Rondreis Hawaii

Denk je aan mooie zwarte en witte stranden, vulkanen, prachtige landschappen en watervallen? Dan is een reis naar Hawaii zeker iets voor jou! Met deze combinatie ontdek je meerdere eilanden en heb je tijd om de indrukwekkende natuur te ontdekken, leuke tours te maken of te kunnen genieten van het avondleven in Oahu.

Boek vandaag nog een rondreis Hawaii

Oriënteer je op onze website en maak een afspraak op ons kantoor met één van de reisspecialisten om jouw rondreis te bespreken. Heb je een leuke rondreis gezien, maar het je aanpassingen kunnen wij dit uiteraard met je bespreken. Wil je bijvoorbeeld de rondreis Hawaii met een paar nachten New York combineren? Geen probleem! Wij horen graag jouw wensen zodat we een persoonlijk plan voor je op kunnen stellen. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Dagindeling rondreis Hawaii

 • Dag 01: Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Los Angeles
 • Dag 02: Vanuit Los Angeles vlieg je naar Kona (Big Island)
 • Dag 03: Big Island (Hawaï Volcanoes NP / Hamakua Coast / Puʻukoholā Heiau / Waimea)
 • Dag 04: Big Island (Kailua Village / Akaka Falls State Park / Hulihee Palace / Hilo / Kona)
 • Dag 05: Vlucht Kona (Big Island) naar Kahului (Maui)
 • Dag 06: Maui (Haleakala NP / Waiʻanapanapa + Makena State Park / Hana / Lahaina Town)
 • Dag 07: Vlucht Kakului (Maui) – Lihue (Kauai)
 • Dag 08: Kauai (Nā Pali Coast + Waimea Canyon + Polihale  + Koke’e State Park)
 • Dag 09: Kauai (Poipu Beach / small towns Hanapepe, Koloa, Waimea, Kapaa + Hanalei)
 • Dag 10: Vlucht Lihue (Kauai) – Honolulu (Oahu)
 • Dag 11: Oahu (Waikiki / Pearl Harbor / Iolani Palace / USS Arizona Memorial)
 • Dag 12: Oahu (Windward Coast / Kaʻena Point State Park / downtown Honolulu)
 • Dag 13: Oahu (North Shore / Dole Plantation / Ahupuaʻa ʻO Kahana State Park)
 • Dag 14: Vlucht Honolulu (Oahu) – Los Angeles
 • Dag 15: Vlucht Los Angeles – Amsterdam of Brussel
 • Dag 16: Aankomst in Amsterdam of Brussel

Dagomschrijving rondreis Hawaii

Hier vind je de dag omschrijvingen van de standaard rondreis Hawaii

Dag 1: Aanvang rondreis Hawaii

Vanuit Amsterdam of Brussel vlieg je naar Los Angeles. We zorgen voor een hotel in de buurt van de luchthaven zodat je morgen fris en fruitig kunt doorvliegen naar de eerste bestemming op Hawaii.

Dag 2, 3 en 4

Op dag 2 vlieg je vanuit Los Angeles naar Kona (Big Island). Na aankomst haal je de huurauto op en vervolg je de weg naar jullie hotel. Big Island is ook wel het grootste eiland op Hawaii. Je hebt meerdere dagen om op dit prachtige eiland door te brengen.

Je vindt op dit eiland meerdere vulkanen, waarvan er nog een tweetal actief zijn. Breng een bezoek aan het Vulcano National Park, en vergeet een bezoek aan het visitor center niet, ze kunnen je hier enorm veel vertellen over dit unieke park.

Een bezoek aan Akaka Falls State Park mag ook zeker niet ontbreken. Je vindt hier prachtige watervallen, mooie wandelroutes en vele vergezichten.

Voor het snuiven van de traditionele Hawaiaanse cultuur is een bezoek Pu’uhonua O Honaunau National Historical Park zeker een must. Je vindt hier de tiki’s, maar ook nog tempels.

