP gaat je reis verder naar de eindbestemming van vandaag, Las Vegas. De neonstad midden in de woestijn.

Dag 11: Las Vegas

Vandaag heb je de gehele dag om Las Vegas te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld om de beroemde strip lopen of een gokje wagen in het casino. In Fremont Street, het oude gedeelte van Las Vegas, worden regelmatig grote licht/lasershows gegeven. Houd er wel rekening mee dat het vrijwel in geheel downtown Las Vegas betaald parkeren is! Als dagtrip kun je ook besluiten Lake Mead, het grootste kunstmatige meer van Amerika achter de Hoover Dam en de Hoover Dam zelf te bezoeken. Er zijn deze dag nog volop mogelijkheden om van deze bijzondere omgeving te genieten.

Dag 12: Las Vegas – Death Valley

(224km, ca. 4 uur)

De reis vandaag brengt je naar Death Valley National Park, oftewel de ‘Vallei des Doods’. Deze naam draagt het park natuurlijk niet voor niets. Dit gebied is onmetelijk groot en ontzettend heet! Het is namelijk de op één na heetste plek op aarde. De hoogste temperatuur hier ooit gemeten is 56,7 graden Celsius! Tijdens de Gold Rush van 1849 probeerden immigranten via deze vallei plaatsen te bereiken waar goud te vinden zou zijn. Velen verdwaalden en dat betekent in dit gebied een wisse dood!

Naast woestijn treft je hier ook enorme zoutvlakten, rotsformaties, canyons, zandduinen en bergen aan. Er zijn diverse indrukwekkende stops zoals Zabriski Point met een prachtig uitzicht over de vallei. Of Danté’s View op 1.669 meter boven de zeespiegel. In het noorden van Death Valley staat Scotty’s Castle. Deze villa in Moorse stijl werd in 1922 voor 2,4 miljoen dollar gebouwd door de steenrijke Amerikaan Albert Johnson. Het is tot 1954 bewoond geweest en tegenwoordig kun je het bezoeken onder leiding van een gids.

Let op: in de zomermaanden is het niet toegestaan om Death Valley per camper te bezoeken.

Dag 13: Death Valley – Yosemite National Park

(525km, ca. 4 uur)

Vandaag reis je noordwaarts naar de High Tierra waar je via de Tioga Road, de hoogst berijdbare pas in Californië, naar Yosemite National Park rijdt. Yosemite, het eerste wildernispark van de Verenigde Staten. In het park zijn indrukwekkende watervallen, grote weiden en spectaculaire rotsformaties te vinden.

Dag 14: Yosemite National Park

Yosemite National Park is één van de mooiste, groene Nationale parken die Amerika rijk is: het 3.000 vierkante kilometer grote Yosemite National Park met haar adembenemende watervallen Bridalveil fall en Yosemite falls. De indrukwekkende Yosemite Valley, ooit gevormd door een gletsjer, biedt een ongekend uitzicht op aan de ene zijde de steilste rots van de VS, de 670 meter hoge Half Dome en aan de andere zijde El Capitan, een 900 meter hoog blok kaal graniet. Dit is het grootste blok graniet ter wereld!

Een andere indrukwekkende bezienswaardigheid is de Grizzly Giant, de oudste mammoetboom van het park waarvan de leeftijd op maar liefst 2.500 jaar wordt geschat! Met een doorsnede van bijna 10 meter en een hoogte van 64 meter is dit één van de grootste bomen uit de cypressenfamilie ter wereld! Je zult in dit gebied telkens verbaasd staan van de schitterende natuur en de indrukwekkende vergezichten met natuurlijk perfecte fotomomenten! Je kunt een volle dag gebruiken voor een geweldige dagtrip door dit prachtige natuurgebied met o.a. d Bridalveil Fall, Yosemite fall en de eerdergenoemde El Capitain.

Dag 15: Yosemite NP – Lake Tahoe

(338 km, ca. 5 uur)

Je laat het prachtige Yosemite National Park achter je en reist verder naar het noorden via Bridgeport en Devil’s Gate Pass op weg naar Lake Tahoe. Lake Tahoe is het grootste bergmeer van Noord Amerika. Het ligt op een hoogte van 2.070 meter en is 35 kilometer lang, 19 kilometer breed met een indrukwekkende diepte van 540 meter. De natuur is hier in één woord adembenemend. Rond het meer zijn diverse prachtige wandelroutes uitgezet waar je urenlang kunt genieten van de geweldige natuur en vergezichten. Daarnaast zijn er vele watersportmogelijkheden zoals zwemmen, vissen, waterskiën en parasailen. Bij Zephyr Cove kun je aan boord gaan van de M.S. Dixie II, een oude radarboot zoals die ook op de Mississippi voeren, voor een historische rondvaart. Daarnaast zijn er in dit gebied diverse indrukwekkende excursies mogelijk.

