Rondreis New England

Rondreis New England is een echte geschiedenis rondreis vol met historische bezienswaardigheden. De rondreis laat je prachtige natuur zien en je bezoekt steden zoals Boston en Portland Maine. Dit is een rondreis voor iedereen die geïnteresseerd is in de Amerikaanse geschiedenis. Daarnaast zit de rondreis New England vol met prachtige natuurgebieden zoals de White en de Green Mountains. Hier kun je bevers, zwarte beren, elanden en herten spotten. De laatste twee dagen van de rondreis brengt je door in Cape Cod.

Historie en prachtige natuur komen samen tijdens deze rondreis

Deze 16-daagse rondreis New England begint en eindigt in de stad Boston in de staat Massachusetts. In Boston is een 4 kilometer lange looproute die bekend staat onder de naam Freedom Trail. Tijdens deze wandeling kom je tal van historische bezienswaardigheden tegen zoals o.a. State House en de begraafplaats Old Granary. Naast Boston verblijf je ook enkele dagen tijdens de rondreis in de stad Portland in Maine. Portland ligt aan de Atlantische Oceaan en is de grootste stad van de staat Maine. In Portland kun je een fietstocht maken langs tal van vuurtorens, met als hoogtepunt een bezoek aan Portland Observatory Tower.

Aan natuur is tijdens de rondreis geen gebrek, zo kom je o.a. langs Acadia National Park, White Mountains, Lake Placid bekend van de Olympische Winterspelen in 1980, High Falls Gorge waar je een prachtig uitzicht hebt over 3 watervallen en Green Mountains waar je kunt genieten van de oogverblindende natuur. De laatste dagen van de reis verblijf je in Cape Cod. Cape Cod is een prachtig schiereiland wat zijn naam dankt aan de overvloed aan kabeljauw (cod) die rond het eiland te vinden zijn. Maine is een grote staat, de grootste van New England, waar weinig mensen wonen. Maine ligt aan de Atlantische Oceaan en grenst in het noorden en oosten aan de Canadese provincies New Brunswick en Quebec en in het westen aan de staat New Hampshire.

West Quoddy Head is een heel klein schiereiland in de meest oostelijke punt van het vaste land van de USA, Lubec is een héél klein dorpje. Driekwart van de staat is bebost. De kust is mooi en grillig met veel inhammen en baaien. Het binnenland is bedekt met uitgestrekte bossen, daarom wordt het ook wel The Pine Tree State genoemd. De noordelijke punt van de staat heeft vrij ruw terrein met veel meren en bossen en steekt een flink eind Canada in. Augusta is de hoofdstad van de staat Maine. De grootste steden zijn Portland, Lewiston en Bangor. Rondreis New England wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper.

Wij verzorgen graag jouw Rondreis New England

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Lievelingsreis

Wist je dat deze reis op een gedeelde eerste plaats staat van alle Amerikareizen van onze reisspecialist Elvira? Ze kan je er in geuren en kleuren over vertellen. Laat je inspireren door haar enthousiasme en ontdek zelf ook deze prachtige regio. Haar andere lievelingsreis is de Rondreis Rocky Mountains.

Dagindeling rondreis New England

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Boston
 • Dag 02: Boston (Boston Common / Faneuil Hall Marketplace / Old State House / harbor walk)
 • Dag 03: Boston (Freedom Trail / Fenway Park / Harbor / Copley Square / Harvard University)
 • Dag 04: Boston – (via Salem / Kennebunkport) – Portland
 • Dag 05: Portland (Observatory Tower / Cathedral / Casco Bay / Old Port / Downtown / Harbor)
 • Dag 06: Portland – (via Rockland) – Bangor
 • Dag 07: Bangor (Acadia National Park / Penjajawoc Preserve / Cadillac Mountain / beach)
 • Dag 08: Bangor – (scenic drives) – White Mountains
 • Dag 09: White Mountains – (State Forests / Burlington) – Lake Placid
 • Dag 10: Lake Placid (The Adirondacks / Mirror Lake / Whiteface Mountain / High Falls Gorge)
 • Dag 11: Lake Placid (via State Parks & Forests) Green Mountains (Bennington)
 • Dag 12: Green Mountains area (Green Mountain and Finger Lakes National Forests)
 • Dag 13: Green Mountains – (Springfield / The Berkshires) – Cape Cod
 • Dag 14: Cape Cod area (Martha’s Vineyard / Nantucket / Provincetown / Falmouth / Hyannis)
 • Dag 15: Cape Cod area – Boston Logan Int. Airport ca. 2 uur
 • Dag 16: Aankomst in Amsterdam of Brussel

Dagomschrijving rondreis New England

Hier vind je de dagomschrijvingen van de standaard rondreis New England.