Breng ’s avonds een bezoek aan het bruisende Hilo. Je kunt hier lekker eten, maar er zijn ook vele musea en kunstgalerieën te vinden. Net buiten Hilo kun je de Rainbow Falls bezoeken.

Een dag relaxen is natuurlijk ook mogelijk. Breng een bezoek aan Punaluʻu Beach. Dit zwarte strand is een unieke locatie om te zwemmen, maar zeker ook om te snorkelen. Als je geluk hebt kun je zelfs grote schildpadden voorbij zien zwemmen.

Dag 5 en 6

Op dag 5 vlieg je vanuit Big Island naar de nieuwe bestemming Maui.

Je hebt hier 2 dagen om dit groene eiland te ontdekken. Breng een bezoek aan het Haleakala National Park. Dit park ligt aan het oosten van het eiland. De vulkaan ligt op meer dan 3.000 meter hoogte en het landschap is zeer uitzonderlijk te noemen.

Na het bezoek aan dit prachtige park is een bezoek aan Hana zeker de moeite waard. De Hana Highway (Road to Hana) is tevens een van de mooiste wegen op het eiland en de gehele weg rijd je in ongeveer 4 uur. Officieel loopt deze weg vanuit Kahului naar Hana, waarbij je tevens nog een bezoek kunt brengen aan Waiʻanapanapa State Park.

Aan de prachtige zuidkust van Maui is een bezoek aan Makena State Park ook zeker een bezoek waard. Op dit prachtige zandstrand vindt je palmbomen, en rustige plekjes om te zwemmen of te snorkelen.

In de maanden december tot april is het mogelijk om vanuit het vroegere vissersplaatsje Lahaina met de boot walvissen te spotten. Het plaatsje zelf is charmant met historische gebouwen en kleurrijke winkeltjes.

Dag 7, 8 en 9

Na een vlucht vanuit Maui kom je vandaag aan op wederom een nieuw eiland en wel Kauai.

Dit tropische eiland heeft dan ook de bijnaam Garden Island. Dit eiland is nog steeds ongerept qua natuur en je vindt hier dan ook prachtige valleien, rivieren, canyons, bergen en prachtige stranden.

Nā Pali Coast State Park is in het noordwesten van het eiland gelegen. Deze locatie is onder andere bekend uit vele films die hier zijn opgenomen. In de zomermaanden gaan er regelmatig boottochten langs de kliffen, waardoor het gebied nog indrukwekkender lijkt. Om dit gebied goed te ontdekken zijn er 3 manieren, te voet, per kajak of helikopter. Je kan namelijk bijna nergens met de auto komen.

Een prachtig wandelgebied vindt je in Wamea Canyon, ook wel het familielid van de Grand Canyon in Arizona genoemd, maar dan toch weer heel anders. De rodige kloof met veel groene bebossing heeft enkele wandelroutes en het is zelfs mogelijk om prachtige gekleurde vogels te spotten.

Poipu Beach behoort bij één van de best bezochte stranden. Je vindt hier vele restaurants, winkeltjes en de wat grotere resorts.

Ben je sportief dan is een kajaktocht bij de Wailua Falls & River zeker een must do! Deze indrukwekkende tocht vertrekt vroeg in de ochtend en biedt je de mooiste uitzichten.

Vergeet ook zeker geen bezoek te brengen aan de kleine plaatsjes zoals Hanapepe, Koloa, Hanalei en het wat grotere en decadentere Princeville.

Dag 10, 11, 12 en 13

Vandaag kom je aan in de hoofdstad van Hawaii, zijnde Honolulu. Je hebt enkele dagen om dit prachtige en waarschijnlijk ook meest bekende eiland te ontdekken.

Waikiki is waarschijnlijk de meest bekende naam op Honolulu. Hier vindt je vele hotels, restaurants, winkels. Voor vele reizigers is Waikiki dan ook de verblijflocatie, zeker omdat dat een goede uitsvalsbasis is om de rest van het eiland te bezoeken.

Een bezoek aan Pearl Harbor en het USS Arizona Memorail mag dan ook niet ontbreken. Op deze historische plaats wordt de geschiedenis uitgelegd en is er een gedenktplaats voor de omgekomen bemanningsleden.

