Citytrip San Francisco

San Francisco staat bekend om de prachtige architectuur, terrasjes, restaurants, gezellige wijken, alcatraz en de indrukwekkende Golden Gate Bridge. Het centrum van San Francisco is compact en kent vele bruisende straten waar je heerlijk door heen kan lopen en winkelen.

v.a. € 990 ,- * p.p.
Incl. vluchten en verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Op de eerste dag is het gelijk tijd om een aantal attracties van San Francisco te bekijken. Lombard Street de meest kronkeltjes straat in de wereld, er zijn maar liefst 8 haarspeld bochten. Een tour in de Cable Car is helemaal geweldig! Deze oude Cable Cars zijn uniek in San Francisco en worden door een kabel in de grond voortgetrokken. Een visite aan de meest beruchte gevangenis in de wereld, Alcatraz, de voormalige gevangenis heeft zijn locatie op het eiland in de Baai van San Francisco. Hier is ook de oudste nog in gebruik zijnde vuurtoren van de Amerikaanse Westkust.

Golden Gate Bridge

Bij San Francisco denk je aan de Golden Gate Bridge. Deze grote hangbrug mag dan ook niet overgeslagen worden! Met zijn lengte van 1.7 mile overspant zij bijna 0.8 mile water. De brug een suspension bridge, hangt aan kabels van 1 meter dik! Een echte challenge is om deze reusachtige brug te overwinnen per fiets, dan krijg je pas echt een idee dat je de brug meer beleeft. Je kunt via de brug met de fiets naar het Golden Gate Park. Als je over de brug bent gefietst kun je de bekendste huizen van San Francisco zien: The ‘Painted Ladies’. Dit zijn sfeervolle huizen in de Victoriaanse stijl en in verschillende kleuren zijn geverfd en die gebouwd werden tussen 1849 en 1915. Je komt ze tegen op Steiner Street tegenover Alamo Square Park.

Fishermans Wharf

Als ja naar Alcatraz bent geweest heb je de bekende Fishermans Wharf Pier 39 al ontmoet. Deze pier geeft je een verscheidenheid aan eetgelegenheden met een prachtig zicht op de baai en natuurlijk de Golden Gate Bridge! Mogelijkheid om hier te winkelen of om te zien hoe de zeerobben elkaar het leven zuur maken op de vlotten in de baai.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze citytrip San Francisco volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Verlenging van je verblijf met één of meer dagen
 • Shuttletransfer vanaf de luchthaven naar je downtown hotel en v.v.
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Gewenste huurauto
 • Combinatie van deze citytrip met één van onze rondreizen

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • 4 overnachtingen op 1 kamer in een eenvoudige 2* a 3* accommodatie o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden en eventuele Resort Fees gedurende jouw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je citytrip San Francisco aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de citytrip.

Alcatraz Day Ticket

Bezoek de meest beroemde attractie van San Francisco: Alcatraz. De Alcatraz tour is een must-do voor alle bezoekers van San Francisco. Alcatraz is het legendarische eiland voor de kust van San Francisco.

Prijzen
€ 55,- per volwassen persoon
€ 45,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

 

Alcatraz by Night tour:

Prijzen
€ 65,- per volwassen persoon
€ 55,- per kind (niet ouder dan 11 jaar)

San Francisco Big Bus Hop On Hop Off Tour

Maak een fantastische tour door het prachtige San Francisco. Tijdens deze tour krijg je informatie over de gemengde culturen die hier wonen en natuurlijk over de geschiedenis van de vroege Spaanse kolonisten.

Prijzen

1 Daags Classic Ticket: € 60,- per volwassen persoon en € 55,- per kind niet ouder dan 15 jaar.

2 Daags Deluxe Ticket: € 72,- per volwassen persoon en € 65,- per kind niet ouder dan 15 jaar.

Golden Gate Bay Cruise

Vaar onder de iconische Golden Gate Bridge door en rond het beruchte Alcatraz Island. Je vertrekt vanaf het historische Fisherman's Wharf en geniet van het adembenemende uitzicht op de stad aan de baai.

Prijzen
€ 45,- per volwassen persoon € 35,- per kind niet ouder dan 17 jaar.

Helicopter San Francisco City Sites Tour - 20 minuten

Vlieg met een Bell Jet helikopter over San Francisco heen. En bekijk vanuit de lucht de beroemde heuvels en het opvallende stadsbeeld. Ook vlieg je over de bekendste gevangenis aller tijden Alcatraz Island.

Prijzen
€ 230,- per volwassen persoon
€ 195,- per kind (niet ouder dan 12 jaar)

Algemene informatie

Tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Alle toegangskaarten dienen direct betaald te worden en kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt van ons een e-voucher of regulier voucher welke je lokaal dient in te wisselen voor het originele ticket. Deze vouchers zijn naamsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Offerte aanvragen

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.