Dag 1: Vertrek vanuit Amsterdam

Vandaag vlieg je van Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad van Massachusetts, Boston, waar een huurauto voor je klaarstaat. Je rijdt naar het hotel om even heerlijk te relaxen na de vliegreis. Je zult 3 nachten in het bruisende Boston verblijven.

Dag 2: Boston

Voor Amerikaanse begrippen is Boston een oude stad en je zult er dan ook tal van mooie historische gebouwen aantreffen. In Boston kun je vandaag een 4 kilometer lange looproute volgen die bekend staat onder de naam Freedom Trail. Deze wandelroute, aangegeven door een rode lijn op de trottoirs, begint bij Boston Common, het oudste publieke park van Amerika en voert je langs veel bezienswaardigheden van Boston.

Een aantal highlights langs deze route zijn het State House, de begraafplaats Old Granary, het Old South Meeting House waar vóór de revolutie de Britse gouverneur zetelde, het marktgebouw Faneuil Hall en het ernaast gelegen Quincy Market met vele leuke winkeltjes en restaurants. De route voert je ook door North End, het oudste gedeelte van Bosten en langs de Old North Church. De route eindigt bij de USS Constitution, het oudste oorlogsschip van de Amerikaanse marine dat deelnam in de oorlog van 1812 tegen de Engelsen.

Dag 3: Boston

Vandaag kun je Boston bekijken vanuit de lucht zonder te vliegen. Op de 60e verdieping van de John Hancock Tower heb je vanaf het John Hancock Observatory een geweldig uitzicht over Boston en haar directe omgeving. Hierna kun je een bezoek brengen aan Fort Independence. Dit oude verdedigingsfort is gelegen op Castle Island en diende als bescherming voor de haven van Boston. Inmiddels is het eiland met het vaste land verbonden en kun je er rechtstreeks naar toe rijden. Het fort is alleen in de zomermaanden geopend voor het publiek. Het huidige fort dateert uit 1803 en werd gebouwd door kolonel John Foncin. Het is het laatste fort op deze locatie uit een reeks van zeven. Het eerste fort werd hier al gebouwd rond 1634.

Boston biedt je ook een aantal interessante musea zoals het Isabella Stewart Museum, waar op 18 maart 1990 twaalf kunstwerken van o.a. Rembrandt en Vermeer werden gestolen en het Museum of Science dat bekend staat als één van de beste wetenschapsmusea ter wereld.

Dag 4: Boston – Portland Maine

(Reistijd: ca. 2 ¼ uur)

Vandaag verlaat je Boston en rij je naar het ten noordoosten gelegen Portland gelegen aan de Atlantische Oceaan. Portland is de grootste stad van de staat Maine. Je kunt hier een fietstocht maken langs de verschillende vuurtorens. Ook is het Art District zeker een bezoek waard, hier vind je het Portland Museum of Art maar ook indien je met kinderen reist het Children’s Museum & Theatre of Maine.

Dag 5: Portland Maine

Vandaag heb je een volle dag om Portland Maine te verkennen. Misschien heb je weleens gehoord van Portland in de staat Oregon. Die stad werd ooit vernoemd naar Portland in Maine en Portland in Maine is op haar beurt weer vernoemd naar het Engelse Isle of Portland. Een historische bouwwerk is de Cathedral of the Immaculate Conception die in 1869 gereed kwam. Een bezoek aan de oude haven is absoluut de moeite waard.

Een adembenemend uitzicht over Portland en haar haven krijg je vanaf de Portland Observatory Tower, een voormalige 26 meter hoge 8-hoekige vuurtoren waarvan de bouw aanving in 1807 op bevel van Captain Lemuel Moody. Ook downtown Portland is een en al gezelligheid. Je vindt er talloze leuke galerieën, pittoreske winkeltjes en diverse toprestaurants.

Dag 6: Portland Maine – Bangor

(Reistijd: ca. 3 ¾ uur)

Vandaag verlaat je Portland en rij je via Rockland naar Bangor.  Bezoek het Bangor City Forest waar je een leuke wandeling of fietstocht kunt maken. Wellicht zie je onderweg nog wildleven zoals herten, elanden en beren. Bangor heeft een zeer bekende inwoner, zijnde auteur Stephen King. De inspiratie voor veel van zijn boeken heeft hij op gedaan in Bangor, deze locaties zijn via een Stephen King Tour te zien.