Tot 1893 was Hawaii een zelfstandig koninkrijk met een paleis om Honolulu. In de loop van de tijd is het Iolani Palace in zijn bijna oorspronkelijke staat terug gebracht. Je kunt deze locatie bezoeken van dinsdag tot zaterdag, op eigen gelegenheid of middels een gids.

In Honolulu zijn er vele ananasplantages, waarvan de bekendste toch wel die van Dole is. Je kunt deze plantage bezoeken en er zijn verschillende tours. Er zijn vele verschillende soorten ananas en deze kun je vaak ook nog proeven.

Uiteraard zijn er op Honolulu meerdere mogelijkheden qua het bezoeken van natuurparken en wandelroutes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ahupuaʻa ʻO Kahana State Park of Kaʻena Point State Park en vergeet ook zeker de Windward Coast niet te bezoeken.

Omdat je meerdere nachten op Honolulu verblijft zijn er natuurlijk ook stranden te bezoeken en lekker te relaxen.

Dag 14

Vandaag vlieg je vanuit Honolulu naar Los Angeles, hier verblijf je nog een nacht voordat je morgen doorvliegt terug naar Amsterdam of Brussel.

Dag 15

Vandaag vlieg je in de loop van de ochtend/middag weer terug naar Amsterdam of Brussel. We hopen dat je kunt terug kijken op een fantastische en gevarieerde rondreis.

Dag 16

Afhankelijk van je vertrektijd vanuit Los Angeles en je bestemming, landt je in de ochtend of middag in Amsterdam of Brussel. Je geweldige rondreis Hawaii is helaas ten einde… Maar je zult gegarandeerd terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie!

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Gewenste shuttletransfer van de luchthaven naar je hotel
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Vanzelfsprekend is deze reis volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Upgrade vliegticket, Economy Class naar Business Class
 • Je kunt je verblijf op bepaalde locaties verlengen met meerdere dagen.

Via onze website geven wij een aantal ideeën van hoe de rondreis kan worden ingevuld. Dit zijn dus suggesties want elke rondreis is volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class (met tussenstop)
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in comfortabele accommodaties o.b.v. logies en soms een gratis ontbijtje

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds + SGR-toeslag van € 5,- per persoon.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden en eventuele Resort Fee’s gedurende je verblijf
 • Eventuele aflever- (drop-off) kosten voor de autohuur, deze kosten dienen lokaal te worden voldaan
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Offerte op maat

Onze reizen zijn zeker ook bedoeld als inspiratie voor jouw eigen Amerikareis. Wil je juist korter of langer reizen en heb je zelf al een plan gemaakt voor je route? Laat ons weten hoelang en met hoeveel personen je de reis wilt maken en hoe je de kamerverdeling zou willen hebben. Wij maken graag een offerte geheel op maat. Als maatwerkspecialist is dat voor ons geen enkel probleem.

Amerika - Rondreis Hawaii

Impressies

Rondreis Hawaii

Regio's bij deze reis

Rondreis Hawaii
Hawaii

Populaire rondreizen door Amerika

Bekijk hier ons aanbod
Amerika
Rondreis Westkust USA
23 dagen jan – dec

Onze 23-daagse 'Rondreis West Amerika' is misschien wel onze allermooiste rondreis door West-Amerika. Je boekt je vakantie West-Amerika westkust gemakkelijk bij American Vacation, dé specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Rijd over Scenic Route 12 en zelfs een stukje over de legendarische Route 66. Deze rondreis West Amerika zal je niet snel vergeten. Standaard maak je deze rondreis met een huurauto. Je kunt er ook voor kiezen om deze reis per camper te maken. Boek vandaag nog je rondreis West Amerika Oriënteer je op onze website en maak een afspraak op ons kantoor met onze Amerika-specialist om jouw reis West-Amerika te bespreken. Wil je je rondreis aanpassen, bijvoorbeeld met een extra nacht of extra excursie onderweg, dan is dat geen probleem. We stellen graag een persoonlijk reisvoorstel voor je op. Zo maak jij de reis naar West-Amerika waar je altijd al van droomde. Wil je je rondreis naar West-Amerika een gedeelte met de camper en auto rijden, ook dat is mogelijk. We horen graag jouw wensen. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Vanaf 2300 p.p.
Amerika
Rondreis California
23 dagen jan – dec