Dag 16: Lake Tahoe – San Francisco

(370km, ca. 4 uur)

De reis van vandaag gaat naar San Francisco. San Francisco wordt beschouwd als een van de grootste steden ter wereld.

Dag 17: San Francisco

Vandaag heb je de gehele dag om San Francisco te ontdekken. De stad heeft onwijs veel te bieden, je hoeft je dus niet te vervelen. Een bezoekje aan Lombard Street zeker de moeite waard. Dit is de meest bochtige straat ter wereld met 8 haarspeld bochten. Een ritje per Cable Car mag vandaag natuurlijk niet ontbreken! Deze oude kabeltrams zijn typerend voor San Francisco en worden door een kabel in de grond voortbewogen. Daarna kun je besluiten om een bezoek te brengen aan Alcatraz, de voormalige zeer beruchte gevangenis gelegen op een eiland in de Baai van San Francisco. Hier vind je ook de oudste, nog werkende vuurtoren van de Amerikaanse Westkust. Aan het eind van deze dag vol nieuwe indrukken kun je besluiten te dineren in het trendy district South of Market, ook wel SoMa genoemd.

Zeg je San Francisco, dan zeg je Golden Gate Bridge. Op deze laatste dag in San Francisco mag een bezoekje aan deze enorme hangbrug dan ook niet ontbreken! Met zijn lengte van 2,7 kilometer overspant zij bijna 1,3 kilometer water. De brug hangt aan kabels van bijna 1 meter dikte! Een uitdagende manier om deze kolos te bedwingen is per huurfiets zodat je de indruk van deze machtige brug des te meer beleeft. Je kunt over de brug naar het Golden Gate Park fietsen. Daarna kun je een bezoek brengen aan de bekendste groep huizen van San Francisco: de ‘Painted Ladies’. Dit zijn kleurvolle huizen in de Victoriaanse stijl die gebouwd werden tussen 1849 en 1915. Je treft ze aan op  Steiner Street tegenover Alamo Square Park.

Deze laatste geweldige dag in San Francisco kun je heerlijk afsluiten op Fishermans Wharf Pier 39. Deze kadeplaats biedt je een keur aan nationale en internationale eetgelegenheden met een prachtig zicht op de baai en natuurlijk de Golden Gate Bridge! Daarnaast  kun je hier heerlijk winkelen of een bezoek brengen aan de diverse musea. Vanaf deze kade vertrekken ook diverse boten waarmee je een romantische rondvaart in de baai kunt maken.

Dag 18: San Francisco – Central Coast

(370km, ca. 6 ½ uur)

Deze dag rijdt je via 17-Mile Drive vanaf Pacific Grove naar Pebble Beach. Vervolg de route verder naar het zuiden langs de schilderachtige Pacific-kust van Centraal Californië. Deze kronkelende route begint in Monterey en neemt je mee door het dorpje Carmel-by-the-Sea en Big Sur.

Dag 19: Central Coast – Santa Barbara – Ventura

(210km, ca. 3 uur)

Je rijd vandaag verder naar het zuiden richting Ventura. Je rijdt over de Coastal Highway, een kronkelende weg door spectaculaire rotsformaties van de Californische kust.

Dag 20: Ventura – Los Angeles Area

(120km, ca. 2 uur)

Vandaag reis je nog verder naar het zuiden door Oxnard, een prachtig stuk kust in Malibu, en Santa Monica. Wanneer je op tijd vertrekt heb je voldoende tijd om de omgeving van Los Angeles te gaan ontdekken. Zo kun je de Hollywood Walk of Fame bezoeken, TCL Chinese Theater, de Sunset Strip, Beverly Hills en de Rodeo Drive.

