Rondreizen Amerika

4 rondreizen

Rondreis Florida

Rondreis Florida

Deze rondreis Florida heeft elk type vakantieganger veel te bieden. Florida heeft een tropisch klimaat, prachtige stranden, grote winkelcentra, kleurrijke steden als Miami en Orlando en natuurlijk de vele attracties en bestemmingen zoals Walt Disney World en Key West.
16 dagen, vanaf € 1.095,- p.pBekijk rondreis

Rondreis Florida en Cuba

Rondreis Florida en Cuba

Cuba is het eiland van rum, salsa, sigaren, oldtimers en schitterende witte stranden met een kristalblauwe zee. Dit vakantieland bezoekt u in combinatie met een reis door Florida. Halverwege de rondreis Florida vliegt u naar Cuba om daar te genieten van het nog ongerepte vakantieland.
Bekijk rondreis

Rondreis Florida Key West

Rondreis Florida Key West

Rondreis Florida Key West is een reis vol met prachtige stranden, tropisch klimaat, kleurrijke steden en met de grootste attractieparken van de wereld zoals Walt Disney World. De rondreis heeft als eindbestemming Key West, Key West is het meest westelijk gelegen bewoonde eiland van de Florida Keys.
9 dagen, vanaf € 820,- p.pBekijk rondreis

Rondreis Florida en Deep South

Rondreis Florida en Deep South

Rondreis Florida en Deep South is gevarieerde rondreis langs parelwitte stranden en de grootste muziek steden van Amerika. Tijdens de rondreis verblijf je een aantal dagen in New Orleans, Memphis en Nashville. Dit zijn de steden van de jazz-, blues-, rock- en soulmuziek.
16 dagen, vanaf € 1.195,- p.pBekijk rondreis

Pagina 1 van 1

Wil je liever ergens een dag langer blijven of juist korter? Voor American Vacation is dat geen probleem. Vraag een offerte van je gewenste rondreis aan met al je wensen en wij stellen een persoonlijk reisplan op.

Welke rondreis door Amerika ga jij maken?

Het grote vakantie voordeel van het laten organiseren van je complete vakantie rondreis door Amerika, is het gemak. Wij verzorgen je vliegtickets, huurauto of Camper, het verblijf in, hotel, appartement of een luxe villa. Wil je Oregon, de staat van adembenemende landschappen, gezellige dorpjes, ruige kusten en indrukwekkende watervallen ontdekken? Wil je echt op avontuur? Mountainbiken, raften en paardrijden? Kies dan voor de Rondreis Amerika ‘Wild Wild West’ of de Rondreis Texas. Je hebt oneindig veel keuze wanneer je een rondreis door Amerika wil maken. Heb je wel een idee waar je naartoe wilt, maar kan je geen passende rondreis vinden? Vertel ons jouw wensen en onze reisspecialisten stellen een persoonlijk reisplan voor je op.

Een rondreis door Amerika met de camper, auto of motor

Hoe ga jij rondreizen door Amerika? Wanneer je met de camper wilt gaan reizen, is het belangrijk dat je ver van tevoren een camperverhuurder hebt gevonden die jouw ideale camper verhuurt, bijvoorbeeld Apollo, Star RV of El Monte RV. Bereid een rondreis Amerika met de camper goed voor. Wat zijn je wensen wat betreft de inventaris? Of wil je misschien een stuk met de auto en een gedeelte van je rondreis door Amerika met de camper rijden? Bij ons is een heleboel mogelijk. Wanneer je ervoor gekozen hebt om de rondreis Amerika met de camper te gaan doen, hoef je geen speciaal rijbewijs te hebben, maar met een rijbewijs B/E mag je door Amerika rijden. Wat een huurauto betreft, kan je gebruik maken van de service van Alamo.com. Heb je vragen? Bel naar 010-2584211.