Tijdens de rondreis door ‘The Golden State’ California maak je een stop in San Francisco, Lake Tahoe, de watervallen in Yosemite NP, San Luis Obispo, Los Angeles, San Diego, Palm Springs en Las Vegas. California is één van de populairste staten van Amerika. De rondreis door California kun je met auto op met een camper maken. Staat een rondreis door California al lang op je lijstje? Onze reisadviseurs van American Vacation helpen je graag bij het voorbereiden van de reis. Maak een onvergetelijke rondreis door California met autohuur of met een camper Via de Scenic Route 101 maak je een fascinerende reis door California. Je rijdt zelfs een stuk over de legendarische Route 66. Bezoek wijngaarden, rij door Death Valley National Park, kijk je ogen uit in Las Vegas en rust uit op prachtige stranden van San Luis Obispo.  Een rondreis Californië is zeer gevarieerd en zal je lang bijblijven. Heb je er al over nagedacht hoe je wit gaan rondreizen? Het voordeel van een rondreis door California met de camper is dat je het vervoermiddel en de slaapplek op één plek hebt. Lekker compact. Laat je adviseren door de reisspecialisten over welke camper verhuurder jij het beste kan inschakelen. Wanneer je een geschikte camper hebt gevonden, is het belangrijk om goede afspraken met de camperverhuurder te maken over het ophalen en afleveren. Tijdens de rondreis California met de camper heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Excursies Via de gele knop 'Excursies beschikbaar i.c.m. deze reis', vind je al enkele suggesties. Er is uiteraard veel meer mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij gaan kijken wat mogelijk is tijdens de reis. Wij verzorgen graag jouw rondreis California Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Samen met jou stellen we een persoonlijk reisplan op. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur open. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 010-2584211.

Vanaf 2280 p.p.
Amerika
Rondreis Florida
16 dagen jan – dec

Bij American Vacation boek je je rondreis Florida. Een diverse vakantie waar je grote winkelcentra, attracties en kleurrijke steden bezoekt. Florida heeft een tropisch klimaat waardoor een bezoekje aan het strand ook niet mis is. Niet voor niets dat het ook wel ‘The Sunshine State’ genoemd wordt. Wij kunnen je ideeën geven hoe je je rondreis door Florida in kan vullen, maar uiteraard stemmen wij de rondreis geheel op jouw persoonlijke wensen af. Een impressie van de rondreis Florida Je vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar Orlando. Hier kun je een bezoekje brengen aan Walt Disney World in Florida. Of bezoek Universal Studios Florida & Universal’s Islands of Adventure. Ook hier tref je veel attracties aan. Rijd met een auto of camper naar Orlando en beleef de lancering van de Apollo 8 alsof het vandaag plaatsvindt. Na de drukke steden is het tijd voor de prachtige stranden van Clearwater Beach & St. Petersburg Beach aan de Golf van Mexico. Zwem in Key Largo en Key West tussen de dolfijnen, zeeleeuwen en pijlstaartroggen en rijd over de Overseas Highway noordwaarts richting Miami Beach. Vanuit Miami vlieg je weer terug naar Nederland of België. Je zult terugkijken op een onvergetelijke en indrukwekkende vakantie. Wij verzorgen graag jouw rondreis Florida Wil je liever ergens een dag langer blijven? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1700 p.p.
Amerika
Rondreis Deep South
17 dagen jan – dec

