Motorreizen Amerika “Bikes don’t ride themselves”

Ga mee met een van onze vele begeleide groepsreizen! Geen stress over route, hotels en planning. Het maximale uit de vele highlights, steden en nationale parken halen met de wetenschap op tijd weer aan te komen. Het is veiliger, maar bovenal veel gezelliger.

Bekijk hier onze motoren.

Western Discovery Classic

Iedere paar uur wisselt het landschap. Van zee en Mexicaanse strandtentjes, via zandduinen met giga cactussen tot roze rotspartijen waartussen haarspeld-weggetjes slingeren. Behalve naar beroemde National Parks voert deze bijzondere motortour u ook naar sprookjeswereld Las Vegas en typische Wild West dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Western Discovery II

De wereld ligt aan je voeten tijdens het toeren over de befaamde Highway 1 naar het geweldige San Francisco. Tijdens deze afwisselende motorreis doorkruis je de bekendste Nationale Parken, we pikken het mooiste deel aan de Route 66 mee en genieten van de meest bochtige bergweggetjes.

Historic Route 66

Vertel iemand dat u op motorreis gaat en iedereen vraagt meteen: ‘Route 66’? Deze ‘Mother Road’ of ‘Main street of America’ werd in 1926 aangelegd om het wilde westen bereikbaar te maken. Hij voert u dwars door acht staten. Onderweg pakken we de Grand Canyon en Las Vegas mee.

Onze motorreizen zijn in samenwerking met USA Reizen b.v. Bij het boeken van een motorreis gaat u akkoord met de reisvoorwaarden en huurvoorwaarden van USA Reizen b.v.

logo-usamotorreizen