Citytrip Seattle

Er zijn weinig dingen gezelliger om te doen dan in Seattle op een dag in een brewpub met enkele vrienden te genieten van enkele lokaal gebrouwen bieren. Seattle heeft één van de grootste concentraties van brouwerijen. Driekwart van de hop, één van de belangrijkste ingrediënten van bier worden geproduceerd in de nabijgelegen Yakima Valley. Ik zou zeggen reden genoeg om eens een lokaal café te bezoeken in Seattle.

v.a. € 985 ,- * p.p.
Incl. vluchten en verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Seattle heeft ook een buitengewoon groot aantal intieme pubs die tientallen lokale bieren van de tap hebben. De barmannen hebben waarschijnlijk vele theorieën over wat maakt dat Seattle bieren de beste zijn, dus vraag wat hun favorieten bieren zijn. Vasthouden aan de beproefde en ware lagers, ales, stouts en pils of eens een marionberry tarwe bier, pompoen bier of chocolade porter.

Prachtige omgeving

Seattle is ook de stad van de heuvels, meren en waterwegen. Van het vrijzinnige Fremont en het statige Queen Anne Hill, de Scandinavische charme van Ballard, de smeltkroes van culturen in Zuidoost Seattle. Deze wijken zijn makkelijk bereikbaar vanaf het centrum van de stad met het openbaar vervoer, huurauto, taxi, boottocht of watertaxi.

Pike Place Market

Downtown Seattle kan worden omschreven op verschillende manieren. Dit betekent dat het centrum belangrijke bezienswaardigheden omvat namelijk de Pike Place Market, de enorme open-air bazaar met honderden winkels en verkopers van verse vis, handgemaakte kazen, souvenirs en nog veel meer. Een must is dus een bezoek aan Pike Place de reden is simpel en eenvoudig, het is er gezellig en er zijn kraampjes met lokaal eten, bloemen stalletjes en straatmuzikanten. Eigenlijk te divers om op te noemen. Van de markt af kunnen bezoekers afdalen naar Harbor Steps aan de waterkant met zijn winkels, restaurantjes met zeevruchten geïnspireerde menu’s en niet te vergeten het Seattle Aquarium.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze citytrip Seattle volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Verlenging van je verblijf met één of meer dagen
 • Shuttletransfer vanaf de luchthaven naar je downtown hotel en v.v.
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Gewenste huurauto
 • Combinatie van deze citytrip met één van onze rondreizen

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • 4 overnachtingen op 1 kamer in een eenvoudige 2* a 3* accommodatie o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden en eventuele Resort Fees gedurende jouw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je citytrip Seattle aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de citytrip.

Voor deze reis bieden wij geen excursies of attracties aan op de website. Tijdens de reis kun je uiteraard wel lokaal excursies en attracties bezoeken.

Offerte aanvragen

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.