Citytrip Portland

Het klinkt misschien vreemd, maar Portland is meer dan de moeite waard. Als je bijvoorbeeld na een rondreis terug vliegt vanuit Los Angeles en een stop-over maakt in Portland zal er een geheel nieuwe wereld voor je open gaan. Portland is TAX FREE, Portland kent geen sales tax.

v.a. € 985,- * p.p.
Incl. vluchten en verblijf

* Indicatieprijs 4 pers. in laagseizoen

Portland naar de Columbia River Gorge en dan de Historic Columbia River Highway verkennen. Veertien mijl (23 kilometer) ten oosten van Portland, de Columbia River Gorge National Scenic Area biedt 292.500 acres (118.371 hectare) van ongeëvenaarde landschap en recreatie mogelijkheden.

Portland is de thuisbasis van 52 brouwerijen en er komen er nog steeds bij. Portland heeft meer brouwerijen dan enige andere stad op aarde. Sinds de vroege jaren ‘80, zijn de Portland brouwers pionier van het ambachtelijke bier met verse ingrediënten zoals Willamette Valley hop en gerst en Bull Run water. Samen met bruisende Brewpubs en een kalender vol met bier-thema-evenementen, helpen de stad om voortdurend zijn “Beervana” bijnaam waar te maken.

Een ontspannen autorit op de Historic Columbia River Highway is een populaire manier om de kloof te verkennen en is voltooid in 1922 , de weg is de oudste snelweg gebouwd om zijn mooie ver- en uitzicht. Als de weersomstandigheden het toelaten, kun je Portland Women’s Forum of Crown Point en het Vista House bezoeken op weg naar Multnomah Falls.

Prachtige natuur

Geniet van het adembenemende uitzicht op de Columbia River Gorge van de Portland Women’s Forum. Met het schilderachtige Vista Huis op de voorgrond en de brede uitgestrektheid van de Columbia River op de achtergrond.

Gelegen op ongeveer 15 mijl ten oosten van Portland, ligt Crown Point en is de bekendste van de uitzichten langs de Historic Columbia River Highway, biedt een panoramisch uitzicht op de Columbia River. The Vista House met werkelijk schitterend uitzicht is gebouwd op Crown Point in 1916 en beschikt over een marmeren interieur, glas in lood en glas in lood ramen, en koperen armaturen.

Multnomah Falls

Naar beneden kletterend vanaf 620 voet van oorsprong op Larch Mountain, Multnomah Falls is de tweede hoogste waterval in de Verenigde Staten. Bijna twee miljoen bezoekers per jaar komen naar deze oude waterval, waardoor het nummer 1 is en een publieke bestemming van Oregon. Gevoed door ondergrondse bronnen van Larch Mountain is de stroming van de watervallen variërend, maar is het hoogst in de winter en het voorjaar.

Reisadvies nodig?

Onze reisadviseurs zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen door Amerika (USA) en Canada en kunnen de citytrip exact afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een langer of korter verblijf, specifieke bestemmingen, een bepaald type accommodatie of specifieke voorzieningen. Voor een persoonlijk reisadvies nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Capelle a/d IJssel, maak hier een afspraak.

Kaart

Opties en informatie

Vanzelfsprekend is deze citytrip Portland volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen of uit te breiden met onderstaande opties.

 • Verlenging van je verblijf met één of meer dagen
 • Shuttletransfer vanaf de luchthaven naar je downtown hotel en v.v.
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Gewenste huurauto
 • Combinatie van deze citytrip met één van onze rondreizen

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:

 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • 4 overnachtingen op 1 kamer in een eenvoudige 2* a 3* accommodatie o.b.v. logies

Prijs is exclusief:

 • Reserveringskosten (€ 35,-), buiten Nederland (€ 45,-) + bijdrage Calamiteitenfonds.
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden en eventuele Resort Fees gedurende jouw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen

Excursies en attracties

Vul je citytrip Portland aan met leuke excursies en attracties. Vooraf boeken van excursies en attracties bespaart je kostbare tijd tijdens de citytrip.

Voor deze reis bieden wij geen excursies of attracties aan op de website. Tijdens de reis kun je uiteraard wel lokaal excursies en attracties bezoeken.

Offerte aanvragen

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.