Maatwerk reizen
Goede service
Scherpe prijzen

Vakantie Westkust Amerika

Een vakantie door de Westkust van Amerika boek je bij American Vacation in verschillende vormen. Kies voor een lange rondreis, overwinter in Florida in een van de prachtige vakantiehuizen, trouw (opnieuw) in Las Vegas of kom tot rust tijdens een luxe cruise door het Caribische gebied. Wat voor vakantie vier jij het liefste? Laat het aan ons weten en wij stellen een vakantie samen die volledig voldoet aan jouw wensen.

Beleef jouw vakantie in de Westkust van Amerika op verschillende manieren

Wist je dat je bij ons verschillende vakanties kunt boeken naar de Westkust van Amerika? Misschien ben je een echte motormuis en verken je de Westkust het liefste op de motor. Het vrijgezellenfeest dat jij dit jaar gaat organiseren wil je plaats laten vinden in Las Vegas. Of een citytrip naar Los Angeles staat al jarenlang op jouw bucketlist. Deze mogelijkheden en meer boek je bij ons.

Onze aanraders

Rondreis Westkust USA
Aanrader

West USA - 23 dagen

Rondreis California

West USA - 23 dagen

Rondreis Florida
Aanrader

Oost USA - 16 dagen

Rondreis Texas

West USA - 23 dagen

Rondreis Oregon
Aanrader

West USA - 16 dagen

Rondreis Route 66

West USA - 23 dagen

Een vakantie van 3 weken door de Westkust van Amerika

Om de gehele Westkust van Amerika écht te beleven, raden wij je een vakantie van 3 weken aan. Tijdens deze vakantie ontdekt je met je eigen auto of camper de mooiste plekken die deze kustlijn jou te bieden heeft. Spot grizzlyberen in Yosemite National Park, kom meer te weten over de roots van de Native Americans in Monument Valley, bezoek Lombard Street in San Francisco en beleef onvergetelijke avonden in Las Vegas.

Boek vandaag nog jouw vakantie

Vier jij dit jaar vakantie in Amerika: een reis die je nooit meer gaat vergeten? Wij stellen jouw vakantie volledig op maat samen, nadat wij jouw wensen in kaart hebben gebracht. Je neem contact met ons op door te bellen naar 010-2584211.

Veel bekeken pagina’s:

[link aantal=”3″]