Een unieke vakantie door de zuidelijke staten van Amerika. Deze rondreis voert je niet alleen langs de roots van de muziekgeschiedenis met plaatsen als Memphis en New Orleans. Maar ook door de prachtige natuur van deze regio. Met de rondreis Deep South ervaar je het enorme contrast tussen de landelijke en stedelijke gebieden dat zo typerend is voor deze regio. Deze geweldige rondreis biedt een unieke combinatie van muziek, natuur, geschiedenis en cultuur. Zoals The Blues gaat, zo gaat deze Rondreis Deep South, meeslepend De 17-daagse rondreis Deep South begint in de stad Atlanta en eindigt in de stad New Orleans in de staat Louisiana. Deze rondreis laat je de mooiste bezienswaardigheden zien van het ‘diepe zuiden’ van Amerika. Zo kun je o.a. een bezoek brengen in Atlanta aan het Coca Cola hoofdkantoor en volg een indrukwekkende rondleiding door de beroemde CNN studio’s. Aan prachtige natuurgebieden is tijdens de reis geen gebrek, zo breng je een bezoek aan de Great Smokey Mountains National Park. Dit is één van de grootste beschermde gebieden ten oosten van de Rocky Mountains. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens je rondreis is Dollywood. Dollywood is het Country Music en Theme Park van de beroemde zangeres Dolly Parton met veel leuke attracties en volop live muziek. In Nashville, Memphis en New Orleans kun je genieten van de gezellige bars, uitstekende restaurants en heerlijke live muziek. Een echte aanrader is een bezoek aan de Country Music Hall of Fame in Nashville. Naast historische gitaren, fotomateriaal en gouden platen staat hier bijvoorbeeld ook de ‘gouden’ piano van Elvis Presley. Rondreis Deep South wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw rondreis Deep South Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kun je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1980 p.p.
Amerika
Citytrip New York
6 dagen jan – dec

De vijf stadsdelen van New York City zijn de thuisbasis van enkele van werelds meest herkenbare, bezienswaardigheden en attracties. Van Times Square en Central Park tot het Empire State Building en The Metropolitan Museum of Art. De citytrip New York is een echte aanrader! Must-See bestemmingen van je stedentrip New York De vijf stadsdelen van New York zijn de thuisbasis van enkele van werelds meest herkenbare, geliefde bezienswaardigheden en attracties. Van Times Square en Central Park tot het Empire State Building en The Metropolitan Museum of Art. Het eiland Manhattan biedt meer legendarische iconen in een compact gebied dan elke andere plaats op aarde. En dan nog maar te zwijgen over de andere vier stadsdelen, elk met zijn eigen Must-See bestemmingen. De skyline van New York is echt ontzagwekkend De iconische wolkenkrabbers, bruggen, waterwegen, eilanden en monumenten maken een adembenemend panorama dat overal in de wereld herkend wordt. Hoewel je overal de sfeer van de stad kunt voelen, kun je de indrukwekkendheid pas echt bevatten van bovenaf. Neem een lift tot 320 meter hoogte naar de 86e verdieping van het Empire State Building observatiedek; het hoogste gebouw van New York City. Dit torenhoge art deco meesterwerk biedt een volledig vrij, 360-graden uitzicht over de stad. Voor een spectaculair uitzicht van het Empire State Building, ga je naar de Top of the Rock, gelegen op de 67e, 69e en 70e verdieping van 30 Rockefeller Plaza (thuisbasis van NBC studio’s). Zowel het Empire State Building als Top of the Rock zijn tot laat in de avond open, dus een niet te missen kans om de City Lights te zien glinsteren in het donker. Wij verzorgen graag jouw citytrip New York Wil je liever een dag langer blijven in New York? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1050 p.p.
Amerika
Rondreis Rocky Mountains
23 dagen jan – dec

