Citytrip Boston

Met een citytrip naar Boston (wat werd opgericht in 1630) ga je eigenlijk terug in de tijd. Omdat Amerika nog nooit in zijn geschiedenis oorlog heeft gevoerd tegen buitenlandse mogendheden, is alles nog zoals het ooit is gebouwd en daar is Boston een goed voorbeeld van. Kolonisten gaven de naam Boston naar de stad in Lincolnshire in Engeland.

v.a. € 800,- * p.p.
Incl. vluchten en verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

TIP

In Boston ligt de oorsprong van de Amerikaanse Revolutie. De ongeregeldheden “The Boston Massacre” die tot de revolutie begonnen op 5 maart in 1770, Britse soldaten begonnen te schieten op protesterende burgers. Er vielen vijf doden, wat voor toen een enorme slachtpartij was. In de geschiedenis is het bekend onder de naam Incident on King Street. De gevechten van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog begonnen op 19 april 1775 in Lexington en Concord, op 20 tot 30 km van Boston.

Boston is één van de oudste steden van Amerika

Boston behoort bij de oudste en rijkste steden van de US, hun economie steunt op financiële diensten zoals, verzekeringen, hightechproducten en –research en medische diensten. Thomas Menino burgemeester van Boston sinds 1993 en daarmee de langstzittende burgervader van Amerika.

Boston is het Capitol van de Amerikaanse staat Massachusetts. Nader bezien wordt het ook gezien als de onofficiële hoofdstad van New England. Bostonians worden de ingezetene van Boston genoemd.

Wat je moet zien tijdens de stedentrip Boston

Op de 60e verdieping van de John Hancock Tower zie je Boston vanuit de lucht zonder in een vliegtuig te zitten, zo hoog is het. Vanuit het John Hancock Observatory een heb je een prachtig vergezicht over Boston en haar naaste omgeving. Bezoek brengen aan Fort Independence is eigenlijk niet over te slaan, dit moet je gezien hebben! De locatie van het verdedigingsfort is Castle Island en diende als ondersteuning van de haven van Boston.

De economie van de stad werd er niet beter op in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw, veel industrieën verlieten de state om naar gebieden te gaan met lagere arbeidskosten.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze citytrip Boston volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Verlenging van je verblijf met één of meer dagen
 • Shuttletransfer vanaf de luchthaven naar uw downtown hotel en v.v.
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Gewenste huurauto
 • Combinatie van deze citytrip met één van onze rondreizen

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • 4 overnachtingen op 1 kamer in een eenvoudige 2* a 3* accommodatie o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden en eventuele Resort Fees gedurende jouw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je citytrip Boston aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de citytrip.

Boston Whale Watching Cruise

Boston Whale Watching Cruise is een ervaring voor het leven. De bestemming van de cruise is Stellwagen Bank Marine Sanctuary. Het is een rijk voedingsgebied voor walvissen, dolfijnen en zeevogels. Hier heb je een goede kans om verschillende soorten grote walvissen te zien.

Prijzen
€ 60,- per volwassen persoon
€ 60,- per kind (niet ouder dan 18jaar)

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt van ons een e-voucher of regulier voucher welke je lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naamsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Offerte aanvragen

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.