Citytrip Atlanta

De hoofdstad van de staat Georgia, is Atlanta. Deze verfrissende en compacte stad is tevens de geboorteplaats van Martin Luther King Jr.

Geniet van deze bruisende stad met zijn vele zuidelijke invloeden.

v.a. € 800,- * p.p.
Incl. vluchten en verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Atlanta heeft meer te bieden dan alleen de Georgia perziken. Terwijl je kunt kiezen om op zeker te gaan aan een aantal grote traditionele maaltijden, maar ga ervoor om buiten je comfort zone te komen en probeer iets nieuws. Met alles van Steakhuizen naar Southern Cuisine, er zijn vele opties als het gaat om lekker eten.

Buckhead

Bekend als “The Beverly Hills van het Oosten,” Buckhead is een van de meest gerenommeerde en trendy wijken in Atlanta. De thuisbasis van kantoorgebouwen, hotels, appartementen en buurten, is Buckhead nog steeds gevuld met toeristen en de lokale bevolking die massaal naar het gebied komt om slenterend en heel relaxed te winkelen en dineren.

Little Five Points

Heeft zijn naam te danken aan de vijf-punts kruising van de stad, Little Five Points is bekend om de alternatieve cultuur die het brengt aan Atlanta. Little Five Points ook wel L5P genoemd, staat bekend als het Boheemse centrum van de zuidelijke Verenigde Staten. Een jaarlijkse zomer straatfestival gecombineerd met lokale eetgelegenheden zoals The Vortex en de Flying Biscuit Cafe maakt het gezellig hele jaar door.

Things To Do

Atlanta biedt veel verschillende tours aan om bezoekers zoveel mogelijk van de stad te laten zien te laten ervaren. Bekijk Atlanta op een andere manier, ga de straat op met een City Segway Tour of het ervaren van een ander uitzicht op de Atlanta Skydiving Center.

Georgia Aquarium

Bekend van één van de “1000 Plaatsen om te bezoeken voor je sterft,” Georgia Aquarium gevuld met 10 miljoen liter, de thuisbasis van 500 verschillende soorten dieren en is het grootste aquarium van de wereld.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze citytrip Atlanta volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Verlenging van je verblijf met één of meer dagen
 • Shuttletransfer vanaf de luchthaven naar je downtown hotel en v.v.
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Gewenste huurauto
 • Combinatie van deze citytrip met één van onze rondreizen

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • 4 overnachtingen op 1 kamer in een eenvoudige 2* a 3* accommodatie o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden en eventuele Resort Fees gedurende jouw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je citytrip Atlanta aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de citytrip.

World of Coca Cola

Bezoek de kluis waar de legendarische geheime formule voor Coca-Cola beveiligd opgeborgen ligt. De geheime formule van Coca-Cola is meer dan 125 jaar oud. Hier kun je de legendarische frisdrank zoals die in de hele wereld wordt geschonken gratis proeven.

Prijzen
€ 25,- per volwassen persoon
€ 20,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt van ons een e-voucher of regulier voucher welke je lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naamsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.