Dag 7: Bangor

Wanneer je een natuurliefhebber bent, kun je besluiten om vandaag het op ongeveer 80 kilometer van Bangor liggende Acadia National Park te bezoeken. Dit voor Amerikaanse begrippen kleine nationale park bestaat uit prachtige natuur en heeft een adembenemende kustlijn. Hooggelegen uitkijkposten geven een prachtig uitzicht over de Noordelijke Atlantische Oceaan en diverse baaien. Voor de sportievelingen, ga naar the Owl ’s vuurtoren aan de ingang van de haven.

Mocht je echter besluiten vandaag in Bangor te blijven, neem dan bijvoorbeeld een kijkje in het Bangor Museum & History Center waar je alles te weten komt over Bangor en haar omgeving. Er zijn diverse musea down town te vinden die vrijwel allemaal op loopafstand van elkaar liggen.

Dag 8: Bangor – White Mountains

(Reistijd: ca. 4 uur)

Je verlaat Bangor en je rijd vandaag door naar de White Mountains. De White Mountains is een bergketen die deels in de staat New Hampshire en deels in West-Maine ligt. Het telt 48 bergpieken waarvan de Old Speck Mountain met een hoogte van 1.200 meter de hoogste is. Een prachtig natuurgebied met adembenemende panorama’s. In Bretton Wood is de Mount Washington Cog Railway gelegen, een absolute aanrader. Tevens is een de Mount Washington Auto Road één van de bekendste wegen om te rijden.

Dag 9: White Mountains – Lake Placid

(Reistijd: ca. 4 ½ uur)

Je verlaat de White Mountains en je rijd vandaag naar Lake Placid waar je 2 nachten zult verblijven. Lake Placid ligt in Essex County in de staat New York en is vernoemd naar het nabijgelegen meer Lake Placid. In 1932 en 1980 werden in Lake Placid de Olympische Winterspelen gehouden.

Dag 10: Lake Placid

Vandaag kun je besluiten een boottocht te maken op het prachtige Lake Placid. Je kunt ook een wandeling maken rond Mirror Lake. De route erheen is al prachtig maar de wandeling rond het meer, zo’n 5 kilometer lang, is wellicht nog mooier. Ongeveer 20 kilometer vanaf Lake Placid ligt High Falls Gorge in het midden van Adirondack State Park. High Falls Gorge bestaat uit 3 watervallen waarop je via diverse loopbruggen een prachtig uitzicht hebt. Maar een wandeling door het gezellige plaatsje Lake Placid is vandaag ook een leuke activiteit. De meeste winkels en restaurants zijn gevestigd aan Main Street.

Dag 11: Lake Placid – Green Mountains

(Reistijd: ca. 2 ¾ uur)

Vandaag rij je door naar de Green Mountains. De Green Mountains is een bergketen in de staat Vermont. Zet Mansfield is met 1.340 meter de hoogste piek van deze 400 kilometer lange bergketen. Oogverblindende natuur vallen je onderweg vanzelfsprekend ten deel.

Dag 12: Green Mountains

Vandaag heb je een volle dag om te genieten van de prachtige natuur in de Green Mountains. Hier kun je een heerlijke boswandeling maken door het Green Mountain National Forest of dit gebied ruimer verkennen te paard. In dit gebied leeft een keur aan wilde dieren zoals bevers, zwarte beren, elanden en herten. Daarnaast is er een rijke verscheidenheid aan vogelsoorten. Je kunt hier heerlijk tot rust komen zodat je monter aan de volgende reisdag kunt beginnen. Een bezoek aan het mooie Albany is ook een mogelijkheid.

Dag 13: Green Mountains – Cape Cod

(Reistijd: ca. 4 ¾ uur)

Je verlaat het mooie Green Mountains en rijdt via Newport naar de volgende bestemming: Cape Cod, een prachtig schiereiland aan de kust van de staat Massachusetts. Je belandt in een totaal andere omgeving van prachtige zeegezichten en uitgestrekte stranden.

Dag 14: Cape Cod

Cape Cod is een prachtig schiereiland wat zijn naam dankt aan de overvloed aan kabeljauw (cod) die rond het eiland te vinden zijn. De verschillende kleine plaatsjes ademen een sfeer van rust en vroeger uit. In Barnstable is de route 6a een historische route die je door het Historic District voert en langs mooie vergezichten. In het plaatsje Chatham vind je de Chatham Fish Pier, hier lossen de vissersschepen hun dagelijkse vangst.