Dag 21: Vertrek vanuit Los Angeles

Vandaag is helaas je laatste dag van deze schitterende rondreis. Je rijdt naar de luchthaven van Los Angeles waar je de huurauto kunt inleveren en vervolgens vlieg je terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 22: Einde rondreis The Great West

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Los Angeles en je bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Je geweldige rondreis is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class (met tussenstop)
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in comfortabele accommodaties o.b.v. logies en soms een gratis ontbijtje

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag van € 5,- per persoon.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Offerte op maat

Onze reizen zijn zeker ook bedoeld als inspiratie voor jouw eigen Amerikareis. Wil je juist korter of langer reizen en heb je zelf al een plan gemaakt voor je route? Laat ons weten hoelang en met hoeveel personen je de reis wilt maken en hoe je de kamerverdeling zou willen hebben. Wij maken graag een offerte geheel op maat. Als maatwerkspecialist is dat voor ons geen enkel probleem.

Amerika - Rondreis The Great West

Impressies

Rondreis The Great West

Regio's bij deze reis

Rondreis The Great West
West-Amerika

De mooiste rondreizen naar West-Amerika

Bekijk hier ons aanbod
Amerika
Rondreis Westkust USA
23 dagen jan – dec

Onze 23-daagse 'Rondreis West Amerika' is misschien wel onze allermooiste rondreis door West-Amerika. Je boekt je vakantie West-Amerika westkust gemakkelijk bij American Vacation, dé specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Rijd over Scenic Route 12 en zelfs een stukje over de legendarische Route 66. Deze rondreis West Amerika zal je niet snel vergeten. Standaard maak je deze rondreis met een huurauto. Je kunt er ook voor kiezen om deze reis per camper te maken. Boek vandaag nog je rondreis West Amerika Oriënteer je op onze website en maak een afspraak op ons kantoor met onze Amerika-specialist om jouw reis West-Amerika te bespreken. Wil je je rondreis aanpassen, bijvoorbeeld met een extra nacht of extra excursie onderweg, dan is dat geen probleem. We stellen graag een persoonlijk reisvoorstel voor je op. Zo maak jij de reis naar West-Amerika waar je altijd al van droomde. Wil je je rondreis naar West-Amerika een gedeelte met de camper en auto rijden, ook dat is mogelijk. We horen graag jouw wensen. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Vanaf 2300 p.p.
Amerika
Rondreis California
23 dagen jan – dec

Tijdens de rondreis door ‘The Golden State’ California maak je een stop in San Francisco, Lake Tahoe, de watervallen in Yosemite NP, San Luis Obispo, Los Angeles, San Diego, Palm Springs en Las Vegas. California is één van de populairste staten van Amerika. De rondreis door California kun je met auto op met een camper maken. Staat een rondreis door California al lang op je lijstje? Onze reisadviseurs van American Vacation helpen je graag bij het voorbereiden van de reis. Maak een onvergetelijke rondreis door California met autohuur of met een camper Via de Scenic Route 101 maak je een fascinerende reis door California. Je rijdt zelfs een stuk over de legendarische Route 66. Bezoek wijngaarden, rij door Death Valley National Park, kijk je ogen uit in Las Vegas en rust uit op prachtige stranden van San Luis Obispo.  Een rondreis Californië is zeer gevarieerd en zal je lang bijblijven. Heb je er al over nagedacht hoe je wit gaan rondreizen? Het voordeel van een rondreis door California met de camper is dat je het vervoermiddel en de slaapplek op één plek hebt. Lekker compact. Laat je adviseren door de reisspecialisten over welke camper verhuurder jij het beste kan inschakelen. Wanneer je een geschikte camper hebt gevonden, is het belangrijk om goede afspraken met de camperverhuurder te maken over het ophalen en afleveren. Tijdens de rondreis California met de camper heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Excursies Via de gele knop 'Excursies beschikbaar i.c.m. deze reis', vind je al enkele suggesties. Er is uiteraard veel meer mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij gaan kijken wat mogelijk is tijdens de reis. Wij verzorgen graag jouw rondreis California Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Samen met jou stellen we een persoonlijk reisplan op. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur open. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Vanaf 2280 p.p.
Amerika
Rondreis Route 66
23 dagen jan – dec

