Mini tour door 3 nationale parken

Deze mini tour door 3 nationale parken en Monument Valley is een 3-daagse wandeltocht voor iedereen die de grootste delen van het zuidwesten wil zien in een kort tijdsbestek. Begin de tour op dag 1 met Zion National Park en eindig met een verkenning van de prachtige hoodoos in Bryce Canyon National Park. De tour wordt steeds beter naarmate je dieper in het Wilde Westen komt. Bezoek Antelope Canyon, overnacht in Monument Valley en kijk in de mysterieuze diepten van de Grand Canyon, voordat je terugkeert naar de entertainmenthoofdstad van de wereld – Las Vegas!

Hoogtepunten mini tour door 3 nationale parken:

 • Zion, Bryce en de Grand Canyon voor elk fitnessniveau
 • Ervaren Engelstalige gids
 • Door de Navajo begeleide 4X4 jeeptour
 • De beste fotospots in Antelope Canyon
 • Zonsopgang in Monument Valley
 • Ontspannen wandeling langs de Grand Canyon South Rim
 • Kleine groepstour max. 14 reizigers, of privétour

Dag 1 : Tour Zion- en Bryce National Park

Dag 2 : Tour Monument Valley, Lake Powell en Antelope Canyon

Dag 3 : Tour The Grand Canyon South Rim National Park

Dag 1 – Zion National Park

Zion Canyon wordt doorsneden door de Virgin River en is een indrukwekkende mix van witte, roze en rode Navajo zandstenen kliffen. Oude versteende zandduinen die meer dan 2000 voet boven de bodem van de canyon uitsteken, zorgen voor een indrukwekkend landschap. Een paradijs voor fotografen. Zion National Park biedt betoverende wandelingen en trektochten voor elk fitnessniveau. Kies voor een wandeling rond de Emerald Pools trail, geniet van de Temple of Sinawava, de Great White Throne of Weeping Rock. Of bezoek het Zion Human History Museum.

Nadat we Zion ongeveer 2,5 uur hebben verkend, gaan we naar Bryce Canyon. Bryce is een reusachtig natuurlijk amfitheater dat is ontstaan door erosie langs de oostkant van het Paunsaugunt Plateau en onderscheidt zich door geologische structuren die hoodoos worden genoemd. Deze rode, oranje en witte spitsen bieden spectaculaire uitzichten voor parkbezoekers. Bryce Canyon wordt door velen beschouwd als de landschappelijk meest diverse plek ter wereld! Geniet vanavond van een BBQ en een gezellige avond rond het kampvuur!

Hotel: Je hotel, indien deze optie geselecteerd, is Best Western Ruby’s Inn Bryce, een 3-sterren hotel.

Kamperen: Wanneer je gaat kamperen is alle uitrusting aanwezig op een full service camping met elektriciteit, Wi-Fi, warme douches en toiletten.

Dag 2 – Lake Powell en een optioneel bezoek aan Antelope Canyon

Vandaag slingeren we ons een weg door het spectaculaire landschap van het zuidwesten van Amerika naar een van de meest iconische locaties op aarde. In dit decor van veel beroemde westernfilms en de thuisbasis van de Navajo-indianen staat je vandaag een echte traktatie te wachten. Stap in een 4X4 jeep en geniet van onze Navajo begeleide Monument Valley tour.

Hotel: Indien deze optie is geselecteerd, slaap je in Goulding’s Historic Lodge, een 3-sterren hotel gelegen langs de rand van Monument Valley. John Wayne verbleef hier vele malen en zijn hut is bewaard gebleven, zodat je erin kunt kijken!

Kamperen: Als je voor deze optie kiest, kampeer langs de rand van Monument Valley. Maak je klaar om naar de nachtelijke sterrenhemel te kijken, of neem plaats op de eerste rij voor een prachtige zonsopgang.

Dag 3 – Grand Canyon

Safe the best for last! Na een kort bezoek aan een traditionele Navajo-handelspost volgt de Grand Canyon. Langs de machtige Colorado rivier en door de Painted Desert reis je naar een van de zeven natuurlijke wereldwonderen. Bekijk de Canyon in vogelperspectief tijdens een optionele helikoptervlucht. Wandel langs de rand, of maak een wandeling in een van de diepste canyons op aarde. Ontspan in een van de cafés aan de rand en bewonder het prachtige uitzicht, voordat je via een leuke stop langs Route 66 terugkeert naar de felle stadslichten van Las Vegas.