Een rondreis door de Rocky Mountains staat garant voor veel gezelligheid en avontuur. Maak een stop in Denver, het nationaal park, Cheyenne, Rapid City, Buffalo en Yellowstone NP. Ontdek de prachtige natuur en interessante steden. Wil je een rondreis door de Rocky Mountains maken met een auto of camper? Bij American Vacation maken we op basis van jouw wensen een persoonlijk plan. Een Autorondreis door de Rocky Mountains vergeet je niet snel De Rocky Mountains zijn het belangrijkste gebergte van Noord-Amerika. Van New Mexico tot aan het noordwesten van Alaska is deze bergketen uitgestrekt. Je kunt de rondreis door de Rocky Mountains combineren met een stedentrip op de heen- of terugreis. Onze reisspecialisten maken een reisplan voor je op maat, geheel afgestemd op jouw wensen. Heb je al iets in gedachten wat betreft een slaapplaats? Of misschien andere voorzieningen?  Wij bespreken het graag met je. Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen. Maatwerk is ons specialisme. Rondreis Rocky Mountains met de camper Als eerste is het belangrijk dat je een geschikte camperverhuurder vindt. Kies uit verhuurders als El Monte RV, Sunshine RV en Road Bear. Denk aan zaken als de transfer van het vliegveld naar de camperlocatie, de ophaaltijd en de inventaris. Voor het besturen van een camper heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Controleer wel eventjes of je rijbewijs nog lang genoeg geldig is. De reisspecialisten van American Vacation vertellen je graag alles over de rondreis Rocky Mountains met camper. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211. Lievelingsreis Wist je dat deze reis op een gedeelde eerste plaats staat van alle Amerikareizen van onze reisspecialist Elvira? Ze kan je er in geuren en kleuren over vertellen. Laat je inspireren door haar enthousiasme en ontdek zelf ook deze prachtige regio. Haar andere lievelingsreis is de Rondreis New England.

Vanaf 2650 p.p.
Amerika
Rondreis Noord-West USA
23 dagen jan – dec

Deze schitterende rondreis Noord-West USA door het Noord Westen van de Verenigde Staten van Amerika biedt je afwisselend prachtige natuur en interessante steden. Je duikt in het verleden van het ‘Wilde Westen’ en proeft de sfeer van cowboys en indianen. Je ervaart de gezelligheid van de stad Seattle maar ook de overweldigende natuur van de vele Nationale Parken. Daarnaast maak je kennis met de rijke cultuur van de Native Americans. Een vakantie langs de mooiste natuurparken van Amerika De 23-daagse rondreis Noord-West USA begint en eindigt in Seattle in de staat Washington. In Seattle kun je o.a. een bezoek brengen aan de vliegtuigfabriek van Boeing en een bezoek aan Pike Place Market mag zeker niet ontbreken. Tijdens de rondreis kom je langs prachtige natuurparken zoals Olympic National Park, North Cascades National Park en Glacier National Park. Het hoogtepunt is het mooiste natuurpark van Amerika: Yellowstone National Park. Hier breng je een bezoek aan de beroemde geisers, waaronder de Old Faithful Geyer. Noord-West USA is een vakantie die je laat verrassen door zoveel moois. Rondreis Noord-West USA wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw Rondreis Noord-West Amerika Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend.Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 2700 p.p.
Amerika
Rondreis Route 66
23 dagen jan – dec

Route 66, is nog altijd de bekendste autoweg van de Verenigde Staten. Deze nostalgische autoweg die op 11 november 1926 werd geopend start in Chicago en doorkruist meerdere staten. Tot aan de officiële opheffing in 1985 werd deze route gebruikt om van de ene kant van het land naar de andere kant te reizen. Vanaf 1985 vervangt het Interstate Highway System de Route 66 en bestaat de route officieel niet meer. Grote delen van Route 66 bestaan gelukkig nog wel en deze geweldige rondreis Route 66 voert je door talloze historische plaatsen, prachtige natuurgebieden, uitgestorven stadjes en indianenreservaten. Maak een onvergetelijke rondreis over de legendarische Route 66 Onze 23-daagse rondreis Route 66 is één van onze favoriete rondreizen met een hoog historisch gehalte. De rondreis begint in Chicago en eindigt in Los Angeles, uiteraard kan de reis ook andersom gedaan worden. Tijdens de reis doe je meerdere staten aan zoals Kansas, Missouri, Oklahoma, New Mexico, Texas, Arizona, Nevada en Californië. In elke staat zijn prachtige bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Ozark Mountains, het Route 66 Museum in Clinton, Sandia Peak Tramway in Albuquerque, Monument Valley en Grand Canyon National Park. Rondreis Route 66 wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wij verzorgen graag jouw rondreis Route 66 Wil je liever ergens een dag langer blijven? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Heb je een vraag? Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 2550 p.p.
Amerika
Rondreis Oostkust USA
23 dagen jan – dec

