Citytrip New Orleans

Waar ga je heen als het tijd is om weg te gaan? Wat als je wist van een plaats waar het landschap niet zo verandert is? Een plek waar eeuwen oude architectuur het decor is en de cultuur zo verbazingwekkend is. Bezoek dan de leukste en authentieke stad in Amerika, New Orleans.

v.a. € 750 ,- * p.p.
Incl. vluchten en verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

De nacht hoeft nooit te eindigen in New Orleans sinds bars en clubs niet verplicht zijn om te sluiten. New Orleans heeft veel verschillende buurten die uitgaansgelegenheden aanbieden met ongelooflijke live muziek op Frenchmen Street. Harrah’s Casino richt zich op de high rollers op het hart van de stad wat de thuisbasis is van slick nachtclubs waar je de hele nacht kunt dansen. Dus kom, laat de stress van het dagelijkse leven achter, pak een go-cup (in New Orleans kun je, je drankje mee op straat nemen), doe je dansschoenen aan en maak je gereed om de tijd van je leven te hebben.

New Orleans heeft iedereen wat te bieden

New Orleans heeft genoeg bezienswaardigheden maak bijvoorbeeld een fietstocht langs de rivier de Mississippi, ga een alligator voeren of wandel door de tijd. Ga verhalen achterna en bekijk een van de vele historische bezienswaardigheden. New Orleans heeft zoveel te bieden en is geschikt voor elke reiziger. Dus of je nu een sportfan bent, outdoor avonturier, aspirant-kok of muziekliefhebber er is altijd wel een attractie in New Orleans die aan al je wensen voldoet. Het kan zomaar zijn dat een droom uitkomt. Ga naar Royal Street, Royal Street is één van de oudste straten van New Orleans en is een must do wandeling door de Franse wijk. Het begint bij Canal Street, waar het door het hart van de Franse wijk loopt, het gaat stroomafwaarts door de Faubourg Marigny, Bywater en uiteindelijk tot de Lower 9th Ward. De meest levendige deel van Royal wordt gevonden binnen de Franse wijk. Het is hier waar de mensen dagelijks naar toe gaan omdat alles wat de straat te bieden heeft hier gebeurd. Met zijn goed bewaard gebleven architectuur en levendige flora, Royal Street is zeker een van de mooiste straten in de hele stad en een favoriete plek voor fotografie.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze citytrip New Orleans volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Verlenging van je  verblijf met één of meer dagen
 • Shuttletransfer vanaf de luchthaven naar je downtown hotel en v.v.
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Gewenste huurauto
 • Combinatie van deze citytrip met één van onze rondreizen

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • 4 overnachtingen op 1 kamer in een eenvoudige 2* a 3* accommodatie o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden en eventuele Resort Fees gedurende jouw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je citytrip New Orleans aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de citytrip.

Excursies New Orleans Super City Tour - Grayline

Deze leuke tour door The Big Easy, zorgt dat je veel bezienswaardigheden in een notendop bezoekt. Tijdens de tour bezoek je o.a.

 • 1. Saint Louis Cemetery
 • 2. Lake Pontchartrain
 • 3. Garden District
 • 4. Tulane University
 • 5. Loyola University
 • 6. Audubon Park
 • 7. St. Charles Avenue

De tour duurt circa 2 uur en vertrekt op meerdere tijden per dag.

Prijzen
€ 50,- per volwassen persoon
€ 35,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Swamp & Oak Alley Plantation Tour

Louisiana staat bekend om plantagehuizen en moerassen. Deze tour voert je mee door deze locaties.

Beide plantages hebben eigen charmes.

De tour duurt circa 7 uur en men kan worden ophaald in alleen de Downtown New Orleans hotels.

Prijzen
€ 125,- per volwassen persoon
€ 85,- per kind (niet ouder dan 12 jaar) 

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt van ons een e-voucher of regulier voucher welke je lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naamsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.