Route 66, is nog altijd de bekendste autoweg van de Verenigde Staten. Deze nostalgische autoweg die op 11 november 1926 werd geopend start in Chicago en doorkruist meerdere staten. Tot aan de officiële opheffing in 1985 werd deze route gebruikt om van de ene kant van het land naar de andere kant te reizen. Vanaf 1985 vervangt het Interstate Highway System de Route 66 en bestaat de route officieel niet meer. Grote delen van Route 66 bestaan gelukkig nog wel en deze geweldige rondreis Route 66 voert je door talloze historische plaatsen, prachtige natuurgebieden, uitgestorven stadjes en indianenreservaten. Maak een onvergetelijke rondreis over de legendarische Route 66 Onze 23-daagse rondreis Route 66 is één van onze favoriete rondreizen met een hoog historisch gehalte. De rondreis begint in Chicago en eindigt in Los Angeles, uiteraard kan de reis ook andersom gedaan worden. Tijdens de reis doe je meerdere staten aan zoals Kansas, Missouri, Oklahoma, New Mexico, Texas, Arizona, Nevada en Californië. In elke staat zijn prachtige bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Ozark Mountains, het Route 66 Museum in Clinton, Sandia Peak Tramway in Albuquerque, Monument Valley en Grand Canyon National Park. Rondreis Route 66 wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw rondreis Route 66 Wil je liever ergens een dag langer blijven? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Heb je een vraag? Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 2550 p.p.
Amerika
Rondreis Los Angeles
10 dagen jan – dec

De rondreis Los Angeles is een populaire rondreis door West Amerika. De rondreis laat je kennis maken met de wereldsteden Los Angeles en Las Vegas. Geniet van alles wat beide steden te bieden heeft en ontdek hoe heerlijk het vertoeven is op één van de leuke terrasjes in Palm Springs. Onderweg rij je door Joshua Tree National Park en het bloedhete maar zeer indrukwekkende Death Valley National Park. Een indrukwekkende en relaxte rondreis Deze 10-daagse rondreis Los Angeles begint en eindigt in de stad Los Angeles in de staat Californië. Deze rondreis is een combinatie tussen steden en indrukwekkende natuurgebieden. Los Angeles is vooral bekend door de filmindustrie, The Walk of Fame, de wereldberoemde Rodeo Drive en het oudste Disneypark, Disneyland in de nabijgelegen plaats Anaheim. Ontdek tijdens de reis de verschillende woestijnlandschappen van Joshua Tree National Park. En ga op ontdekkingstocht door de city that never sleeps ‘Las Vegas’. Dé stad in Amerika die vol is van vertier en vermaak. Eén van de hoogtepunten van deze rondreis is de reis door Death Valley. Dit gebied is onmetelijk groot en ontiegelijk heet! 56,7 graden Celsius is de hoogste temperatuur hier ooit gemeten! Rondreis Los Angeles wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wil je langer blijven in Californië? Bekijk dan onze 23-daagse rondreis California. Wij verzorgen graag jouw rondreis Los Angeles Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1295 p.p.
Amerika
Rondreis Zuidwest-Amerika
16 dagen jan – dec

Met deze autorondreis Zuidwest Amerika reis je langs de prachtige kustlijn van West Amerika. Deze autorondreis route is één van de populairste vakantiebestemmingen in Amerika. In 16 dagen tijd breng je een bezoek aan de steden San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. En rij je door indrukwekkende natuurgebieden als Yosemite National Park, Grand Canyon National Park en misschien wel de mooiste van allemaal Bryce Canyon National Park. Roadtrip langs de kust van Zuidwest Amerika Deze 16-daagse autorondreis Zuidwest Amerika begint in de stad San Francisco en eindigt in de stad Las Vegas. De reis is een combinatie tussen wereldsteden en wereldbekende natuurparken. In de steden verblijf je meerdere dagen zodat je genoeg tijd hebt om meerdere activiteiten te ondernemen. Zo zijn echte must-do’s in San Francisco, een bezoek brengen aan de gevangenis Alcatraz en de beroemde brug The Golden Gate Bridge welke je met de fiets kan oversteken. Via de kustroute kom je fantastische zeegezichten tegen en met een beetje geluk kun je onderweg op de rotsen aan de kust groepen met zeehonden zien zonnebaden. Bewonder de prachtige natuur van de vele nationale parken die je bezoekt en door heen rijdt. De laatste dagen van de rondreis bezoek je Las Vegas waar je heerlijk kunt relaxen. Rondreis Zuidwest Amerika wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze auto rondreis ook gemaakt worden met een camper. Naast de huurauto is deze rondreis uitermate geschikt voor de camper. Wil je langer blijven in Zuidwest Amerika? Bekijk dan onze 23-daagse auto rondreis Westkust USA. Wij verzorgen graag jouw rondreis Zuidwest Amerika Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1895 p.p.
Amerika
Rondreis Cities & Canyons
16 dagen jan – dec