Tijdens de rondreis Oostkust USA bezoek je bijzondere parken, vier je vakantie op witte stranden, fascinerende steden, leer je over de Amerikaanse historie en rij je prachtige routes. Deze reis is gemakkelijk te combineren met highlights zoals New York, Washington, Philadelphia en ga zo maar door. Ook wanneer je een dagje wilt winkelen of wilt gaan stappen heb je door te kiezen voor de een van de rondreizen langs de Oostkust van Amerika een goede keuze gemaakt voor jouw vakantie. Een rondreis door de Oostkust van USA staat garant voor een geweldige vakantie Van winkelen in New York tot de Niagara Falls en van fietsen door Washington tot je historische kennis bijschaven in Philadelphia. Je beleeft het allemaal op vakantie tijdens een rondreis langs de Oostkust van de USA. Tijdens onze rondreizen langs de Oostkust van Amerika kun je ook veel leuke excursies boeken zoals de Empire State Building Observatory, een helikoptervlucht over het Vrijheidsbeeld of een Whale Watching Cruise. Wil je optimaal van New York genieten? Dan kun je een Double Decker Bus Tour van twee of drie dagen boeken. Excursies Via de gele knop 'Excursies beschikbaar i.c.m. deze reis', vind je al enkele suggesties. Er is uiteraard veel meer mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij gaan kijken wat mogelijk is tijdens de reis. Wij helpen je bij een vakantie samen te stellen langs de Oostkust van Amerika De reisspecialisten van American Vacation stellen graag aan de hand van jouw wensen een persoonlijk reisplan op voor jouw rondreis langs de Oostkust van Amerika. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00uur. American Vacation is jouw specialist op het gebied van reizen naar Amerika en Canada. Van losse autohuur tot villa’s en appartementen en van camper huur tot cruises wereldwijd. Wij helpen je graag bij het voorbereiden van je reis. Voor vragen over onze rondreizen langs de Oostkust van Amerika kan je bellen naar 010-2584211.

Vanaf 2500 p.p.
Amerika
Rondreis Los Angeles
10 dagen jan – dec

De rondreis Los Angeles is een populaire rondreis door West Amerika. De rondreis laat je kennis maken met de wereldsteden Los Angeles en Las Vegas. Geniet van alles wat beide steden te bieden heeft en ontdek hoe heerlijk het vertoeven is op één van de leuke terrasjes in Palm Springs. Onderweg rij je door Joshua Tree National Park en het bloedhete maar zeer indrukwekkende Death Valley National Park. Een indrukwekkende en relaxte rondreis Deze 10-daagse rondreis Los Angeles begint en eindigt in de stad Los Angeles in de staat Californië. Deze rondreis is een combinatie tussen steden en indrukwekkende natuurgebieden. Los Angeles is vooral bekend door de filmindustrie, The Walk of Fame, de wereldberoemde Rodeo Drive en het oudste Disneypark, Disneyland in de nabijgelegen plaats Anaheim. Ontdek tijdens de reis de verschillende woestijnlandschappen van Joshua Tree National Park. En ga op ontdekkingstocht door de city that never sleeps ‘Las Vegas’. Dé stad in Amerika die vol is van vertier en vermaak. Eén van de hoogtepunten van deze rondreis is de reis door Death Valley. Dit gebied is onmetelijk groot en ontiegelijk heet! 56,7 graden Celsius is de hoogste temperatuur hier ooit gemeten! Rondreis Los Angeles wordt standaard aangeboden met een huurauto, uiteraard kan deze rondreis ook gemaakt worden met een camper. Wil je langer blijven in Californië? Bekijk dan onze 23-daagse rondreis California. Wij verzorgen graag jouw rondreis Los Angeles Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Kom langs op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en spreek je wensen uit. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 1295 p.p.
Amerika
Citytrip Washington DC
6 dagen jan – dec