Let op: Voor deze 3-daagse tour door 4 nationale parken reis je op eigen gelegenheid van en naar Las Vegas. Een centraal gelegen hotel kunnen wij uiteraard voor je boeken. De tour begint om 7.15 uur en eindigt op dag 3 om ongeveer 21.00 uur in Las Vegas.

 • Diverse wandelingen door de nationale parken van West-Amerika
 • Route 66
 • Grote kans om wildlife te spotten
 • Navajo begeleide jeeptour door Monument Valley
 • Lunch tijdens Monument Valley jeeptour
 • Alle kampeeruitrusting als je kampeert, inclusief slaapzakken, 3 lunchpakketten, 2x ontbijt

 

Vanafprijzen

€ 1.037 per persoon – kamperen

€ 1.406 per persoon – hotels

 • Ontbijt (als je voor een hoteloptie kiest, kun je op eigen kosten ontbijten in het hotelcafé) en avondmaaltijden
 • Fooi reisleiding
 • Optioneel: Antelope Canyon tour 1,5 uur: $90- $100 p.p. (contant te betalen bij vertrek)
 • Optioneel: Grand Canyon helikoptervlucht: $250-$350

 • Vertrek op maandag, donderdag, zaterdag van midden april tot 31 oktober en vertrek op elke dag voor boekingen van 8 of meer gasten (op aanvraag)
 • Alle kampeeruitrusting is aanwezig
 • De tour heeft een gratis te downloaden app met volledig commentaar in het Frans, Duits, Spaans en Italiaans
 • Engelstalige begeleiding
 • Goed om te weten: deelnemers moeten minimaal 7 jaar of ouder zijn, kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom op privé tours

Amerika - Mini tour

Vertrekdagen: 

11, 13, 15, 18, 22, 25, 27, 29 april

In mei tot en met oktober kun je iedere maandag, donderdag en zaterdag vertrekken.

 

 

Impressies

Mini tour door 3 nationale parken en Monument Valley

Regio's bij deze reis

Mini tour door 3 nationale parken en Monument Valley
West-Amerika

Vergelijkbare wandelreizen Amerika en Canada

Bekijk hier ons aanbod
Amerika
Ontdek de Presidential Peaks en de Appalachian Trail
4 dagen juni – sep

Ga mee op een 4-daagse wandeltocht door de hoogste bergen van New Hampshire, en ontdek de Presidential Peaks en de Appalachian Trail. De Presidential Range staat bekend als het middelpunt van de White Mountains en bereikt zijn hoogtepunt in het noordoosten van de Verenigde Staten - op 1917 meter hoge top van Mount Washington! Over de Presidential Peaks en de Appalachian Trail Deze wandeltocht biedt je de kans om diep in de adembenemende wildernis van te wandelen terwijl je 3 nachten doorbrengt in comfortabele hutten midden in de natuur. Je wandelt door de diverse bossen van de White Mountains, de thuisbasis van zwarte beren, elanden, vossen en nog veel meer. Bedwing bergkammen en pieken, waar de weidse uitzichten je verstelt doen staan. De route volgt de Presidential Peaks en de Appalachian Trail over meerdere iconische toppen, waaronder Mounts Monroe, Mount Eisenhower, Mount Franklin en Mount Pierce. Je overnachtingen zijn inclusief comfortabele bedden, stromend water, toiletten, stevige maaltijden en uitstekend gezelschap. Praktische informatie Type: hut naar hut trektocht Moeilijkheidsgraad: 3 uit 5 Groepsgrootte: 2-6 deelnemers Aantal dagen: 4 dagen Afstand: 24 km

Vanaf 2367 p.p.
Amerika | Canada
Wandelreis naar Glacier National Park en Waterton Lakes
6 dagen juni – sep