Deze reis brengt je langs de verschillende nationale parken en steden van Amerika. De reis begint in de met neonverlichte stad Las Vegas. Waarna de reis verder gaat naar de verschillende nationale parken, zoals Bryce Canyon en Yosemite. De reis eindigt in San Francisco met zijn bekende Golden Gate Bridge. Cities & Canyons: combinatie van steden en de natuur Deze 16-daagse rondreis Cities & Canyons begint in Las Vegas en eindigt San Francisco. De rondreis biedt een goede combinatie tussen natuur en steden. Ontdek de entertainment in de stad Las Vegas. Bekijk een van de 7 natuurlijke wonderen van de wereld, de Grand Canyon. Omring je door zandsteenmeesterwerken in de Navajo Nation’s Monument Valley. Zie de rijke kleuren van de beroemde torens van Bryce Canyon, genaamd “hoodoos”. Sta op de laagste landhoogte in Noord-Amerika in Death Valley. Bekijk de grootste monolieten van zichtbaar graniet in Yosemite. Bezoek Sacramento, de hoofdstad van Californië. Loop langs de relingen van de wereldberoemde Golden Gate Bridge van San Francisco. Rondreis Cities & Canyons wordt standaard aangeboden met een huurauto. Wij verzorgen graag jouw rondreis Cities & Canyons Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1925 p.p.
Amerika
Rondreis The Great West
22 dagen jan – dec

Deze rondreis Amerika; The Great West brengt je langs de schitterende natuur van het westen. Je begint en eindigt deze reis in Los Angeles. Ontdek de mooie natuur in de verschillende Nationale Parken die je tijdens deze rondreis bezoekt. Kijk je ogen uit in de stad van glitter en glamour Las Vegas. Maar ook de stad San Francisco kan in deze reis niet ontbreken. The Great West: Combinatie van natuur en steden Deze 22-daagse rondreis Amerika; The Great West begint en eindigt in de stad Los Angeles in de staat Californië. De rondreis is erg populair omdat steden worden afgewisseld met schitterende natuur. Tijdens de reis kom je langs verschillende Nationale Parken met hoge bergtoppen, diepe ravijnen. Een aantal hoogtepunten van deze rondreis zijn de Grand Canyon, Bryce Canyon, Death Valley en Yosemite National Park. Naast de schitterende landschappen van de Nationale Parken kom je ook langs verschillende grote steden, zoals Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. In San Francisco is het leuk om fietstocht te maken naar de Golden Gate Bridge. De rondreis The Great West wordt aangeboden met een huurauto. Wij verzorgen graag jouw rondreis Amerika; The Great West Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 2160 p.p.
Amerika
Rondreis Westkust USA: ter land, ter zee en in de lucht
23 dagen jan – dec

Maak een unieke rondreis Westkust Amerika langs bruisende wereldsteden en overweldigende natuurgebieden en ervaar de schoonheid van de meest spectaculaire kloof ter wereld tijdens een helikoptervlucht over de Grand Canyon. Terwijl je over schilderachtige kustroutes rijdt ontdek je de onbegrensde mogelijkheden van de Amerikaanse Westkust. Duik in de geschiedenis en beleef hoe beruchte misdadigers wegkwijnden achter de tralies op het voormalig zwaarbeveiligde gevangeniseiland Alcatraz. Boek vandaag nog een rondreis Westkust Amerika Oriënteer je op onze website en maak een afspraak op ons kantoor met één van de reisspecialisten om jouw rondreis westkust Amerika te bespreken. Heb je een leuke rondreis gezien, maar wil je wat aanpassen? Wij stellen graag een persoonlijk plan voor je op. Zo maak jij de rondreis langs de westkust van de USA waar je altijd al van droomde. Wil je bijvoorbeeld de rondreis Westkust Amerika een gedeelte met de camper en auto rijden? Geen probleem! Wij horen graag jouw wensen. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Vanaf 2994 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 25 842 11

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

American Vacation is specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Je kunt bij ons terecht voor autohuur, camperhuur, villa’s & appartementen in Florida, hotelaccommodaties, attracties, excursies & cruises wereldwijd.

Op onze pagina ‘Boekingsinformatie’ vind je de nodige uitleg over het SGR en het Calamiteitenfonds. Ons SGR registratienummer is 3319. Tevens kun je terecht op de website van het SGR en het Calamiteitenfonds.

Er zijn verschillende pagina's waar je zeer nuttige informatie kunt vinden:

Nee. Alle reizen zijn standaard exclusief eventuele Reis- en/of Annuleringsverzekering. De mogelijkheden, premies en voorwaarden vindt je op onze website bij het kopje Verzekeringen.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.