Washington DC is een geweldige metropool, het centrum van de Amerikaanse regering, met een breed scala aan mogelijkheden voor jong en oud. Ontdek zelf de klassieke bezienswaardigheden. Citytrip Washington is echt genieten Ontdek zelf de klassieke bezienswaardigheden, zoals het National Archives, National World War II Memorial en de National Mall met het US Capitol en The White House. Laat jouw energie los en kies voor een interactieve ervaring zoals een fietstocht langs de National Mall en de vele gezellige wijken die Washington rijk is. Washington komt ’s avonds tot leven met genoeg entertainment opties zoals de vele theaters, restaurants, nachtclubs en sportarena’s. Geniet na een dag ‘sightseeing’ van een heerlijke maaltijd, met als dessert een concert of een van de vele sportwedstrijden. Ook voor de shopper is stedentrip Washington zeer geschikt Naast de allure van alle historische monumenten biedt de hoofdstad ook uitgebreide winkelmogelijkheden. Maak kennis met de vele boetiek- en antiekwinkels, markten, en de Outlet Malls. Ook buiten de stad vindt je genoeg winkelcentrums, veelal bereikbaar met de Metro. Ook het historische Union Station biedt meer dan 100 plaatsen om te eten, drinken en te winkelen. Wij verzorgen graag jouw citytrip Washington Wil je liever een dag langer blijven in Washington? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Voor vragen kan je mailen of bellen 010-2584211.

Vanaf 935 p.p.

Boeken bij Creating Stories?

Onze specialisten staan voor je klaar

Altijd persoonlijk contact met een specialist

Om een uniek reisverhaal te kunnen samenstellen die perfect aansluit op jouw wensen is persoonlijk contact met een van onze reisspecialisten vanzelfsprekend. Op afspraak, telefonisch en per mail staan onze specialisten voor je klaar.

Hét reisbureau voor jouw vakantie op maat

Wil je een reis aanpassen, zelf je reis samenstellen of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Wij denken graag met je mee en stellen op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte op.

Niet gebonden aan vaste data

Bij Creating Stories ben je niet gebonden aan vaste vertrekdata. Wij regelen je vluchten, het vervoer, de accommodatie en eventuele activiteiten indien je flexibel bent betreffende je reisperiode, dan zoeken wij graag de meest gunstige tarieven en beschikbaarheid voor je uit. Dit geldt niet voor de groepsreizen, hierbij ben je wel gebonden aan vaste vertrekdata.

Onze klanten geven ons een 9,0

Contact American Vacation

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Persoonlijk contact

Creating StoriesElvira WesterveldSpecialisme: Specialisme: Amerika, Canada en cruises

+31 (0)10 25 842 11

Wij zijn bereikbaar op:
ma t/m vrij 09.00 – 17.00

Bezoek alleen op afspraak tijdens kantooruren

Liever mailen? info@americanvacation.nl

Veelgestelde vragen

Meer vragen

American Vacation is specialist op het gebied van reizen naar Amerika. Je kunt bij ons terecht voor autohuur, camperhuur, villa’s & appartementen in Florida, hotelaccommodaties, attracties, excursies & cruises wereldwijd.

Op onze pagina ‘Boekingsinformatie’ vind je de nodige uitleg over het SGR en het Calamiteitenfonds. Ons SGR registratienummer is 3319. Tevens kun je terecht op de website van het SGR en het Calamiteitenfonds.

Er zijn verschillende pagina's waar je zeer nuttige informatie kunt vinden:

Nee. Alle reizen zijn standaard exclusief eventuele Reis- en/of Annuleringsverzekering. De mogelijkheden, premies en voorwaarden vindt je op onze website bij het kopje Verzekeringen.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.

Het antwoord hierop en op nog veel meer interessante vragen vind je op de pagina met Veelgestelde Vragen voor je reis naar Amerika.