62 soorten zoogdieren - van dwergspitsmuizen tot majestueuze berggeiten en grizzlyberen - meer dan 260 vogelsoorten, 1255 kilometer aan wandelpaden en 10.000 jaar natuurgeschiedenis. Dat en meer behelst een wandelreis naar Glacier National Park, Waterton Lakes en de Going-to-the-Sun Road. Tel daar een aantal spectaculaire lodges in de nationale parken bij op en je hebt het recept voor een onvergetelijke 6-daagse wandelreis naar Glacier National Park en Waterton Lakes. Hoogtepunten wandelreis naar Glacier National Park en Waterton Lakes Waag je aan een spectaculaire wandelreis door twee landen: Amerika en Canada Wandel door groene landschappen omringd door torenhoge bergtoppen Rijd over de Going-to-the-Sun Road die zich langzaam omhoog over de Continental Divide slingert Spot wilde dieren, waaronder dikhoornschapen, muildierherten en mogelijk een grizzly of zwarte beer

Vanaf 4798 p.p.
Amerika
Hoogtepunten van het zuidwesten
7 dagen april – okt

Geniet van een 7-daagse wandelreis Zuidwest-Amerika. Bezoek het iconische Monument Valley, ervaar het Wilde Westen en dompel je onder in de verbazingwekkende landschappen van Zion, Bryce, Canyonlands en Arches National Parks. Dit maak je allemaal mee tijdens deze 7-daagse wandelreis Zuidwest-Amerika. Maak een tour door Antelope Canyon en staar in de mysterieuze diepten van de Grand Canyon, voordat je terugkeert naar het fantastische Las Vegas. Hoogtepunten wandelreis Zuidwest-Amerika: Ontdek het Wilde Westen van Amerika Monument Valley Wandelen in Zion, Bryce, Arches, Canyonlands en de Grand Canyon Optioneel bezoek aan Antelope Canyon en Horseshoe Bend Las Vegas

Vanaf 2243 p.p.
Amerika
Mini tour door 3 nationale parken
3 dagen april – okt

Deze mini tour door 3 nationale parken en Monument Valley is een 3-daagse wandeltocht voor iedereen die de grootste delen van het zuidwesten wil zien in een kort tijdsbestek. Begin de tour op dag 1 met Zion National Park en eindig met een verkenning van de prachtige hoodoos in Bryce Canyon National Park. De tour wordt steeds beter naarmate je dieper in het Wilde Westen komt. Bezoek Antelope Canyon, overnacht in Monument Valley en kijk in de mysterieuze diepten van de Grand Canyon, voordat je terugkeert naar de entertainmenthoofdstad van de wereld - Las Vegas! Hoogtepunten mini tour door 3 nationale parken: Zion, Bryce en de Grand Canyon voor elk fitnessniveau Ervaren Engelstalige gids Door de Navajo begeleide 4X4 jeeptour De beste fotospots in Antelope Canyon Zonsopgang in Monument Valley Ontspannen wandeling langs de Grand Canyon South Rim Kleine groepstour max. 14 reizigers, of privétour

Vanaf 1037 p.p.
Amerika
Verken Yellowstone en Grand Teton
4 dagen juni – sep

Met een overvloed aan wilde dieren, prachtige meren en bergtoppen die te mooi zijn om waar te zijn, zal deze 4-daagse wandelreis 'Verken Yellowstone en Grand Teton' zeker een hoogtepunt van je reis naar West-Amerika zijn. Hoogtepunten van de wandelreis 'Verken Yellowstone en Grand Teton': Wandelen door nationaal park Grand Teton Wandelen door nationaal park Yellowstone Ontdek geisers en borrelende warmwaterbronnen Bezoek Grizzly and Wolf Discovery Center Ongelooflijke mogelijkheden om wilde dieren te bekijken

Vanaf 1194 p.p.
Amerika | Canada
Wandeltocht Iceline Trail en Emerald Lake
4 dagen juli – sep

