Citytrip Miami

Citytrip Miami is een droom die uitkomt voor veel toeristen. Vanaf het vliegveld rij je via de A1A, ook wel de MacArthur Causeway genoemd naar het hartje van Miami South Beach. Als je aan komt in de avond krijg je direct zin om je in het feest gedruis te mengen. Miami is de meest extreme wereldstad van Amerika en is beroemd door de ontspannen Latijns Amerikaanse sfeer.

v.a. € 715 ,- * p.p.
Incl. vluchten en verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Miami heeft zoveel te bieden dat je tijd tekort komt om alles te zien! De prachtig Art-Deco omgeving in South Beach, mooie wijken als Coral Gables en Coconut Grove, schitterende skyline van down town Miami, met een rijk nachtleven met vele gezellige bars en wereldclubs.

Prachtige stranden

Ontspannen op de hagelwitte stranden van Miami South Beach. Je kunt ook besluiten een trip te maken naar Coconut Grove en Coral Cables met hun relaxte terrasjes en kleurrijke boeiende boetiekjes. Of je nu gaat naar Key Biscayne, Fort Lauderdale of West Palm Beach en Miami het draait altijd om zien en bekeken te worden. De meest overweldigen plaats hiervoor is Ocean Drive op South Beach met Art-Deco hotels, bars, kroegen en clubs. Je kunt heerlijk wandelen en slenteren op Lincoln Road het is een gezellige winkelstraat die alleen bereikbaar is voor de voetgangers. Parkeren in de buurt is zeer eenvoudig in een parkeergarage op 420 Lincoln Road. Er zijn talloze terrassen en uitspanningen om een heerlijke Mojito te drinken.

Leuke uitstapjes

Vanuit Miami Beach zijn er leuke trips te maken. Op ongeveer 45 minuten rijden ligt Fort Lauderdale, het Venetië van Amerika. Het heeft ongeveer 400 km aan grachten en kanalen. Je hebt er geweldig mooie wandel promenades en je zult je verbijsteren aan de privé-jachten, die vaak de grootte van een klein cruiseschip hebben! Vanuit Fort Lauderdale moet je op de terug weg even stoppen bij Sawgrass Mills met ruim 350 winkels en het enorme Aventura Mall met zijn 270 winkels.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze citytrip Miami volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Verlenging van je verblijf met één of meer dagen
 • Shuttletransfer vanaf de luchthaven naar je downtown hotel en v.v.
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Gewenste huurauto (aanrader!)
 • Combinatie van deze citytrip met één van onze rondreizen

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • 4 overnachtingen op 1 kamer in een eenvoudige 2* a 3* accommodatie o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden en eventuele Resort Fees gedurende jouw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je citytrip Miami aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de citytrip.

Miami Seaquarium Dolphin Encounter Experience

Dit leuke, ondiep waterprogramma is een geweldige manier om een onvergetelijke ervaring met een dolfijn te hebben. Het programma begint met een informele uitleg waar je inzicht krijgt in deze intelligente en plezierige zoogdieren. Je kunt er mee zwemmen, voeden en interactief mee bezig zijn.

Prijzen
€ 190,- per volwassen persoon
€ 150,- per kind (niet ouder dan 9 jaar)

Manions of Miami Boat Tour

Maak een onvergetelijke sightseeing cruise langs het schilderachtige Biscayne Bay. Bewonder de spectaculaire kustgebieden, en de 'Millionaire Row' - de villa ‘s van de rich and famous in Miami. Deze tocht vertrekt meerdere malen per dag.

Prijzen
€ 30,- per volwassen persoon
€ 25,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt van ons een e-voucher of regulier voucher welke je lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naamsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.