Het gebied rond de vuurtoren, Chatham Lighthouse aan Shore Road is vanwege het vergezicht zeker een bezoek waard. John F. Kennedy en Jackie hebben veel tijd doorgebracht in Cape Cod. Er is dan ook een museum in Hyannis waar je veel hierover kunt terugvinden. In Hyannis vind je de Cape Cod Mall met meer dan 100 winkels.

Dag 15: Cape Cod – Boston Logan Int. Airport

(Reistijd: ca. 1½ uur)

De rondreis New England is helaas bijna ten einde. Vandaag rij je het laatste deel, terug naar het vliegveld van Boston waar je de huurauto inlevert en vervolgens terugvliegt naar Amsterdam of Brussel.

Dag 16: Einde rondreis New England

Afhankelijk van de vertrektijd uit Boston en je bestemming, land je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Dit is het einde van je prachtige rondreis New England waaraan je absoluut prachtige herinneringen zult houden.

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Je kunt je rondreis combineren met een stedentrip op de heen en/of de terugreis.
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Een op maat gemaakte rondreis is per definitie niet duurder dan een standaard rondreis bij andere reisbureaus. Veelal zijn wij zelfs voordeliger en zijn onze accommodaties beter.

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class (met tussenstop)
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in comfortabele accommodaties o.b.v. logies en soms een gratis ontbijtje

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag van € 5,- per persoon.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Offerte op maat

Onze reizen zijn zeker ook bedoeld als inspiratie voor jouw eigen Amerikareis. Wil je juist korter of langer reizen en heb je zelf al een plan gemaakt voor je route? Laat ons weten hoelang en met hoeveel personen je de reis wilt maken en hoe je de kamerverdeling zou willen hebben. Wij maken graag een offerte geheel op maat. Als maatwerkspecialist is dat voor ons geen enkel probleem.

Amerika - Rondreis New England

Impressies

Rondreis New England

Regio's bij deze reis

Rondreis New England
New England

Ontdek al onze reizen naar New England

Bekijk hier ons aanbod
Amerika
Rondreis New England
16 dagen jan – dec

Rondreis New England is een echte geschiedenis rondreis vol met historische bezienswaardigheden. De rondreis laat je prachtige natuur zien en je bezoekt steden zoals Boston en Portland Maine. Dit is een rondreis voor iedereen die geïnteresseerd is in de Amerikaanse geschiedenis. Daarnaast zit de rondreis New England vol met prachtige natuurgebieden zoals de White en de Green Mountains. Hier kun je bevers, zwarte beren, elanden en herten spotten. De laatste twee dagen van de rondreis brengt je door in Cape Cod. Historie en prachtige natuur komen samen tijdens deze rondreis Deze 16-daagse rondreis New England begint en eindigt in de stad Boston in de staat Massachusetts. In Boston is een 4 kilometer lange looproute die bekend staat onder de naam Freedom Trail. Tijdens deze wandeling kom je tal van historische bezienswaardigheden tegen zoals o.a. State House en de begraafplaats Old Granary. Naast Boston verblijf je ook enkele dagen tijdens de rondreis in de stad Portland in Maine. Portland ligt aan de Atlantische Oceaan en is de grootste stad van de staat Maine. In Portland kun je een fietstocht maken langs tal van vuurtorens, met als hoogtepunt een bezoek aan Portland Observatory Tower. Aan natuur is tijdens de rondreis geen gebrek, zo kom je o.a. langs Acadia National Park, White Mountains, Lake Placid bekend van de Olympische Winterspelen in 1980, High Falls Gorge waar je een prachtig uitzicht hebt over 3 watervallen en Green Mountains waar je kunt genieten van de oogverblindende natuur. De laatste dagen van de reis verblijf je in Cape Cod. Cape Cod is een prachtig schiereiland wat zijn naam dankt aan de overvloed aan kabeljauw (cod) die rond het eiland te vinden zijn. Maine is een grote staat, de grootste van New England, waar weinig mensen wonen. Maine ligt aan de Atlantische Oceaan en grenst in het noorden en oosten aan de Canadese provincies New Brunswick en Quebec en in het westen aan de staat New Hampshire. West Quoddy Head is een heel klein schiereiland in de meest oostelijke punt van het vaste land van de USA, Lubec is een héél klein dorpje. Driekwart van de staat is bebost. De kust is mooi en grillig met veel inhammen en baaien. Het binnenland is bedekt met uitgestrekte bossen, daarom wordt het ook wel The Pine Tree State genoemd. De noordelijke punt van de staat heeft vrij ruw terrein met veel meren en bossen en steekt een flink eind Canada in. Augusta is de hoofdstad van de staat Maine. De grootste steden zijn Portland, Lewiston en Bangor. Rondreis New England wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw Rondreis New England Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211. Lievelingsreis Wist je dat deze reis op een gedeelde eerste plaats staat van alle Amerikareizen van onze reisspecialist Elvira? Ze kan je er in geuren en kleuren over vertellen. Laat je inspireren door haar enthousiasme en ontdek zelf ook deze prachtige regio. Haar andere lievelingsreis is de Rondreis Rocky Mountains.

