Citytrip Los Angeles

The city of angels, zo wordt Los Angeles ook wel genoemd. Bezoek de Rodeo Drive of Beverly Hills met zijn winkeltjes met moderne designer kleding. Ga naar Anaheim of Hollywood en naar Disney? De stranden van Santa Monica en Venice Beach ook wel Muscle Beach genoemd, slenter heel relaxed over de boardwalks en bekijk alle souvenir shops.

v.a. € 900 ,- * p.p.
Incl. vluchten en verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Los Angeles is na genoeg de grootste stad van Amerika en ligt in het zuidwesten van Californië. De stad bestaat uit verschillende wijken en county’s, de bevolking is een smeltkroes van verschillende nationaliteiten religies en afkomst. Breng een bezoek aan Koreatown, Chinatown of Little Tokyo. Beverly Hills en Melrose geven je het gevoel dat je in een filmwereld bent binnen gekomen, famous Sunset Boulevard is een rollar coaster naar delen van de stad.

Walk of Fame

Los Angeles en je denkt natuurlijk gelijk aan films, filmsterren en Hollywood. Los Angeles is vaak het decor geweest van speelfilms, de beroemde Walk of Fame de kenmerkende Hollywood Sign tegels geven je een gevoel van “hier gebeurd het gewoon”.

Bezienswaardigheden

Buiten dat er veel verschillende stadsgedeelten zijn en het Star is Born gevoel, geeft de stad je ook verschillende museums, het stadion waar de famous LA Lakers hun thuis wedstrijden spelen, is zeker de moeite waard om te zien.

Geniet aan de mooie stranden

Los Angeles is imposant, de beaches van Malibu, Santa Monica, Venice en Laguna zijn geweldig voor een dagje strand. Long Beach is ook een pier waar je leuke barretjes en winkeltjes hebt waar ook de Queen Mary ligt. Het schip wat voer tot 1967 en toen uit de vaart werd gehaald.

Rodeo Drive

Over Sunset Boulevard of ook wel Santa Monica Boulevard genoemd kun je naar Beverly Hills! Als je mazzel hebt loop je een bekende acteur of actrice ondersteboven. Tussentijds laat je, je overweldigen door de enorme rijkdom die aanwezig is op Rodeo Drive, tussen Wilshire Boulevard en Santa Monica Boulevard zijn het wel de meest beroemde, duren en chique shops. Ferrari ’s Lamborghini’s en Rolls Royces rijden hier dan ook aan en af, gezien en gezien worden is hier het motto.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze citytrip Los Angeles volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Verlenging van je verblijf met één of meer dagen
 • Shuttletransfer vanaf de luchthaven naar uw downtown hotel en v.v.
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Gewenste huurauto (aanrader!)
 • Combinatie van deze citytrip met één van onze rondreizen

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • 4 overnachtingen op 1 kamer in een eenvoudige 2* a 3* accommodatie o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden en eventuele Resort Fees gedurende jouw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je citytrip Los Angeles aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de citytrip.

Universal Studio’s Los Angeles

Een volle dag entertainment met actie op één plaats. Universal Studio’s Hollywood met veel spannende attracties en shows. Universal Studio’s Hollywood is een echt werkende filmstudio.

Prijzen 1-daags ticket
€ 150,- per volwassen persoon en € 140,- per kind niet ouder dan 9 jaar.

Los Angeles Big Bus Hop On Hop Off Tour, 24 uur of 48 uur

Ontdek Los Angeles met een Big Bus Double Decker, de ideale manier om de stad te bezoeken.

Prijzen
1 Daags Ticket: € 55,- per volwassen persoon en € 38 ,- per kind niet ouder dan 15 jaar.

2 Daags Ticket:€ 75,- per volwassen persoon en € 55,- per kind niet ouder dan 15 jaar.

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt van ons een e-voucher of regulier voucher welke je lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naamsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.