Met onze 4-daagse wandeltocht Iceline Trail en Emerald Lake Loop ga je op wandelavontuur door de Canadese Rockies en in Yoho National Park. Het park is trouw aan zijn Cree-naam, wat vertaald "ontzag" en "verwondering" betekent. De wandeltocht voert je langs watervallen, torenhoge bergtoppen, kleurrijke alpenmeren en naar de voet van verschillende majestueuze gletsjers. In 4 dagen ervaar je het spectaculaire landschap van de Canadese Rockies van top tot teen. Hoogtepunten zijn de schitterende uitzichten over de valleien van de Yoho River, Little Yoho River, Takakkaw Falls - Canada's op een na grootste waterval, de wereldberoemde Iceline Trail en 3 prachtige kampeerlocaties. De tocht begint en eindigt in het beroemde bergstadje Banff, dat een perfecte locatie is om de omringende Canadese Rockies te verkennen. Goed om te weten: We vragen de vergunningen voor deze reis in januari aan voor de zomer van hetzelfde jaar. De reisdata zijn niet gegarandeerd tot we de vergunningen rond hebben. We vragen je daarom om naast de gewenste vertrekdatum een aantal reservedata op te geven tot we de reis definitief kunnen maken. Hoogtepunten wandeltocht Iceline Trail en Emerald Lake Watervallen en gletsjers Rivierdalen en alpenmeren Wildlife spotten Wandelen in Yoho National Park Bezoek de beroemde stad Banff Praktische informatie Type: gegidste 'backpacking' Moeilijkheidsgraad: 3 uit 5 Groepsgrootte: 4-8 deelnemers Aantal dagen: 4 dagen Afstand: 35 km

Vanaf 2787 p.p.
Amerika | Canada
Wandel- en hiking tour Quebec
6 dagen juni – sep

Dompel jezelf onder in Quebec en Oost-Canada met deze 6-daagse wandelreis Quebec. Ontdek een betoverend landschap van bossen, glooiende heuvels met fjorden, landtongen en baaien. Maak kennis met schilderachtige dorpjes die al generaties lang kunstenaars inspireren en bezoek de nationale parken van de regio, zoals het Cap Tourmente National Wildlife Reserve en de St. Lawrence Estuary en de Saguenay River waar je in een Zodiac op zoek gaat naar de Beluga walvis. Hoogtepunten wandelreis Quebec: Bewonder de ouderwetse charme en Europese wortels van Quebec Ga op zoek naar de beluga walvis en andere wildlife in de wateren van St. Lawrence Estuary en de Saguenay River Wandel in de krater van Charlevoix, en leer over de meteorietinslag die de regio heeft gevormd

    Prijs op aanvraag
Amerika | Canada
Wandelen tussen Banff en Yoho National Park
6 dagen juni – sep

De schoonheid van de natuur gaat je verbeelding te boven op deze 6-daagse wandelreis door Banff en Yoho National Park. Het is een plek waar je oog in oog staat met de Stanley gletsjer, getuige bent van donderende watervallen en wandelt naar het turquoise water van Lake Annette en Sherbrooke Lake. Spot oogverblindende besneeuwde bergtoppen, een overvloed aan wilde dieren en bezoek Kootenay National Park. Dit en meer ervaar je tijdens deze wandelreis door Banff en Yoho National Park, gelegen in de Canadese Rockies. Hoogtepunten wandelreis door Banff en Yoho National Park: Wandel door 3 Canadese nationale parken Ontdek weiden vol wilde bloemen Wees getuige van torenhoge bergtoppen en glinsterende gletsjers en watervallen Verken Kootenay National Park en geniet van watervallen, steile kalksteenrotsen en de magnifieke Stanley Glacier Reis te voet van de Takakkaw Falls naar Emerald Lake

Vanaf 4439 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 25 842 11

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

American Vacation is specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Je kunt bij ons terecht voor autohuur, camperhuur, villa’s & appartementen in Florida, hotelaccommodaties, attracties, excursies & cruises wereldwijd.

Op onze pagina ‘Boekingsinformatie’ vind je de nodige uitleg over het SGR en het Calamiteitenfonds. Ons SGR registratienummer is 3319. Tevens kun je terecht op de website van het SGR en het Calamiteitenfonds.

Er zijn verschillende pagina's waar je zeer nuttige informatie kunt vinden:

Nee. Alle reizen zijn standaard exclusief eventuele Reis- en/of Annuleringsverzekering. De mogelijkheden, premies en voorwaarden vindt je op onze website bij het kopje Verzekeringen.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.