Vanaf 2100 p.p.
Amerika
Rondreis Charming New England
15 dagen jan – dec

Ben je op zoek naar een rondreis waar je heerlijk tot rust kunt komen? Dan is de rondreis Charming New England een echte aanrader. Je verblijft meerdere dagen op dezelfde locaties zodat je genoeg tijd hebt om al het mooist te bewonderen. De regio New England staat bekend om zijn adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes, mooie kustlijn, prachtige vergezichten, de vele outdoor activiteiten en de mooie kleuren tijdens de Indian Summer. Roadtrip langs adembenemende landschappen Deze 15-daagse rondreis Charming New England begint en eindigt in de stad Boston in de staat Massachusetts. Tijdens deze reis ontdek je op een relaxte manier al het moois wat de regio New England te bieden heeft. Tijdens je verblijf in Boston kun je tal van bezienswaardigheden bezoeken en heerlijk genieten van alle winkels, restaurants en bars. Na Boston verblijf je een aantal dagen in de natuurgebieden de White Mountains en de Green Mountains. Hier kun je een tal van outdooractiviteiten ondernemen zoals wandelen over de vele wandelpaden, mountainbiken, kajakken, bergbeklimmen en vele wilde dieren spotten. Tijdens de Indian Summer kleuren de bossen rood en oranje, dit zorgt voor een adembenemend uitzicht. Na je verblijf in de Green Mountains gaat je reis verder naar Cape Cod. Cape Cod is een prachtig schiereiland met pittoreske dorpjes en havens, witte stranden en vuurtorens. Rondreis Charming New England wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw rondreis Charming New England Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1810 p.p.
Amerika
Rondreis Lighthouses & Lobsters
13 dagen jan – dec

Deze rondreis Lighthouses & Lobsters is ideaal voor liefhebbers van de natuur en het maritieme leven. Deze reis komt onder andere langs het Acadia Nationale Park. Onderweg kom je verschillende vuurtorens tegen die je kunt bezoeken. En overnacht je in de Lobster Capital of the World. Lighthouses & Lobsters Deze 13-daagse rondreis Lighthouses & Lobsters begint en eindigt in de stad Boston in de staat Massachusetts. De rondreis is een populaire rondreis voor liefhebbers van de natuur en het maritieme leven. Tijdens de reis breng je onder andere een bezoek aan het Acadia Nationale park, het oudste Nationale Park ten oosten van de Mississippi rivier. Een aantal hoogtepunten van deze reis zijn een bezoek aan de “Lobster Capital of the World”, Rockland. De spectaculaire rit langs de Bay of Fundy. Je steekt de grens over naar Canada waar je overnacht in de oudste badplaats van het land, St. Andrews. Onderweg kom je verschillende vuurtorens tegen, waarvan een aantal redelijk bekende vuurtorens zijn. Ook heb je een hele dag te besteden in Boston, waar je tegen betaling een rondleiding kunt krijgen door de haven. Deze rondreis Lobsters & Lighthouses wordt standaard aangeboden met een huurauto. Wij verzorgen graag jouw rondreis Lighthouses & Lobsters Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1865 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 25 842 11

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

American Vacation is specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Je kunt bij ons terecht voor autohuur, camperhuur, villa’s & appartementen in Florida, hotelaccommodaties, attracties, excursies & cruises wereldwijd.

Op onze pagina ‘Boekingsinformatie’ vind je de nodige uitleg over het SGR en het Calamiteitenfonds. Ons SGR registratienummer is 3319. Tevens kun je terecht op de website van het SGR en het Calamiteitenfonds.

Er zijn verschillende pagina's waar je zeer nuttige informatie kunt vinden:

Nee. Alle reizen zijn standaard exclusief eventuele Reis- en/of Annuleringsverzekering. De mogelijkheden, premies en voorwaarden vindt je op onze website bij het kopje Verzekeringen.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.